Sözcü yazarı Emin Çölaşan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir mektup yazdı.

Sözcü yazarı Emin Çölaşan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir mektup kaleme aldı. İktidarınız döneminde vatandaş son derece zorlanıyor. Bunun birkaç nedeni var” diyen Çölaşan, bunları, “Enflasyon, yolsuzluklar, vurgunlar, giderek artan yokluk ve kıtlıklar, işsizlik, toplumun ruh sağlığının, ruhsal dengelerinin iyice bozulmuş olması” olarak saydı; “Toplum kafayı yedi, fıttıracak aşamaya geldi” dedi.

HEPİMİZDEN İYİ BİLİYORSUNUZ

“Sonsuz desteğinizi asla esirgemediğiniz AKP iktidarında neler olduğunu siz elbette hepimizden çok daha iyi biliyorsunuz” diyen Çölaşan, “Büyük ortağınızı herhangi bir konuda karşı çıkmanız, eleştirmeniz asla ve kesinlikle mümkün olmuyor. Onun peşine gözünüz kapalı takıldınız, koşarak gidiyorsunuz. Neden, niçin?” diye sordu.

FIRSAT BU FIRSATTIR

“Başkalarını bırakın bir yana, hiç değilse size ve partinize iyi niyetle ve inanarak oy veren milyonlarca ülkücüyü düşünün” diyen Çölaşan, şunları kaydetti:

“Türkiye sallanıyor. Ama gelin görün ki gerek sizden ve gerekse partinizden bu konuda hiçbir görüş gelmiyor. Oysa Türk Milleti sizden bir açıklama bekliyor. Bu döviz fiyatları ve zamlar acaba iyi mi oldu kötü mü, halk ne diyor, siz ne diyorsunuz! Fırsat bu fırsattır beyefendi, çıkın ortaya ve samimi görüşünüzü milletle paylaşın. İsterseniz ‘Çok iyi oldu, isabetli kararlardır' bile diyebilirsiniz. Başka mektuplarda buluşabilmek umuduyla size saygılarımı sunuyorum beyefendi.”

Editör: TE Bilişim