İSTANBUL, (DHA) - Sur Yapı, Tatil Evleri Antalya projesi kapsamında EYT'lilere özel 'Emeklilikte Yazlıkta Takılın' kampanyası başlattığını duyurdu. EYT'liler için tapulu devre mülklerde 15 bin lira indirim uyguladıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Başlattığımız yeni kampanyayla EYT'lilere özel tapulu devre mülkleri yaz sezonu için 15 bin lira indirimle satışa sunuyoruz" dedi. Paylaşım ekonomisi anlayışı ve 'dört mevsim tatil' formuyla tasarlanan projenin aynı zamanda kazançlı bir yatırım fırsatı sunduğunu ifade eden Elmas, “Yeni nesil tatil evleri konseptiyle geliştirdiğimiz projemizden tapulu devre mülk alanlar, birikimlerini enflasyona karşı korurken evlerini kullanmadıkları dönemde kiralayarak gelir elde edebilecek ve çocuklarına devrederek nesiller boyu kullanabilecek. Kısaca 'Bir kez öde, ömür boyu kullan ve kazan' diyoruz" diye konuştu.

Yaz sezonu fiyatları özelinde de bilgi veren Elmas, “Yaz sezonunda 1+1 tapulu devre mülkleri 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz ve yüzde 35 peşinat alıyoruz bu yaklaşık 80 bin TL'ye tekabül ediyor. 1 yıl sonra ara ödememiz oluyor. Yüzde 15 ara ödeme alıyoruz. Bu rakam ise 35 bin TL'ye tekabül ediyor. Kalan tutarı 24 ay vade farksız taksit yapıyoruz. Bu da aylık 4 bin 800 TL oluyor. Tabii bu fiyatlar indirimsiz fiyatlar. Şu an EYT'liler için 'Emeklilikte Yazlıkta Takılın' kampanyamıza özel 15.000 TL, sağlık çalışanlarına, öğretmenlere ve kamu personeline yüzde 5 oranında indirimimiz bulunuyor" ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENLERE, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VE KAMU PERSONELLERİNE ÖZEL İNDİRİM

Sağlık çalışanlarına, öğretmenlere ve kamu personellerine yüzde 5 ek indirim sağladıklarını belirten Elmas, “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarımıza ve öğretmenlerimize özellikle teşekkür etmek istedik. Onlar için Tatil Evleri projemizde yüzde 5 indirim yaptık. Burada indirimden ziyade aslında sektörün öncü firması olarak sağlık çalışanlarımızı, öğretmenlerimizi ve kamu personellerimizi düşündüğümüzü göstermek" dedi.

“BİR KEZ ÖDE, ÖMÜR BOYU KULLAN VE KAZAN"

Ömür boyu tatil imkanının yanı sıra kazançlı bir yatırım fırsatı da sunduklarını ifade eden Elmas, “Sur Yapı Tatil Evleri'nden alınacak tapulu devre mülkler kira getirisi potansiyeliyle tatilden para kazanma imkânı da oluşturacak. Devre mülk sahipleri ayrıca günden güne değerlenen tapulu bir mülk sahibi oldukları için yatırımlarını enflasyona karşı koruyabilecek ve değer artışından faydalanabilecek. Kısaca 'Bir kez öde, ömür boyu kullan ve kazan' diyoruzö açıklamasında bulundu.

Projede yer alan evlerin hem geniş balkonlu hem de aynı anda birçok kişinin konaklamasına imkân tanıyacak şekilde tasarlandığını anlatan Elmas, "1+1 evlerin 4 kişi, 2+1 evlerin 6 kişi, 3+1 evlerin ise 8 kişi kapasitesine sahip. Devre mülk sakinleri, beyaz eşyalar, oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her türlü ihtiyaca cevap veren eşyaları evlerinde kullanıma hazır halde bulacak" diye konuştu.

Altan Elmas, 5 yıldızlı otel konseptiyle tasarlanan tesiste devre mülk sakinlerinin sonbahar ve kış aylarında ısıtmalı havuzlardan, ilkbahar ve yaz aylarında Konyaaltı sahilindeki özel plajdan ve aquapark'tan doyasıya yararlanabileceğini söyledi. Projede çok çeşitli tematik havuzlar bulunacağına dikkat çeken Elmas, “Antalya'da denize girilemeyen kısa bir dönem içinde Sur Yapı Tatil Evleri sakinleri sıcak ve ısıtmalı havuzlardan yararlanıyor. Bunun yanı sıra her mevsime uygun tematik havuzlar, kumsallı yüzme havuzu, aquapark, çocuk havuzları, dalga havuzu, kapalı havuzlar ve zen havuzları devre mülk sakinlerine her mevsim birçok ayrıcalıklı su aktivitesi sunuyor" dedi.

Projenin Kepez Kent Ormanı'na komşu konumuyla içerisinde farklı uzunluklarda koşu, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile çeşitli orman aktivite alanlarını da kullanma imkânı sunduğunu ifade eden Elmas, “Orman alanı içinde ayrıca komşularla birlikte hoş vakit geçirilebilecek kır kahvesi, kır lokantası, kafe gibi alanlar da mevcut. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da ayrıca macera parkuru, paintball sahası, mini bowling alanı, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, etkinlik alanları, gölet, dinlenme alanları, piknik ve barbekü alanlarının yanı sıra yoga, pilates, voleybol, futbol, basketbol, tenis, kardio gibi sporların yapılabileceği bir spor kulübü de yer alıyor" açıklamasında bulundu.

AYNI GÜN HEM PLAJ HEM KAYAK KEYFİ

Elmas, “Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, eşsiz konumuyla aynı gün içinde hem sahilde denize girilebilme hem de kayak yapılabilme imkânı veriyor. Deniz, kum ve güneşin ötesinde sakinlerine her yönüyle doyasıya bir tatil vaat eden projede tarih ve kültür gezilerinden hoşlananlar günübirlik turlarla Olimpos'tan Sagalassos'a antik yolculuğa çıkıyor. Doğa severler Köprülü Kanyon'da rafting yapabiliyor, Salda Gölü'nde sakinliği hissediyor ve Düden Şelalesi'nin eşsiz manzarasının keyfini çıkarabiliyor. Kolayca ulaşılabilen Saklıkent, Alanya Akdağ ve Isparta Davraz Kayak Merkezi ise devre mülk sakinlerine kayak, kızak, snowboard, kar raftingi gibi kış sporları alternatifleri sunuyor" diye konuştu.

 

Kaynak: dha