Yaşam

Ağustos ayını zor geçirecek burçlar!

Ağustos ayında Venüs retronun vuracağı ve olumsuz etkileyeceği o burçlar açıklandı. İşte ağustos ayını zor geçirecek 4 burç…

Abone Ol

ASLAN BURCU İnatçı ve kibirli olan aslan burcu kişileri bu dönemde kararsızlık ve özgüven sorunları yaşayabilirler. Aslan burçlarına önerimiz başkalarının fikirleriniz hakkında neler düşündüğünü fazlaca sorgulamayın. Kendilerine sadık kalmak, Venüs gerilemesi sırasında zorlukların üstesinden gelmenin anahtarıdır.

BOĞA BURCU Boğa burcu kişileri iç çatışma yaşayabilir. Özellikle çözüme bağlanmamış konular hakkında. Aşk hayatı, iç çatışmalarına nazaran daha sakin geçecek olan boğa burçları bu dönemde büyüme ve iyileşme fırsatı yakalayacaktır.

AKREP BURCU Kariyer hedefleri üzerine odaklanmışken kendilerini bir öz inceleme süreci içinde bulabilirler. Düşüncelerini ve ideallerini dikkatli bir şekilde analiz etmeleri ve uygun adımları atmaları gerekebilir. Akrepler arzuları üzerine düşünerek, gerileme döneminde profesyonel yaşamlarında önemli adımlar atabilirler.

KOVA BURCU Gerileme döneminde çeşitli olumsuz duygular yaşamaları muhtemeldir. Eş, partner ya da arkadaş ile çatışmalar bu dönemde su yüzüne çıkabilir. Sorunlarda ilişkiler yaşanması normaldir. Etkiyi en aza indirmek için iletişim ve karşılıklı anlayış en sağlıklı yol olacaktır.