2000 yılında inşaat sektörüne giren Polinet, o zamandan beri sunduğu sektöre özel çözümler ile ürettiği son teknolojiye sahip polikarbon panelleri sayesinde, kısa zamanda sektörün öncü firmalarından biri haline geldi. Kaliteli ürün ve hizmet anlayışından ödün vermeyen Polinet, polikarbonat panel üretiminde gösterdiği başarı ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

POLİKARBONUN AVANTAJLARI NELERDİR?

Polikarbonun son yıllarda inşaat sektöründe bu kadar fazla tercih edilmesinin sebeplerinin başında, içeriğinde bulunan reçinenin dayanıklılığını artırması ve güneş ışığından en üst seviyede yararlanılmasını sağlamasıdır. Tüm bu faydalarına ek olarak tasarımı ile beraber mimari estetiğinin de üst seviyede olması daha fazla tercih edilmesini sağlıyor. Ayrıca polikarbon maddesinin alev yaymama özelliği de kalite ve estetik katkısına ek olarak güvenlik avantajı da sağlıyor.

YÜZDE YÜZ ÇEVRECİ PANELLER

Polinet’in ürettiği ışık geçirme özelliği yüksek, çok duvarlı ve üstün ısı yalıtım özelliğine sahip transparan polikarbonat panelleri, pratik olması sayesinde yapıların çatı cephesinde güvenli bir şekilde kullanılıyor.

Cama göre beş kat daha hafif ve dayanıklı olan polikarbon ürünler, aynı zamanda esnek yapısı ile de farklı formlara kolayca girebiliyor.

UV korumalı, darbeye ve çizilmeye karşı dayanıklı, her türlü hava koşuluna uygun, alevleri geciktirici özellikte, optik kaliteli ve renkli ürünler tüm bu üstün özelliklerinin yanı sıra renk skalasının da geniş olması sebebiyle polikarbonat çatı ve cephe sistemlerine değer kazandırıyor.

Teknolojiye, AR-GE’ye yatırım yapan ve her yıl bu yatırımını artıran Polinet firmalara, çevreci ve yüzde yüz geri dönüşümlü polikarbonat ürünlerinin yanı sıra alüminyum profiller ve diğer aksesuarlar ile tasarımın ışık ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan, kaliteli ve doğru sistemsel çözümler sunuyor.

Editör: TE Bilişim