Bu başlığı görenler bu adam kafayı mı yedi? Böyle saçmalık mı olur diyecekler?

***

Bunun diyenler 2010 Fetö+Akp referandumunda Evet çıkarsa yıllar sonra Akp Fetö kavgası başlayacak demiştim. Hadi oradan deli hoca efendimizle sorunumuz olmaz olmadı demişlerdi. Şimdi ne diyorlar bunlar? Fetö de Fetö! Eee biz 2010’da dedik Fetö diye! 2010 referandumunda 15 Temmuz’daki Meclisimizi bombalayan uçaklara bombaları doldurulmuştu.

***

Bu yazımı yazacağımı Facebook’tan duyurduğumda baya bir beğeni ve paylaşıma ulaşmıştı. Nedeni ise bu konuya ilginin yoğun olmasıdır.

***

Gelelim ana konumuza. Fetö’nün 15 Temmuz alçak darbe girişimi ihanetini bilmeyenimiz yoktur.

***

Fetö’nün 2 darbe planını Kasım’da bekleyenler veya bunun için paranoya görenler avuçlarını yaladılar.

***

Çünkü Fetö’nün 2. Darbe planı Başkanlık olduğunu çözemediler. Şimdi bazıları hemen hoplayacaklar. Nasıl olur Erdoğan Başkanlığı istiyor Fetö istemiyor.

***

Birincisi Fetö’nün Başkanlık sistemini istemediğini nereden uydurdunuz? Allah korusun 15 Temmuz Fetö darbe girişimi başarılı olsaydı Fetö lideri Fethullah’ın İran’daki Humeyni gibi gelip Başkan olmayacağı ne malumdu? Ki bu güçlü ihtimaldir.

***

İkincisi ve en önemli adeta altını fosfor kalemle çizmek istediğim meseleye geleyim. Bahçeli+Erdoğan dayatma Cumhurbaşkanlığı görünümlü Başkanlık anayasasının gözlerden kaçan en önemli kaos yaratacak olayı var. Ne mi? Cumhurbaşkanı ölünce yerine seçimlere kadar kimin geçeceği konusudur. Şu anki anayasamızda Allah gecinden versin Cumhurbaşkanı Erdoğan öldü diyelim. Yerine mevcut Meclis başkanı seçimlere kadar kalır. Ama yeni anayasada yani Başkanlık dayatması anayasasında hangi Cumhurbaşkanı yardımcısının Cumhurbaşkanı olacağı yoktur.

***

Zurnanın zırt dediği yer burası. Kripto Fetö’cü birisi Erdoğan’ın yanına da kadar sızdı diyelim. Yarın bu anayasa da referandumdan geçti diyelim. Allah korusun ve Allah gecinden versin bir suikast ile Fetö’cüler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast düzenlediler diyelim. Ve yine Allah korusun o Fetö’cü Cumhurbaşkanı Yardımcısı darbe ile veya zorbalıkla Cumhurbaşkanı oldu diyelim. Ahan Fetö tekrar Türkiye’yi ele geçirdi demektir. İşimiz bitti! Yandık keten helva!

***

Sırf bu yüzden ‘’HAYIR’’ denir bu anayasa dayatmasına. Bu anayasayı yazanlar acaba Fetö’cü de yine Erdoğan’ı kandırıyorlar mı diye akıllara soru geliyor. Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı meselesini iyi düşünün ve Akplilere iyi sorgulatın bence!

***