Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Fenerbahçe, son transferlerle taraftarlarına heyecan yaşatıyor.

Bir süredir Beşiktaş’ın ilgilendiği ve resmi teklif sunup beklemeye geçtiği Dusan Tadic’i kadrosuna katarak siyah beyazlı ekibe çalım atan Fenerbahçe, Sırp kanat oyuncusu ile resmi sözleşme imzaladı. Hollanda ekibi Ajax’tan ayrılan 34 yaşındaki futbolcu, cumartesi gecesi başkan Ali Koç’un özel uçağıyla Amsterdam’dan İstanbul’a gelerek, sağlık kontrolünden geçti. Daha sonra sözleşme imzalayan futbolcu, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) da bildirildi.

Dusan Tadic

SARI LACİVERTLİ KALE LIVAKOVIC'E EMANET 

Fenerbahçe, kalesini emanet edeceği oyuncusunu da buldu. Sarı lacivertli kulüp, Dinamo Zagreb ile anlaşarak, Hırvat kaleci Dominik Livakovic'i renklerine bağladı. 28 yaşındaki file bekçisi, bu hafta takıma katılacak. Fenerbahçe, Hırvat ekibine taksitle 9 milyon Euro bonservis ödeyecek.

Dominik Livakovic

FİLDİŞİLİ OYUNCU KARARINI BİLDİRECEK

Fenerbahçe, Crystal Palace ile sözleşmesi biten kanat oyuncusu Wilfried Zaha’nın transferi için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kendisine en yüksek teklifi sunan Fenerbahçe ile görüşen Fildişili oyuncudan pazartesi ya da salı günü son kararını bildirmesi istendi. 

Wilfried Zaha

KALEDE AYRILIK RÜZGARI

Transfer görüşmelerine devam eden Fenerbahçe'de Altay Bayındır’ı ise Ajax’ın istediği öğrenildi. Ajax'ın milli kaleci için Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro bonservis teklif ettiği belirtildi.

Altay Bayındır

Editör: Yadigar Hanım