Yeni dönem itibari ile hizmet alanlarında gerçekleştirilen düzenlemeler ile birlikte, emekli vatandaşları sevindirecek olan birçok yenilik yapıldı. Yeni yıl itibari ile emekli maaşlarına yapılacak olan zamma bir ek zam daha alarak yüzde 30,95 oranında yükselen emekli maaşlarına kavuşan emeklilere, bankalardan da müjdeli haberler gelmeye başladı.

2022 yılının gelmesi ile birlikte emekli maaşlarında yapılan düzenlemelerden sonra bankalar, en önemli kalemlerinden birini oluşturan emekli müşterileri için çeşitli kampanyalar geliştirmeye başladılar. Yeni dönem ile birlikte emekli müşteri sayısını arttırmak ve diğer bankalar ile oluşan rekabet ortamından avantajlı bir şekilde sıyrılmak isteyen ING BANK, yeni dönem emekli promosyon ödemesi kampanyasını duyurdu.

ING Bank 2022 emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyası ile başvuran her emekliye 3 bin 750 TL’ye varan ek ödeme yapacağını ilan etti. Yeni dönemde yaşadığı nakit sıkıntısını bir nebze de olsa ING Bank promosyon ödemesi aracılığı ile gidermek isteyen emekliler, bankanın promosyon ödemesi kampanyası için araştırmalar yapmaya başladı.

ING Bank kampanyası

Türkiye genelinde milyonlarca müşteriye sahip olan ING Bank, yeni dönemde de müşteri sayısını arttırmak amacı ile çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. Banka, duyurmuş olduğu son kampanyayı emekli müşterilere ithaf etti ve emekli maaşlarına ek olarak promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı.

ING Bank’ın emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu promosyon ödemesi kampanyasına göre emeklilere ödenecek olan promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

500 TL ve altı tutarlarda emekli maaşı alanlar: 1.675
500-2.499 TL arasında emekli maaşı alanlar: 2.100 TL
500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlar: 2.500 TL

Promosyon ödemesine ek ödeme

ING Bank yayınlamış olduğu promosyon ödemesi kampanyasına ek olarak bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Buna göre emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Bank’tan alacağını taahhüt eden ve bankanın bünyesine bir yakınını dahil eden emeklilere bin 250 TL’ye kadar varan ek ödeme yapılmasına karar verildi.

Nasıl yararlanılır?

Bankanın 3 bin 750 TL’ye kadar varan promosyon ödemesi kampanyasından yararlanmak için ING Bank Mobil uygulamasından ya da ilgili banka şubelerinden emekli maaşı taşıma başvurusunun yapılması gerekmektedir.

Editör: TE Bilişim