Gündem

Bu gece yeniay gerçekleşiyor işte burcunuzun üzerindeki etkileri (21 Ocak 2023)

Yeniayın etkisiyle 21 Ocak Cumartesi gününde burçları neler bekleyecek? İşte günlük burç yorumları....

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan sosyal ilişkilerinden ve aşk ilişkilerinden etki alacaksın. Bu Yeniayla birlikte yeni sosyal çevrelere girebilirsin ve sosyal hayatın hareketlenebilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Fakat bir taraftan da sosyal ilişkilerin içinde birtakım entrikalara maruz kalabilirsin. Aynı zamanda aşk ilişkilerinde de arkandan dönen işler söz konusu olabilir. Bununla birlikte kariyerin ve maddi konular açısından birtakım kazançların ve para girişlerin olabilir. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan kariyer, iş, aile ve ev alanından etki alacaksın. Kariyerinle ilgili yeni bir başlangıç yapabilir, iş girişimlerinde bulunabilirsin. Aynı zamanda evinle, gayrimenkulle veyahut aile bireyleri ile ilgili de bir yenilik söz konusu olabilir. Bazı Boğalar için aile bireylerinden bir kişinin sağlık gündemi veyahut aile içindeki bir kadınla ilgili bir gelişme de söz konusu olabilir. Bazıları için yeni, sağlam, kalıcı kazanç fırsatları ve ortaklıklar mümkün olabileceği gibi bazıları için ise iş ve kariyerle ilgili birtakım gecikme ve engeller yaşanabilir. Hukuksal konularla, yayıncılıkla, uzaklarda yaşayan kardeş ve akrabalarla ilgili bazı gündemlerinin olması da mümkün. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan yayıncılık, seyahat, hukuksal konular, eğitim, yurtdışı ve uzaklarda yaşayan tanıdıklar alanından etki alacaksın. Yeni bir eğitime başlayabilir, seyahate çıkabilir ya da yayıncılık ile ilgili bir girişimde bulunabilirsin. Hukuksal konularla ilgili de başlangıçların olabilir. Aynı zamanda kardeşlerinin veyahut yakın çevrenden birinin bir sağlık gündemi önüne gelebilir. Bunların yanında, kardeşlerinin sağlığı, miras, nafaka konuları, maddi konular, vergiler, ödemeler, alacaklar ile ilgili birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan sağlık ve finansal konular alanından etki alacaksın. Miras, nafaka konuları ile ilgili, bankalar ve kredilerle ilgili bir başlangıcın ve girişimin olabilir. Kariyerin, işin için gerekli maddi kaynağı sağlamakla ilgili birtakım girişimlerin olabilir. Bazı Yengeçler için maddi konularla, finansal kaynak sağlamakla ilgili gecikmeler de yaşanması da mümkün. Aynı zamanda, sağlığınla ilgili de bir gündemin olabilir. Özellikle kalp sağlığına ve solunum yolları rahatsızlıklarına dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Psikolojik olarak kaygı seviyende de artış olabilir. Bunların yanında ikili ilişkilerinde, partnerinle iletişimin ve sosyal hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinden birtakım sürprizler görebilirsin. Sosyal hayatının ve iletişiminin yoğun olabileceği bir dönem. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan ikili ilişkiler, aşk hayatı, ortaklıklar ve iş birlikleri alanından etki alacaksın. Yeni tanışmalar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir ve yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurabilirsin. İkili ilişkilerle ilgili sorgulamalarının arttığı ve gündemlerinin yoğun olduğu bir dönem olabilir senin için. Bazı Aslanlar için de kalıcı, uzun soluklu ilişkiler için gecikmeler veyahut yüzleşmeler yaşanabilir, aldatma ve aldatılmalar gündeme gelebilir. Bunun yanında işin ve kariyerin ile ilgili bazı güzel haberler ya da kararlar alabilirsin. Sağlığınla, dış görünüşünle ilgili de yeni kararlar alman ve girişimlerde bulunman mümkün. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan sağlık, günlük işler ve evcil hayvanlar alanından etki alacaksın. Yeni bir işe başlayabilir, var olan işinle ilgili veyahut sağlığınla ilgili yeni bir karar alabilirsin. Bazı Başaklar yeni bir evcil hayvan da sahiplenebilir. Yeni ortaklıklar ve iş birlikleri gündeminde olabilir. Aynı zamanda parayla, kazançlarınla ilgili bazı kalıcı çözümler bulma yolunda adım da atabilirsin. Bunların yanında partnerinle seyahat planlamak veyahut çocuğunun eğitimi ile ilgili de birtakım gelişmelerin olabilir. Her ne kadar destekleyici etkiler yoğun olsa da sağlığınla ilgili tedbirleri elden bırakmamanda fayda var. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan aşk hayatı, sosyal hayat, çocuklar ve eğlence hayatı alanından etki alacaksın. Yeni ve kalıcı bir ilişkiye başlayabilir veyahut var olan ilişkini resmiyete taşıyabilirsin. Çocuklarınla ilgili yeni bir karar da gündemine gelebilir. Fakat aynı zamanda sosyal çevre ilişkilerinde birtakım entrikalarla da yüzleşebilirsin. Bazı Teraziler için ise aşk hayatı ve ilişkilerle ilgili gecikmeler ve engeller söz konusu olabilir. Bunların yanında aile bireylerinin sağlığı ile ilgili ve miras, nafaka, gayrimenkul yatırımı, ailenin parası ile ilgili konularda da birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan ev, yuva, aile ve gayrimenkul alanından etki alacaksın. Evinle ilgili bir yenilik yapabilir ve işinle, kariyerinle ilgili yeni bir karar alabilirsin. Ev alım satımları ve taşınma gibi konular da senin için öne çıkabilir. Aynı zamanda iş ortaklıkları, iş birlikleri ve ticari işlerin açısından da birtakım desteklerin olabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar yapabilirsin fakat birlikte çalıştığın insanlar arasında, çalışma ortamında birtakım entrikalarla karşılaşabilirsin. Partnerinle iletişimin de yoğun olacaktır. İlişkin ile ilgili yeni bir karar alabilirsin. Bazı akrepler için evlilik de söz konusu olabilir. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan kardeşler, yakın çevre, iletişim, seyahat, ticaret ve eğitim alanından etki alacaksın. Yeni bir seyahat planlayabilir, yeni bir eğitime başlayabilir. Ayrıca yeni bir ticari anlaşma yapabilir, sosyal medya ve yayıncılık ile ilgili yeni bir girişimde bulunabilirsin. Yakın çevrenle ilişkilerinde, uzaklarda yaşayan veya yurt dışındaki tanıdıklarınla iletişimin, haberleşmen yoğun olabilir fakat kardeşlerinin veya yakınlarının sağlığı ile ilgili bir pürüz yaşanabilir. Bunların yanında işin ve kazançlarınla ilgili güzel gelişmelerin olabilir. Aşk hayatınla ilgili de bazı gündemlerinin olması mümkün. Yeni tanışmalar ve karşılaşmalar yaşayabilirsin. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan maddi konular, kazançlar ve gelirler alanından etki alacaksın. Yeni bir işe başlayabilir, yeni kazanç fırsatları elde edebilirsin. Maddi konularla ilgili yeni kararlar alabilir, düzenlemeler yapabilirsin. Senin sağlığın veyahut çocuğunun sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda eşinin parası ile ilgili, bankalarla ve ödemelerle ilgili birtakım pürüzler de yaşanabilir. Bazı Oğlaklar için para ile ilgili engeller ve gecikmeler olabilir. Bunların yanında aşk hayatınla, çocuklarınla, çocuklarının eğitimi ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Aile içinden bazı kişilerle işbirliği yapabilirsin. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, senin burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan dış görünüşün, ilişkilerin, evliliğin ve genel ihtiyaçların açısından etki alabilirsin. Kendinle, evliliğinle, ilişkilerinle ve ortaklıklarınla ilgili yeni bir karar alabilirsin. Dış görünüşünle ilgili bir değişiklik yapmak isteyebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir veyahut yeni bir ticari ortaklık gerçekleştirebilirsin. Aile bireylerin, aile bireylerinin sağlığı, kardeşlerin ve yakın çevrenle ilgili de bir gündemin olabilir. Evinle, gayrimenkul konularıyla, ailen ya da kardeşlerinle ilgili geri planda yürüttüğün bazı işlerinden güzel sonuç alabilirsin. Bir taraftan da ilişkinle ya da evliliğinle ilgili birtakım pürüzler yaşayabilirsin. Bazı yüzleşmeler yaşanabilir, gizli saklı şeyler ortaya çıkabilir. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bir Yeniay gününden merhaba. Bu gece, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'dan sağlık, iş ve geri plandaki işler alanından etki alacaksın. Öncelikle, ilişkilerinle ilgili gizli saklı bir şeyler açığa çıkabilir. Arkandan dönen işler ve entrikalar konusunda temkinli olman gereken bir dönemdesin. Psikolojik ve fiziksel sağlığına da dikkat etmende fayda var. Psikoterapi, meditasyon ve şifa çalışmaları için uygun bir dönem. Bunların yanında yakın çevrenle, kardeşlerinle, arkadaşlarınla ve sosyal çevrenle iletişimin, konuşmaların yoğun olabilir. Kalabalık ortamlara ve yeni sosyal çevrelere girip çıkabilirsin. Ticari görüşmelerin, anlaşmaların, sözleşmelerin ve yeni ortaklıkların açısından da güzel ve destekleyici etkiler altında olacaksın. Fakat iş yerindeki, birlikte çalıştığın bazı kadınlara dikkat etmeni öneririm. Yeniay, gece yarısına doğru gerçekleşeceği için pazar ve pazartesi günleri değerlendirilebilir.