Süper Lig’de bu sezon sergilediği performansla tüm dikkatleri çeken Abdülkerim Bardakçı için Fenerbahçe resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli yönetim, Konyaspor yönetimi ile bir araya gelerek hazırladığı teklifi sunacağı ifade edildi.

Jorge Jesus, yüksek bedelli teklifler gelmesi halinde Kim ya da Szalai’den birinin satışına onay vermişti. Ancak Portekizli teknik adam, zaman zaman 3’lü savunma da tercih ettiği için satış yapılması halinde yerine başka bir transfer de istiyor. Szalai’nin gönderilmesi halinde Fenerbahçe ’nin savunma için ilk adayı Abdülkerim Bardakçı.

Yıldız futbolcunun 5 milyon euro'luk (92 milyon 500 bin TL) bonservis bedelini yüksek bulan Fenerbahçe, takas formülüyle bu rakamı aşağı çekmek istiyor. İstanbul ekibi Abdülkerim transferi için Konysapor’a sunulmak üzere bir oyuncu listesi de hazırladığı kaydedildi. Listede Samatta, Burak Kapacak, Mauricio Lemos, İsmail Yüksek gibi isimlerin yer alacağı öne sürüldü. Takasın yanı sıra Sarı-Lacivertliler’in 2 milyon Euro da para önermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim