Türk'ün türeyiş destanı.En büyük destanı.

Yunanistan'da sözde bir terör örgütü kumpası kurulduğunu ve adınında ilyada olduğunu düşünün.

Adamlar kıytırık destanlarını dünyaya duyurup, filmlerini çekerken, biz vatan sevdalılarını kumpaslarla, terör örgütü üyelerinin tanıklığıyla zindanlara atıyoruz ve sözde terör örgütünün adını Ergenekon koyuyoruz.

Yıllarca hain cemaat medyası başta olmak üzere, eto diye adlandırılıp  dizileri çekilen her şuç üzerine atılan, pkk'nın bile kurucusu ilan edilen hayali örgüt. (Teröristbaşı balıklama atladı, baktı suçu ondan alacaklar, uyanıkça yaklaşarak çoğu katliamları Ergenekon örgütüyle bizim içimizdeki bazıları ortak yaptı diyerek kendini temize çıkarmaya çalıştı.)

2007'de Ümraniye'de bir gecekonduda bulunan, el bombalarıyla başlattılar, 2011 gezi eylemlerine kadar ittifak halinde olan, gayri-milli sol medya-fetöcü medya ve yandaş medya Baydemir-Arınç vs. kişilere suikast yapacaklardı, ülkeyi kaosa sürükleyip darbe ortamı oluşturacaklardı dan başlayarak, hayal dünyalarındaki tüm irinleri iftira olarak saçtılar.

Özellikle kurtlar vadisi dizisinde milletin beynine işlediler.Veli Küçük gibi ömrü Türk ordusuna hizmetlerle geçmiş, her zaman Vatanı için çok yararlı kendisi için  tehlikeli, suya-sabuna dokunan işler yapan değerli büyüğümüzü, İskender Küçük ismiyle vatan haini gibi gösterdiler.

Birbirine zıt isimler şaşkınlık yarattı.Örnek olarak, Susurluk kahramanı İbrahim Şahin'le yıllarca o çizgideki vatan sevdalılarını deşifre etmek isteyen, Perinçeği  aynı kategoriye soktular.Öyle şerefsizleştiler ki, Büyük Reis Abdullah Çatlı'yla bebek katilini beraber gösteren montaj resimler üretip mahkemeye sundular.

Ne yazık ki milletimizin çoğu inandı bunlara. 

Aslında Amerika, o yıllarda Avrasyacı olan ve Rusya-İran'a yakınlaşmak amacıyla, toplantılar tertip eden isimleri hedef alarak bu operasyona emir vermişti.Cemaat işin suyunu çıkardı.İntikam amaçlı olarak kim varsa kumpasa dahil etti.

Bölücü kesimden destek bulmak amacıyla sözde jitemcileri, pkk itirafçılarının ifadeleriyle görevden alıp, cezaevlerine attılar.(Cemal Temizöz içimde hep bir yaradır.) 

Çocuk kandırır gibi kendi koydukları mühimmatları, toprağı kazıp çıkardılar delil diye, yeni gömüldüğü belli olan ve ışıl ışıl parlayan deliller.İnanmaya hazır bir toplum için sıkıntı olmazdı çünkü kumpaslarını komediye çevirmeleri.

Tabii ki yetmezdi ve yetmedi de. Balyoz darbe planı eklediler üstüne.Ömrü dağlarda terörle mücadelede geçmiş, devletten kahramanlık madalyaları almış,başta Engin Alan olmak üzere kıyıma devam ettiler.Gizli tanıklar aracılığıyla, (pkk'lılar) Türk ordusu sanık,teröristler tanık yapıldı.

Ve miletim bundan hiç rahatsızlık duymadı.Son gülen iyi güler demiş atalarımız.

Sonunda yıllar sonra, suçsuz oldukları kanıtlandı ve asıl onlara bu kumpası kuranların çete-örgüt-terörist olduklarını herkes gördü.

Sonuç olarak ülkemiz büyük bir dram yaşadı.Yaşadığı haksızlıklara tepki olarak  intihar edenler,çok hasta olup tedavisine engel olunduğu için dört duvar arasında  hayatını kaybedenler oldu.Asıl acı olanı ise toplumumuzun ve sahip çıkması gereken kesimin sessiz kalması oldu.