Ne güzel de tatlı söylemlerle milleti uyutuyorduk.

Nereden de çıktı bu can ve cep yakan faturalar.

Faturalar artık hükümet yetkililerini de, AKP’nin kurmaylarını da acıtmaya başlamış olmalı ki, tıpkı kayıp 128 milyar Dolar’daki gibi her kafadan bir ses çıkmaya başladı.

Tanrı kulunu şaşırtınca: hanımına TEYZE dermiş.

AKP’nin kurmaylarından, benim de yandan hemşehrim Sn. Mahir Ünal eşsiz bilgi birikimi ve şahane donanımı ile cep yakan elektrik zammına eşsiz bir analizle: “Zamları Devlet yapmıyor” diyerek yüreklere su serpti.

Konya Mv. H. Ahmet Özdemir’de: “ Eğer bugün elektrik pahalıysa bunun sebebi muhalefettir. Geçmiş dönemlerdeki ihmallerin, hatalı politikalarıdır.” saptamasını yaptı. Oysa bilmiyor ki AKP’den önce elektrik yoktu; mum ve gaz lambası vardı.

Zamları devlet yapmamışsa kim yaptı?

Siz ülkeyi yöneten hükümet değil misiniz? Madem devlet yapmadıysa yapanın neden elini kırmıyorsunuz, bu asil milleti soyduruyorsunuz?

Hani yedi düvele karşı ayar veriyordunuz, hani dünya size imreniyordu, hani cumhuriyetin seksen yılda yapamadığını siz 20 yılda yapmıştınız? Üç-beş şirkete söz dinletemiyor musunuz?

Özel sektörü ilgilendiren asgari ücreti bir çırpıda 4.250 TL yapmamış mıydınız, özel okulların fiyat artışını, “Hoop ne oluyor arkadaş!?” diyerek nasıl da indirmiştiniz.

İyi güzel de Mahir Bey, H. Ahmet Özdemir bey, Çam bey herkes aptal değil ki. Bu yalan ve çarpıtmalarla nereye kadar gideceksiniz?

Elektrik, doğalgaz zamları birer yağlı kazık oldu. Haberiniz yok mu?

Şu Elektrik dağıtım şirketlerine de bir “Heyyyttt “ çekseniz ya!.

Çekemezsiniz değil mi?

Madem zamları devlet yapmıyor, öyleyse yapana yaptırmayın.

Ama “Elektrik zamları alınana kadar faturamı ödemeyeceğim” diyen Kılıçdaroğlu’na efeleniyorsunuz, kışkırtıcılıkla suçluyor, bu devlete isyandır diyorsunuz?

Hangisi doğru?

Madem devlet yapmıyorsa zamları, madem zamları yapanlara kızan asil millete neden kızıyorsunuz?

Yoksa siz halkı soyan bu şirketlerin avukatı mısınız?

Devlet ürettiği elektriği, dağıtım şirketlerine 38 Kuruş/kw’tan verirken, o şirketler bu elektriği neden halka üç katı fiyatla satıyor?

Mantıklı bir yanıtınız var mı?

Sevgili halkım! Senin vergilerinle yapılan baraj ve termik santrallerde üretilen senin olması gereken elektriği; yandaş 8 şirket ucuza alıyor. Ama sana pahalıya satıyor,

Kibarca ve yasal olarak kazıklanıyorsun. Kazıklanmana birileri de seni yanıltarak göz yumuyor. Yani tavşana kaç, tazıya tut taktiği.

NOT: MHP’li arkadaşlara hiç fatura gelmiyor mu, sesleri çıkmıyor, çok stabiller de.