Gündem

Bu hafta vizyona girecek filmler!

Bu hafta sinema salonlarında ikisi yerli, sekiz yeni film vizyona girecek.

Abone Ol

DRAKULA: SON YOLCULUK "Drakula: Son Yolculuk” adlı film, gerilim dolu bir hikayeyi anlatıyor. Özel bir kargoyu taşıyan ticari gemi olan "Demeter", 50 ahşap sandıktan oluşan işaretsiz yükü Karpatya'dan Londra'ya taşımak üzere yola çıkar. Film, yönetmen Andre Ovredal tarafından çekildi ve başrollerde Corey Hawkins, David Dastmalchian ve Aisling Franciosi yer aldı. Bu film, Bram Stoker'ın ürkütücü romanı Dracula'dan uyarlanmıştır. Hikâye, romanın "Kaptanın Seyir Defteri" adlı bölümünden beyaz perdeye aktarıldı.

GRAN TURIS MO "Gran Turismo” adlı film, Archie Madekwe, David Harbour ve Orlando Bloom'un başrollerde yer aldığı bir yapım olarak, Neill Blomkamp'ın yönetmenliğinde beyaz perdeye taşındı. Jason Hall ve Zach Baylin tarafından yazılan senaryo, bir adamın olağanüstü oyun yeteneklerini kullanarak profesyonel bir araba yarışçısı olma yolundaki mücadelesini anlatıyor.

KATİLİ YAKALAMAK Shailene Woodley, Ben Mendelsohn ve Ralph Ineson'un başrollerde yer aldığı "Katili Yakalamak" adlı film, aksiyon tutkunlarının ilgisini çekmeye aday bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Film, yönetmen Damian Szifron tarafından çekildi ve bir katilin izini sürmeye yardımcı olması amacıyla FBI tarafından işe alınan bir polisin hikayesini konu ediniyor.

GEZEGENLER SAVAŞI Frant Gwo ve Erlendur Sveinsson'un yönettiği "Gezegenler Savaşı" adlı film, aksiyon ve macera severleri sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor. Andy Lau, Jing Wu ve Hao Feng'in başrollerini paylaştığı bu Çin yapımı filmde, yakın bir gelecekte güneşin hızla yanmaya başladığı ve bu sürecin Dünya'yı yakında yok edeceği anlaşılır. İnsanlar, gezegeni güneşin sıcak parlamalarından uzaklaştırmak ve yeni bir güneş sistemi bölgesine taşımak için devasa motorlar inşa ederler. Evren içinde yolculuk oldukça tehlikelidir ve insanlığın hayatta kalma umudu, dünyayı kurtarmak amacıyla gerçekleştirilen tehlikeli bir ölüm-kalım operasyonuna bağlıdır.

KELEBEK GÖRÜŞÜ Maksym Nakonechnyi'nin ilk uzun metrajlı filmi olan "Kelebek Görüşü", esir tutulan Ukraynalı hava keşif uzmanı bir kadının hikayesini Donbass bölgesinde ele alıyor. Rita Burkovska'nın başrolünü üstlendiği bu Çek Cumhuriyeti, İsveç ve Ukrayna ortak yapımı film, Cannes Film Festivali'nde "Belirli Bir Bakış" bölümünde ilk gösterimini gerçekleştirdi.

OTOBAN KATİLLERİ Yönetmen Tolga Kadıoğlu'nun 2006 yılında yaşanmış bir hikayeden uyarladığı "Otoban Katilleri" adlı film, bir grup arkadaşın kiralık araba ile yaptıkları yolculuk sırasında başlarına gelen olayları anlatıyor.

EFSUNLU 3: MUSKA Uğur Kaplan'ın yönettiği haftanın yerli korku filmi "Efsunlu 3: Muska", ruh sağlığı merkezinde kaybolan kadın hastabakıcılarının gizemini araştıran genç bir gazetecinin başına gelen olayları konu ediniyor.

UZAY KÖPEKLERİ Jason Murphy'nin yönettiği "Uzay Köpekleri" filmi, animasyon meraklılarının dikkatini çekmeyi hedefliyor. Film, uzay gemilerini tamir ederken yerel bir UFO avcısının elinden kurtulmak için köpeklere dönüşen üç uzaylının macerasını odak noktasına alıyor. (Kaynak: Beyaz Perde)