Mansur Yavaş’ı ziyaret eden eski AKP Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş, AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok yerine Mansur Yavaş’ı tercih edeceklerini ilan etti.

AKP’de Gençlik ve Kadın Kollarında görev yapmış bir grup Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin 31 Mart seçimlerinde tekrar Ankara adayı olan Mansur Yavaş’la görüştü. Bu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Yavaş, şöyle dedi: “Ankara’mızın çeşitli ilçelerinde AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları’nda hizmet vermiş hemşehrilerimizle buluştuk. Ziyaretleri ve destekleri için teşekkürlerimi ilettim.”

TURGUT ALTINOK DEĞİL MANSUR YAVAŞ’I SEÇECEKLER

 Ziyaretçiler arasında yer alan eski AKP Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş, AKP’nin Ankara adayı olan Turgut Altınok’un değil, Mansur Yavaş’ın yanında olduklarını bildirdi.

“KENDİ VİCDANIMI İKNA EDEMEDİM”

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in vurulma anları kamerada Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in vurulma anları kamerada

 Zengertaş’ın açıklaması şöyle: “AK Parti’de son zamanlarda yaşadığımız olayları gençlik kolları başkanlığı ve belediye meclis üyeliği gibi çeşitli görevler üstlenmiş bir kardeşiniz olarak kendi vicdanımla bağdaştıramadım. Keçiören Belediyesi’nde birçok emekçi arkadaşımızı haksız yere işten atan kişinin Ankara’da aday gösterilmesini vicdanımla uyumlu bulmadım. İl başkanının yakın dostu olmasından başka bir özelliği olmayan Erhan Sarıgöl’ün doğup büyüdüğüm Mamak’ta siyasete yön vermesine razı olamadım.

“MURAT KÖSE’YE RAĞMEN AK PARTİ’DEN AYRILMADIK”

 Mamaklıların milyonlarını yatırıma ve hizmete harcamak yerine reklama ve televizyon programına harcayan Murat Köse’ye rağmen AK Parti’den ayrılmadık. Sadece Murat Köse’ye yaranmak için büyükşehir meclisinde şov yaparak aynı hafta görevden alınınca Murat Köse’ye hakaretler yağdıran Erhan Sarıgöl gibilerine rağmen AK Parti’den ayrılmadık ama anladık ki AK Parti’de bunlardan ayrılmadı. Kendi çıkarları dışında hiçbir şeyi umursamayan hatır gönül tanımayan insanlarla aynı yolda yürümeyi kabul edemedim. Kendime sordum.

“TARAFIMI İYİLİKTEN YANA BELİRLEDİM”

 İşçi ve esnaf düşmanı Turgut Altınok mu? Ankara’da ulaşılmaz fakir fukara bırakmayan gariban babası Mansur Yavaş mı? Ben tarafımı iyilikten yana belirledim. Gördüm ki benim gibi düşünen AK Parti teşkilatlarında görev yapmış yüzlerce kişi var onlardan bir bölümüyle. Bugün burada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a desteklerimizi duyurmak için bir araya geldik. Aldığımız kararın hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: Haber merkezi