Down sendromlu sporcular Türkiye rekoru kırdı Down sendromlu sporcular Türkiye rekoru kırdı

Fenerbahçe, kış transfer döneminin başında Leonardo Bonucci’yi kadrosuna katmıştı ve şimdi de Krunic ile güçleniyor. Sarı-lacivertli takım, Bosnalı futbolcuyu kadrosuna dahil etmek için Milan ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe Kulübü’nün Açıklaması: “Kış transfer döneminde takımımızı güçlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Orta saha oyuncusu Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile anlaşma sağlandı. Kiralık olarak takımımıza katılan oyuncumuza hoş geldin diyoruz.”

2019 yılında Milan tarafından Empoli’den 8.6 milyon euro karşılığında transfer edilen defansif orta saha oyuncusu Krunic, bu sezon 14 maçta toplam 896 dakika sahada kaldı.

Rade Krunic’in Açıklamaları:

Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Krunic, Fenerbahçe’nin kendisini transfer etmek için gösterdiği çabayı takdir ettiğini belirtti.

“Fenerbahçe’nin burada olmamı çok istediğini hissettim ve bu beni mutlu etti. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım ve taraftarlarımıza sahada her şeyimi vereceğimi göstereceğim. Mücadele ettiğimiz her alanda şampiyonluk için çalışacağım,” dedi.

Kaynak: Haber merkezi