Gündem

Akşener'e Anıtkabir'de yoğun ilgi

Abone Ol

Bünyamin Öztürk / ANKARA / YENİÇAĞ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Atatürk’ün 79’uncu Ölüm yıldönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk’ün huzuruna vatandaşların arasında çıkan Akşener, dua ederek, karanfil bıraktı.

Akşener’in Anıtkabir’e gelişinde yakasına kalpaklı Atatürk resmi de taktığı görüldü. Anıtkabir’deki yoğunluk nedeniyle vatandaşlarla birlikte sıraya giren Akşener, vatandaşların rahatsız olmaması için, “Yoğunluk var rahatsız etmeyelim” dedi.

Anıtkabir’e girişte ve çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener özellikle kadınlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı. Vatandaşların “Umudumuz sensin” sözlerine gülerek karşılık veren Akşener, kendisine verilen “Özlemle Anıyoruz” pankartını da kaldırdı.

Anıtkabir’e gelen vatandaşlar tarafından sık sık yolu kesilen Akşener bol bol fotoğraf çektirdi, özçekim yaptı. Akşener’e gençler de ilgi gösterirken, gençler Akşener’i, “Meral Abla” sözleriyle karşıladı.

Vatandaşlar aynı zamanda Akşener’in partisinin ismini de hatırlatarak, “İyi ki varsınız” dedi.

Anıtkabir’in merdivenlerinden inerken küçük bir erkek çocuğunu seven Akşener, çocuğa ve annesine, “Nasılsınız? Bir de biz de var” diyerek espri yaptı.

Parti kurmaylarının da eşlik ettiği Meral Akşener’in Anıtkabir ziyaretinde Ankara İl yönetimi de hazır bulundu.

Ziyaret için polis de güvenlik önlemi aldı.

Vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle çıkış kapısına kadar gitmekte zorlanan Akşener, kadınların ve gençlerin, “Oyumuz size” sözlerine de gülerek karşılık verdi.