İYİ Parti Mersin İl Başkanı Dr. İbrahim Özel'i ziyaret eden Önder burada yaptığı açıklamada "Arkadaşlarımızla birlikte İl Başkanı İbrahim Özel'e hayırlı olsun demek ve istişarede bulunmak için buradayız.

Ayrılıkta azap birlikte hayır vardır, bütün iyi insanların birliği, devletin bekasını, milletin geleceğini düşünen memleket, millet sevdalılarının birliği için ben ve arkadaşlarım sayın genel başkanım Meral Akşener'in yanında İYİ Parti'nin çatısı altında hep birlikte olacağız ülkenin birliği milletin dirliği için hep birlikte olacağız." dedi

Ziyarette hazır bulunan İYİ Parti Mersin mimarlarından Av.Hasan Doydu ise "İyi bir mersin için başta il başkanımız sayın İbrahim Özel ve arkadaşlarımla birlikte yola çıktık. Mersin'in yapısını da göz önüne alarak Mersin'i kucaklayıcı bir yönetim oluşturmak için Çamlıyayla'dan Anamur'a kadar birlik bütünlük sergilemek için sayın il başkanımıza destek vermek için kendisiyle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Dr.İbrahim Özel ise yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Erol Önder ve arkadaşlarına teşekkür ediyor ve bu ziyareti önemsiyorum. Allaha şükürler olsun ki sayın genel başkanım Meral Akşener İYİ Parti'yi kurdu. Şahsıma tevdi edilen il başkanlığı görevinden hemen sonra genel başkanımıza gönül vermiş arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara başladık güçlü bir teşkilat oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. İl ve ilçe teşkilatlarımız tamamlandığında Toros dağlarındaki en uç noktada oturan vatandaşımızdan sahildeki vatandaşlarımıza kadar çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Bizler kendimizi Mersin'e ve Mersinliye adadık bütün Mersinleri özellikle kadınlarımızı İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Türkiye iyi olacak, Mersin iyi olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim