Habererk / Haber Analiz

Her şey Melih Gökçek ile Bülent Arınç’ın birbirlerini Fetö’cü olmakla suçladığı zaman başlamıştı.

Arınç Gökçek’e, “Ankara’yı parsel yapıya sattı” demişti.

BAŞKAN MANSUR YAVAŞ HAREKETE GEÇTİ!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş harekete geçerek, Gülen yapılanması soruşturmasında firari olan eski savcı Şadan Sakınan lehine imar değişikliği yapmak, 17-25 Aralık sürecinden sonra Samanyolu ve Bugün TV'ye reklam vermek iddiasıyla Gökçek aleyhinde “terör örgütüne yardım etme ve terörizmin finansmanı” iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Bu suç duyurusu takdir edilmişti.

GÖKÇEK, FETÖ’CÜLÜKTEN İFADE VERDİ!

CHP Ankara Millet Murat Emir, Melih Gökçek hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başkanlığı döneminde FETÖ/PDY'ye imar konusunda rant sağladığı yönünde suç duyurusunda bulunmuştu.

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, başkanlığı döneminde FETÖ/PDY'ye imar konusunda rant sağladığı yönündeki şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcıya ifade verdi.

MELİH GÖKÇEK ERDOĞAN'I BÖYLE TEHDİT ETTİ!

Mert Taşçılar Oda TV'deki yayımlanan yazısında Melih Gökçek hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in “Türkiye’de özellikle FETÖ’cülükle suçlanacak olan son iki kişiden biriyim” şeklindeki açıklamasını değerlendiren Taşçılar, “Aslında bu sözlerin altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üstü kapalı bir tehdit ve gözdağı var. Bilinçli olarak söylenen bu sözlerle Gökçek Külliye’ye 'Ben gidersem Erdoğan da gider' mesajını iletti” dedi.

Editör: TE Bilişim