27 yaşındaki anne, Brezilya'da bir el falı okuyucusunun kendisine "yaşamak için yalnızca birkaç günü kaldığı" konusunda uyarıda bulunan  falcı tarafından kendisine bir çikolata verildi.

Fernanda Silva, Brezilya'da bir sokakta kendisini falcı olarak tanıtan yaşlı bir kadının kendisine hediye ettiği çikolatayı yedikten sonra fenalaştı.

27 yaşındaki anne, 3 Ağustos'ta şeker yedikten sonra evinde fenalaştı ve ertesi gün de yerel bir hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanan bir otopsi raporu, çikolatanın bir pestisit olan sülfotep ve pestisitlerde bulunan bir kimyasal olan terbudos ile bağdaştırıldığını gösterdi. Brezilya'da 27 yaşındaki bir anne, kendisini sadece 'yaşamak için birkaç günü kaldığı' konusunda uyaran bir el falının kendisine verdiği pestisitli çikolatayı yerken öldürüldü.

27 yaşındaki Fernanda Silva, kendisini falcı olarak tanıtan ve kendisine yakında öleceğini söyleyen yaşlı bir kadından sokakta şeker kabul etmesinden bir gün sonra 4 Ağustos'ta hayatını kaybetti.

Kuzeni Bianca Cristina, G1 haber kaynağına yaptığı açıklamada, Silva'nın faturayı ödedikten sonra evinde çikolatayı yediğini ve hastalandığını söyledi.

Silva'nın görüşünün birkaç saatliğine bozulduğunu ve ertesi gün kendisini daha iyi hissettiğini hatırladı. Brezilya'nın Maceió şehrinde polis, Fernanda Silva'nın ölümünü, 27 yaşındaki annenin, kendisini servet olarak sunan yaşlı bir kadın tarafından kendisine verilen çikolatayı yedikten bir gün sonra 4 Ağustos'ta ölmesinin ardından cinayet olarak araştırıyor. bir sokakta veznedar ona yakında öleceğini söyledi.Otopsi raporu, Fernanda Silva'nın bir çikolatada pestisit olan sülfotep ve pestisitlerde bulunan bir kimyasal olan terbufos ile zehirlendiğini ortaya çıkardı.

Editör: Habererk Com