Yaşam

Astrolojiye göre en asabi 5 burç belli oldu

Onların sinirli hallerini görmek istemezsiniz. Kime ya da neye kızacağını kestiremediğiniz, sinirlerine hâkim olamayan, öfke kontrol sıkıntıları yaşayan, en asabi 5 burç bulundu. Yengeç, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık sinirli olabilir ama çoğu zaman sakinliğini koruyabilen burçlar arasındadır.

Abone Ol

ASLAN Aslan burcu kişileri olayları kişiselleştirmeyi çok severler. Ve bunun için mutlaka tartışma çıkarıp bir şeyleri kanıtlamaya çalışırlar.

BAŞAK BURCU Güven sıkıntısı yaşayan Başak burcu kişileri hayal kırıklığı ile birlikte öfkeye kapılabilirler. Öfkesini hızlı şekilde gösterebilirler. Savaşma eğilimi olan Başak burcu bireyi, sesini yükselterek karşısındaki bireyi bastırma eğiliminde olabilir.

BOĞA BURCU Tartışmaya girme eğilimi fazla olan Boğa burcu bireyleri, istedikleri olmadığı zaman huzursuz olacağı için çabuk öfkelenebilir. Çoğu zaman kavgaya zemin hazırlayan kişiye bağırabilen Boğa burcu kendisiyle aynı düşünceye sahip olan kişilerle bile kavga edebilir.

İKİZLER BURCU Değişken ruh halleriyle çekilmez bir insana dönüşebilen İkizler bireyi, ebeveynleri ve eşleriyle çok kavga etme eğilimindedir. İstedikleri olmayınca tartışmaktan geri durmayan İkizler, kısa sürede kavga çıkarıp ortamı gerebilen bir yapıya sahiptir. Kavgada incitici sözler kullanabilen İkizler bireyi, sevdiği veya değer verdiği kişinin kalbini kırabilir.

KOÇ BURCU Sıcak huylu olan Koç burcu bireyleri, istediği bir şey olmadığı zaman çabuk sinirlenebilir. Bazen sabır taşını çatlatan durumlar olunca kavgaya tutuşmaktan geri durmayan Koç bireyinin kızdığı zaman gözlerinden alev çıkabilir. Koçlar çabuk sinirlense de hemen sakinleşebilir.