Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin Fenerbahçe'nin eski  kaptanı Ümit Özat'a gönderdiği mesaj karşılık buldu. Özat, "Sözümü tuttum" diyerek saçlarını şampiyon takımın renklerine boyattığı fotoğrafını paylaştı.

Icardi, sarı kırmızılı takıma transfer olduğu dönemde Fenerbahçe'nin eski kaptanı Özat'ın "Icardi, 20 gol atarsa saçımı sarı-kırmızıya boyarım" sözlerini hatırlatarak, flaş bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray'ın Ankaragücü'nü yenerek şampiyon olduğu maçta 2 gol kaydeden ve toplamda 21 gole ulaşan Icardi, "Ümit sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını biliyorum. Bütün taraftarım ve ben, seni sarı kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz" paylaşımında bulundu.

Arjantinli golcünün paylaşımı kısa sürede çok sayıda taraftarca paylaşılırken, Ümit Özat'tan cevap geldi.

Icardi'nin paylaşımına, Özat "Mauro Icardi öncelikle seni ve takımını tebrik ediyorum. Camiana, arkadaşlarına ve hocana sorabilirsin. Büyük golcüsün ama 2001-2007 arasında, benim kaptanlığını yaptığım Fenerbahçe'ye denk gelseydin, ne şampiyon olurdun, ne de bu kadar rahat gol atardın. Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin" diye cevap verdi.

Ümit Özat, daha sonra "Sözümü tuttum" notuyla saçlarını boyattığı fotoğrafını paylaştı.

Editör: Yadigar Hanım