Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi’nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan İdris Naim Şahin’i eleştirerek, “Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart’ta öyle bir ders verin ki bir daha kendine gelemesin” dedi. 

Ordu mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önce İP-CHP ittifak adayı, sonra İP adayı olmak için lobi yapan, en sonra da Saadet Partisi’nden aday olan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e sert şekilde yüklendi. Erdoğan, “Duyduğuma göre terör örgütlerine yanaşan, davasına aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan benim dostum olduğumu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş.

Değerli arkadaşlar, beraber yola çıkarsın ama yolda arkadaşını yolda satarsan bu ihanet olur. Bizim bütün dostlarımız burada. İşte bu meydanda. İşte dostluk, işte muhabbet. Bizim dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadardır. Terör örgütleriyle ortak hareket edenle bizim ne dostluğumuz olur ne yol arkadaşlığımız. Onu alacağız önce genel sekreter, sonra milletvekili sonra bakan yapacağız sonra sen kalkacaksın bizi satacaksın, sonra sağda solda utanmadan sıkılmadan dostluktan bahsedeceksin.

Yapılanları kendine bağlıyor. AK Parti’nin hizmetlerini imkanlarını kendine bağlayanlar şunu bilsin ki, bu şehre ne yapıldıysa AK Parti’nin ve onunla yol yürüyen kadrolarınındır. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya öyle bir ders verin ki bir daha kendine gelemesin” diye konuştu.