Gündem

Akşener’le Dumalı’nın ortaya çıkan skandal resminden sonra siyasiler telaşlandı

Abone Ol

2009 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Meral Akşener İstanbul'da bulunan tüm medya kuruluşlarına yaptığı ziyaretler kapsamında Ekrem Dumanlı ile çekilen haber fotoğrafını yandaş Akşam gazetesi gizli görüşme olarak manşete taşıyarak Meral Akşener'e FETÖ'cü damgası vurmaya çalıştı.

Bu kadar basit düşünceli insanların, aynı zamanda nasıl bu kadar yalaka ve salak oldukları ise anlaşılamadı. Akşener'in resminden yola çıkarak, Ekrem Dumanlı ile fotoğrafı olan bütün siyasetçiler FETÖ'cüdür diyebiliriz. Bunların en başında ise Recep Tayyip Erdoğan geliyor.

Hatta FETÖ'nün başı bile FETÖ'cü diye ifşa edilebilir.Neden çünkü Akşam gazetesine göre Ekrem Dumanlı ile resmi olan herkes FETÖcü.

İşte size bolca bulabileceğiniz örnekler bazıları...

Ekrem Dumanlı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ve AKP'li siyasetçiler ile fotoğraflarını paylaşan kullanıcılar gazeteyi mesaj yağmuruna tuttu.

2009 Yerel seçimlerinde MHP'nin İBB adayı olan ve seçim ziyaretleri kapsamında tüm medya kuuruluşları gibi Zaman gazetesini de ziyaret eden Akşener'in Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile çekilmiş fotoğrafı çok gizli bir belegeye ulaşmış gibi haberleştiren ve toplumda algı oluşturmaya çalışan Akşam gazetesine sosyal medyadan tepki yağdı.