Gündem

16 yaşında 22 milyon TL

Abone Ol

İngiltere'nin en genç piyango talihlisi, henüz 16 yaşındayken hayal edilmesi bile zor bir şeyi başarıp piyangodan 1 milyon 800 bin sterlinin sahibi olmuştu. Kazandığı parayı har vurup harman savuran genç kız şimdi perişan bir halde.

16 yaşında 22 milyon TL kazanmıştı! Şimdi acınacak halde

Cumbria doğumlu Callie, büyük ödülü kazanır kazanmaz saatte 3.60 sterlin kazandığı kasiyerlik işinden istifa etti.

Ülkenin 'en genç piyango milyoneri' olan Callie Rogers, tüm dünyada tanınmasını sağlayan büyük ödülü kazandığında Cockermouth'da koruyucu ailesiyle birlikte yaşıyordu.

Callie, iki göğüs işi için 11 bin 500 sterlin, kıyafet, makyaj ve dövmeler için 300 bin sterlin, sınıfının en iyisi spor arabalarda 85 bin sterlin ve uyuşturucu için çeyrek milyon sterlin harcadı.

Callie, tatillerde Meksika ve EuroDisney gibi yerlere 250 bin sterlin, eski erkek arkadaşlara verilen hediyeler için 118 bin sterlin, arkadaşlara ve aile üyelerine iade edilmeyen krediler için 190 bin sterlin ve avukatlık ücretlerine 50 bin sterlin daha harcadı.

Ve o zamanlar işsiz olan erkek arkadaşı Nicky Lawson ile tanıştığında hayatı iyice kontrolden çıktı. 2003 yılında bankada sadece 2.000 sterlin ile neredeyse parasız kaldı ve hatta intihar etmeye çalıştı.

Piyangoyu kazandıktan birkaç hafta sonra sevgilisiyle birlikte satın aldığı eve taşındı.

Ancak paranın tamamı boşa gitmedi, Callie ayrıca 180 bin sterlinlik bir bungalov ve annesi için 76 bin sterlinlik bir ev aldı.

Tanıştığı ve hayatına aldığı erkekler onu parası için kullandı, Callie bu dönemi "hem korkunç hem de şaşırtıcı" olarak tanımladı ve yıllarca süren bitmek bilmeyen partilere para akıttı.

Callie, artık daha mutlu olduğu konusunda ısrar ediyor, normal bir hayat yaşadığına vurgu yaparak şu sözleri söylüyor: "Muhteşem bir parti hayatı yaşama baskısı bitti ve bunu tercih ederim."

Neredeyse 1.9 milyon sterlin kazanan Callie,bu kadar büyük bir meblağı nasıl değerlendireceğini bilemeyecek kadar genç olduğunu söyledi ve ekledi:

"Bu kadar genç biri için çok fazla para kazandım. Hayatınızın değişmeyeceğini söyleseniz bile değişiyor ve çoğu zaman bu değişim iyi yönde olmuyor."

33 yaşındaki Callie Rogers, Facebook sayfasında yaşadığı şaşırtıcı değişimi gösteren bir fotoğraf paylaştı. Callie'nin saçlarını kazıtmış olduğu dikkat çekti.

Eskiden uzun, siyah saçlarıyla dikkat çeken dört çocuk annesi, yeni saç rengi, stili, boyun ve kollarındaki dövmelerle neredeyse tanınmaz hale gelmişti.16 yaşında 1.8 milyon sterlin kazandıktan 18 yıl sonra, sosyal yardımlarla yaşamak zorunda kaldığını itiraf eden Callie, kısa süre önce beş parasız kaldığını söylemişti.Callie, Facebook gönderisinde yaptığı kısa açıklamada, hayattaki en büyük zorluğun kendin olmaya çalışmak olduğunu yazdı.