Esra Erol'un programında bir ilk yaşandı.Eşini terk ederek başka bir kadınla dini nikah kıyan şahsın, dünyaya gelen ikiz çocuklarının  DNA testi sonuçlarını Esra Erol canlı yayında açıkladı.

Esra Erol  Mart 2023 doğumlu olan bebeklerin iki ayrı DNA testi olduğunu ve tek tek açıklayacağını söyledi.''Veysel Yurulmaz ve bebek 2 ile arasında biyolojik ilişki bulunmaktadır. Yani bebek Veysel Yurulmaz'ındır'' dedi.

Esra Erol devam etti'' Veysel Yurulmaz ile bebek 1 arasında biyolojik  bir ilişki bulunmamaktadır''dediVeysel Yurulmaz aynı anda doğan bebeklerin birinin babası birinin değil. Olur mu böyle şey?  şokunu yaşayanlar için evet olur.

Evet biyolojik babaları farklı olan ikizlerin olması mümkündür. Bu anomalinin bilimsel terimi "heteropaternal süperfekundasyon"dur ve bu çok hoş. “Heteropaternal” farklı babaları ifade eder ve “ süper fekundasyon ” aynı adet döngüsü sırasında iki yumurtanın farklı çiftleşme eylemleriyle döllenmesi anlamına gelir. Yani ikinci bir yumurtanın salınması ve iki cinsel ilişki eyleminin bu yumurtaların iki farklı sperm kaynağı tarafından döllenmesine yol açabilmesi olayıdır. Kısa hikaye şu ki, onlar sadece ekstra bir değişime sahip çift yumurta ikizleridir.

Editör: Habererk Com