Ben ne katil İsrail’e ne de onu savunan insanlığın yüz karası ABD’ye kızmıyorum. Her ikisi de ırklarının ve inançlarının gereğini yapıyorlar.

Her Filistin kıyımında, sahte gözyaşı döküp, nümayiş yapıp, COCA COLA döküp; iftarını da COCO COLA ile açan o, neye hizmet ettiği belli olmayan sözde Müslümanlara kızmaktayım.

Birlik dini olan İslam’ı anlamayıp, Mezhep, tarikat, cemaat diye paramparça edip, bir birileriyle kanlı bıçaklı yapan; Müslümanlara kızmaktayım.

Eğer ki, yeraltı zenginliklerini elinde tutan bir buçuk milyar İslam alemi 10 milyonluk İsrail’in hakkından gelemiyorsa:

Ya Müslümanlarda bir hata ve kusur vardır.

Ya da İslam’ı anlamamışlardır.

İsrail’in yaptığı bu katliam ne ilk nede sondur. İsrail bunu zaman zaman yapacaktır. Müslüman kanı akıtmaya doymayacaktır.

İslam dünyası neyi bekliyor?

İsrail’in tepesine balçık atacak Ebabil kuşlarını mı? İnanın o kuşlar gelse, İsrail’den önce biz sahte ve İslam’ı anlayamayan Müslümanların (!) tepesine atmazlar mı o balçığı?

İslam dünyası, aklı ötelemiş, Kuran’ı güzel okunan bir ilahi kitabı gibi anlamışsa; İslam’ın ve Kuran’ın suçu ne?

O Kuran ki, kendinin okunmasını asla ve asla bir kurala bağlamamış. İster abdestli, ister abdestsiz, ister besmeleli ister besmelesiz oku. Yeter ki oku ve mesajını anla. Anladığınla da sosyal hayatını düzenle demesine karşın, şu mezhep, bu mezhep, şu tarikat bu tarikat, şu cemaat bu cemaat diye parçalanır ve gücünün kaybedersen. Bununla da kalmayıp, kesenin de, kesilenin de “Allahuekber”  diyerek baş kestiği bir İslam coğrafyasının başına bu melanet gelmesin de ne yapsın.

Akıl ötelenmiş, nakil öne alınmış. Kardeşlik ve hoşgörü uzaklaşmış, kin ve nefret İslam dünyasını sarmışsa, Şeylerin sözü, hadisler AYETLERİN yerini almışsa İslam ne yapsın?

Aklını kullanmayanların başına pislik yağar” (Yunus.100) demiyor mu Kuran?

Hem İsrail karşıtlığı yapacaksın, hem İsrail ile ikili anlaşmalar yapıp ticaret yapacaksın!.. Buna İslam ne der biliyor musunuz?

Hangi Arap ve İslam devleti, ABD’nin dümen suyunda değil?

Hangi Arap ve İslam devleti, İsrail’e karşı ciddi anlamda duruş sergilemekte?

Olan, devlet terörü uygulayan katil İsrail’in kurşunlarıyla ölen masum Filistinliye olmaktadır.

İslam dünyasının kurtuluşu, mezhep, tarikat, cemaat sarmalından kurtulup, Kuran ahlaklı, insan ve akıl merkezli politikalar üretmekle olacaktır. Ya değilse daha çooook Müslüman kanı akar ve İslam dünyası da bön bön bakar.

Başta Doğu Türkistan olmak üzere Filistin, Myanmar ve dünyanın pek çok yerinde zulüm gören Müslüman halklara özgürlük ve huzur diliyorum.

Her türlü teröre lanet olsun. Kahrolsun Çin, Kahrolsun İsrail ve ABD.

İsrail Cumhurbaşkanına; “Kuran’da İsrail’in devlet olamayacağı yazıyor” denince; “Kuran’da anlatılan Müslümanları bulunda sonra düşünelim” tarihi cevabı vermiş. Haksız mı?

Esen kalınız.