Evet ! Sevgili dostlar Habererk ailesindeki yazarlık serüvenime 24 haziranın bir değerlendirmesini yapmadan, olup bitenleri bir daha gözden geçirip ders almaya sevk etmeden başlamak istemedim. Çünkü bana soracak olursanız 24 haziran herkesin tahlilini kuvvetli yapması gerektiği, pek çok dersle bezenmiş hayati bir tarihtir. Özellikle muhalefet bloğunda yer alan herkesin 24 haziran tarihinden öğrendikleri olmalıdır, olmadıysa vay halimize zaten !

Ben 24 haziran değerlendirme yazılarımı gönderirken gazi meclisimizin 27’inci yasama yılı başladı. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun ve aydınlık yarınlara gebe olsun…

Yemin eden tüm milletvekillerimize başarılı bir dönem diliyorum. Umut ediyorum ki 600 milletvekilimizin tamamı bulundukları konumun gereği olarak vazifelerini hassasiyetle yaparlar, ülkemizi kutuplaştırmak yerine kucaklaştırmak için çalışırlar.

Tabii ki takdir edersiniz ki bu kucaklaşma vaziyetinin belirli şartları var. İki insanın kucaklaşması için karşılıklı olarak birbirlerine sevgi ve saygı duymaları gerekir. Yoksa kucaklaşmak dediysem de İYİ Parti milletvekilinin, Devlet Bahçeli’nin elini öpmesini hiç kastetmedim !

Bu rezaletin üzerine sayın vekil bir de ‘’Hatırlatıyorum benim liderim Akşener, partim İYİ Parti.’’ dedi.

Evvela beyefendinin etrafındaki dostlarına bir çağrıda bulunmak istiyorum. Belli ki hafızada bir zayıflama var ben aşağıda detaylı bir hatırlatma yapacağım ama hep birileri kağıda kaleme sarılamaz iyisimi siz beyefendiye her sabah bir kaşık, her akşam bir kaşık olmak üzere balık yağı içirin ! Hafızaya iyi geliyor diyorlar, doktorların yalancısıyım ! Sakın üşenmeyin, dostlar böyle günlerde lazım !

Şimdi sayın vekilim bu parti için gece gündüz demeden çalışan bir genç olarak size bir şeyler hatırlatacağım gözleriniz de hafızanızla aynı vaziyetteyse aman okumadan evvel gözlüğünüzü takın iyi okuyun, iyi anlayın…

Hiçbir siyasi kazanım elde edemediği gibi parti için idealleri olan ağır topları sırf muhalif diye vekil listelerine almayan kimdi ?

MHP’nin içinde muhalif hareketin önünü kesebilmek için sınırsız ihracı yapan kimdi ?

Delege gücünü sağlamış olan muhalefeti iktidarın yandaşı olmanın avantajından yararlanarak polis gücüyle, hukuki yaptırımla engelleyen kimdi ?

İYİ Parti hareketini ne kadar terör örgütü varsa onunla bir tutup aşağılayan kimdi ?

Meral Akşener’in namusuna kadar uzanan hakaretleri edenlere alkış tutan kimdi ?

İYİ Partiye salon, bina kiralayanları tehditle caydırıp önüne geçen kimdi ?

Sayın vekilim bunları yapan kimdi ?

Bu kadar mı meraklıydınız size parmak sallayan o kirli eli öpmeye ?

Merak ediyorum sayın vekilim tülbent devrimini hatırlıyor musunuz ? Hani Meral Akşener’le birlikte başlayan şu kadın hareketini…

Zamanınızı ayırıp bir baktıysanız İYİ parti etkinliklerinin tümündeki kadın ağırlığını fark etmiş olmalısınız. Emekli maaşından 50 liraları, 100 liraları Meral Akşener’in eline tutuşturan gariban anneleri görmüş olmalısınız. Yağmur çamur demeden o alanlara gelen kadınları görmüş olmalısınız. Alanları sayın vekilim, biraz gezdiyseniz saçlarından terler damlaya damlaya bayrak asmaya çalışan, aç karnıyla, kurumuş diliyle afiş taşıyan gençleri de görmüşsünüzdür, görmeliydiniz.

Merak ediyorum sayın vekilim bugün sizi %10 oyla o meclisin sıralarına oturtan kaç annenin elini öptünüz ? Bugün sizi %10 oyla o meclisin sıralarına oturtan kaç gencin elini sıktınız ?

Öküzün altında buzağı aramayın…

Fitneden uzak durun…

Ortalığı velveleye vermeyin…

Türk töresinde yaşlıya saygı vardır…

Yangına körükle gitmeyin…

Bu cümleleri de şu iki günde ciddi ciddi söyleyenlerin olduğunu görüyorum.

Ben Meral Akşener seçmeniyle buluşamasın diye otellerde elektriği kesenlerle ittifak ortaklığı yapan beyefendiye hürmette kusur edilmemesine karşı geldim !

Büyük fitneciyim yav (!)

Ben Türkiye içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulsun diye taşın toprağın içinde bayrak asan binlerce isimsiz gönüllüyü FETÖ ve PKK ile aynı kefeye koyan beyefendiye gösterilen saygıya karşı geldim (!) Durduk yere öküz altında buzağı arıyorum yangına körükle gidiyorum !

Ne utanç değil mi ama (!)

Ben sırf milletine hizmet etmek için 62 yaşında sıfırdan parti kuran ve kurduğu partinin cumhurbaşkanı adayı olmak için imza toplamaya çalışan Meral Akşener için ‘’FETÖ’cülerin imzalarına bakılsın !’’ diyen beyefendiye saygı gösterildi diye kızdım !

Ayıp ama be (!)

Türk töresini hiçe saydım ! Benim gibi edep bilmez genç mi olurmuş (!)

Ayıp ediyorum ama değil mi ?

Ne büyük ayıp !

Belli ki bir başka töredenim ben…

Yedi düvel üstüne akın akın gelirken ‘’Geldikleri gibi giderler !’’ diyen Mustafa Kemal’in töresini bilirim ben !

Ve

Davasını satanların önünde el etek öpmek için eğilenin töresini bilmem, bilemem, tanımam, tanıyamam ben…