Türkiye'de ulaşım sektöründeki ilk 5 isim arasında yer alan Metro Turizm, 850 acentası, genç ve kapsamlı filosu, seçkin personeli ve son model araçlarıyla 1992'den günümüze güvenle yola devam ediyor.

Günde ortalama 1200 sefer yapan, yılda ortalama 20 milyon yolcu taşıyan Metro Turizm, 81 ilde iç hat ve Bulgaristan, Yunanistan, Gürcistan dış hat seferleriyle ulaşımın sektördeki lider isimlerinden olmayı sürdürüyor.

Ankara-İstanbul hattından yola çıkan Metro Turizm, Türkiye çapında gidilmemiş nokta bırakmama hedefiyle yayılarak ulaşımda geniş bir ağ kurdu.

Şube ve yazıhanelerine, araçlarına, personeline, bünyesinde bulunan her detaya profesyonel bir kurumsallıkla özen gösteren Metro Turizm, şehir içi servisleriyle de konuklarına ulaşımda ekstra konfor sunuyor.

Mercedes Travego, Setra, Man Fortuna, Temsa Safir, Neoplan Starliner gibi son model araçlarında açık büfe ikram çeşitleri, her koltukta 12 kanal TV yayını, kablosuz internet olanağı sunan Metro Turizm, yolculuklarınızda tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor.

Editör: TE Bilişim