Süper Lig'in 31.haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor'la Kadıköy'de 3-3 berabere kalarak ayağına kadar gelen fırsatı geri tepti.

Sivasspor maçı hazırlıklarına tam gaz devam eden Sarı Lacivertlilerde kaybedilen 2 puanın hesabı Jorge Jesus'a kesilirken, ünlü yorumcu Emre Bol'un 'Taktik Mania' programında 'O hareketleri bir daha yapma senin elini kolunu kırarlar Jesus' sözleri camiada bomba etkisi yarattı.

Eğer merceği sadece hakemlere, TFF'ye, MHK'ye çevirirsen o zaman gerçek sıkıntılarını göremezsin. Fenerbahçe'nin en büyük sıkıntısı bu. Eğer sen kaliteli bir kadro kurarsan hakemler seni bir kez iki kez yakar üç olmaz. Lig içerisinde büyük camiaları yakmıyorlar yakıyorlar ama hakemler bunu fazla götüremez.

Şu anda Fenerbahçe'den kaç tane oyuncu alıp Galatasaray'a transfer edersin? Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu. Hakem sana İstanbulspor maçını kaybettirmez. 2-0 öne geçtin 10 tane adamı yoktu Fatih Tekke'nin. Tekke benim maçım Giresunspor maçı sarı kart sınırında olan adamları oynatmayacağım dedi sen hala İstanbulspor'u yenemedin.

Mert Hakan ne yaptı da bu adamı oynattınız? Yönetim çıkıp açıklasın. Mert Hakan antrenmanda çok iyiydi, geçtiğimiz hafta çok iyi oynadı 11'i hak etti desinler. Mert Hakan'ın bu takımda ne işi var. İstanbulspor üstüne gelmezken hala nasıl çift forvet oynarsın? Oyunu tutmak diye bir şey var neden tutamadın Jesus. Pedro'yu çıkarıp orta sahaya bir adam atamadın. 2-0 öndesin gol ihtiyacın var mı bu skordan sonra? İstanbulspor kontra gelecek bunun için de Eze'yi tutman lazım başka ne olacaktı ki.

Buradan Fenerbahçe yönetimine sesleniyorum; hakemlerden çok şikayetçisiniz. Peki Giresunspor, Galatasaray, Beşiktaş maçlarında hakem hatası var mıydı? 3 maçta 9 gol yedin hepsini kaybettin hadi bunu açıklayın bize. Bu maçların ardından 'h' diyemedin.

Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor'a kaybettin hadi bunları kabul edelim. Ümraniyespor, İstanbulspor, Giresunspor maçlarından çıkardığınız puan 2. Hala hakemler diyorsunuz. İstanbulspor maçından sonra Jorge Jesus tribünlere el kol hareketleri yapıyor, o eli kırarlar Jesus.

Burası Portekiz, Brezilya değil öyle taraftarların üzerine yürümek falan yaşından dolayı... Bak bir daha taraftarlara öyle el kol hareketleri yapma. Daha ne yapacak taraftar? Stada geliyor, kombine alıyor, en fazla ürün satışı yapan takım Fenerbahçe hala taraftarlara ihale yıkmaya çalışıyorlar.

Beşiktaş maçı öncesi bir an önce Jesus'u gönderin dedim. Eğer bu gerçekleşseydi yeni hocayla İsmail Kartal ya da Sergen Yalçın'la belki de Fenerbahçe şu anda liderdi. Takım içerisinde Jesus sevilmiyor, oyuncular hakikatten Jesus'u sevmiyor.

18 yaşındaki çocuğun yapacağı şeyleri 70 yaşındaki Jesus yapıyor. Arda'nın olgunluğuna bakar mısınız? Hocayı alıp içeriye götürüyor. Arda'yı da yemeye çalışmıştı. Fenerbahçe kamuoyu buna izin vermedi. 15 maçta 4 gol 2 asist yapmış Arda.

Editör: Ali Özyiğit