Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 40, Jülide Ateş'in sunumuyla, Haber Global ekranlarında her Perşembe ekrana gelmeye ve gündem yaratmaya devam ediyor.

Jülide Ateş 24 Eylül Perşembe gecesi 40’ta; Milli Eğitim, Kültür ve Turizm eski Bakanı, Isparta Milletvekili, ANAP Eski Genel BaşkanI  Erkan Mumcu’yu konuk etti.

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği, Jülide Ateş’in sunduğu 40 Programı'nda Erkan Mumcu’ya 40 soru yöneltildi. Mumcu, soruların büyük çoğunluğunda 2 dakikalık süreyi aşarak, ek süre hakkını kullandı.   

JÜLİDE ATEŞ: MELİH GÖKÇEK, İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ ERKAN MUMCU’YU TEHDİT ETTİ Mİ? 

"Hayır. Ancak şayet 2367 meselesi ile ilgili, oylamalara katılıp katılmaması meselesi ile ilgili; siyasi partiler kanununa göre, partinin hakkı olan hazine yardımı fiilen ödenmiyor.

Bu meselede yardımcı olmayı önerdi, ben de şimdi burada ağzıma almaktan imtina edeceğim sözler söyleyerek kendisini reddettim ve evimden gönderdim.

Bunun tanıkları var, dolayısıyla bu kısmı geçelim! Ancak o gazeteci arkadaşın biraz edepli olmaya öğrenmesi lazım. Ben siyasete girmeden önce de varlıklı bir adamdım, bugün ki varlığım siyasete girmeden öncekinden az. Ben 23 yaşında hangi otomobile biniyorsam, şimdi onun 10 yıl yaşlanmış modelini biniyorum.

25 yaşımda sahip olduğum varlıktan daha fazlasına bugün sahip değilim. Bundan dolayı gocunmuyorum. Beni tekstil piyasasının büyükleri iyi bilir. "