Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda çeşitli ülkelerin liderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, AKP’nin düzenlediği mitinge de katıldı ancak katılım oranı beklenenden düşük oldu.

Akşener İyi Parti'ye Veda Etti Akşener İyi Parti'ye Veda Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda yaptığı görüşmelerin yanı sıra, AKP’nin Antalya mitingine de iştirak etti ve vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, ayrıca Antalya Şehir Hastanesi’nin açılış törenine de katıldı.

Antalya Diplomasi Forumu’nda Gündem Dolu Görüşmeler

Antalya Diplomasi Forumu’na katılmak üzere Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan, hem AKP’nin Turgut Özal Spor Salonu önünde yapılan mitingine katıldı hem de önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 02 Mart 2024, Cumartesi günkü programı şöyle:

14:30 Antalya Mitingi (Turgut Özal Spor Salonu Önü)

16:30 Antalya Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni (Antalya Şehir Hastanesi)

Madagaskar Cumhurbaşkanı Rajoelina ile Görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu için Türkiye’ye gelen Madagaskar Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina ile bir görüşme yaptı. Milli Savunma Bakanı Güler, IKBY Başkanı Barzani ile Görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Antalya Diplomasi Forumu için Antalya’ya gelen IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Görüşmede iki tarafın gündemindeki konular ele alındı.

Kaynak: Akdeniz gerçek- Kamer Durdu