Gündem

Günlük burç yorumları (1 Mart 2023)

1 Mart Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün senin için ailen, evin ve gayrimenkul konuların ön planda olacak. Gün genelinde aşk hayatınla, çocuklarınla ya da hayattan keyif aldığın noktalarla ilgili bazı gündemlerin ya da streslerin olabilir. Maddi konularınla veyahut sağlığınla ilgili konularla alakalı da birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Günün ikinci yarısında ise aile bireylerinin sağlığı ya da ailenin parası ile ilgili konularla ilgilenebilirsin.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün senin için kardeşlerin, yakın çevren, iletişimin, eğitimin, seyahatlerin ve ticaret girişimlerin ön planda olacak. Gün genelinde ailenle, ailendeki otorite figürleriyle ya da evinle, gayrimenkulle ilgili birtakım gündemlerin ve streslerin olabilir. Akşam saatlerinde ise yakın çevrendeki kişilerle haberleşebilir, görüşebilir, bir araya gelebilirsin. İkili ilişkilerinle ilgili birtakım gelişmeler yaşayabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün senin için maddi konuların, gelirlerin, kazançların ve öz değer algın ön planda olacak. Gün genelinde haberleşme, iletişim ve ulaşımla ilgili birtakım aksaklıklar yaşayabilirsin. Kardeşlerinle ve yakın çevrenle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda, senin sağlığın veyahut yakın çevrenin sağlığı ile ilgili de hassasiyetlerin olması mümkün. Özellikle solunum yollarına dikkat etmen gereken günler söz konusu olacaktır. Akşam saatlerinde ise maddi konular ve öz değer algın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün senin için ilişkiler, maddi konular ve sağlık ön planda olacak. Gün genelinde maddi konularla ya da sağlığınla ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. Parana ve sağlığına dikkat etmen gereken bir gün sevgili Yengeç. Kaygıların, isyanların ve endişelerin açığa çıkabilir. Akşam saatlerinde ise çocukların, aşk ilişkilerin ve sosyal çevre ilişkilerin öne çıkıyor.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün senin için iç dünyan ve sağlığın ön planda olacak. Gün genelinde psikolojik ve fiziksel sağlığınla, işinle, ailenle ya da gayrimenkul konularınla ilgili bazı isyanların, kaygıların, kızgınlıkların olabilir. Entrikalara da dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığı ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ayrıca, bu gece rüyaların yoğun olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün senin için sosyal hayatın, arkadaşların ve sosyal çevren ön planda olacak. Gün genelinde psikolojik ve fiziksel sağlığınla, yakın çevrendeki kişilerin sağlığıyla, ticari işlerinle ve seyahatle ilgili bir takım gündemlerin ve streslerin olabilir. Arkandan dönen bazı işler kulağına gelebilir. Yakın çevrendeki insanlar konusunda bir miktar temkinli olmanı öneririm. Günün ikinci yarısında ise sosyal hayatın ve iletişimin yoğun olacaktır.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün senin için işin, kariyerin ve sorumlulukların ön planda olacaktır. Gün genelinde sosyal çevrendeki bazı kişilerle ve arkadaşlarınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Bir tanıdığının sağlığı ya da arkadaş grubunda dönen bazı entrikalar da gündeminde olabilir. Günün ikinci yarısında ise kariyerin, sağlığın ve maddi konularınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün senin için seyahat, yayıncılık, uzaklar ve uzaktaki tanıdıkların ön planda olacaktır. Gün genelinde kariyerin ve ikili ilişkilerinle ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. İlişkilerinde, şüphe ve kıskançlıklara dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise yayıncılık, seyahat ve uzaktaki tanıdıklarınla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin kişilerden de haber alabilirsin.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün senin için finansal konular ve sağlık konuları ön planda olacaktır. Gün genelinde eğitim, sağlık, hukuki konular ve seyahat ile ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. Uzakta yaşayan ya da uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarının sağlığı ile ilgili bazı haberler alabilirsin. Günün ikinci yarısında ise psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün senin için diğer insanlarla olan ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların ön planda olacaktır. Gün genelinde de senin veya çocuğunun sağlığıyla, partnerinle olan ilişkinle ya da finansal konularınla ilgili birtakım gündemlerin ve streslerin olabilir. Parasal girişimlerine ve yatırımlarına bugünlerde dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında ise sosyal hayatın ve sosyal çevrenle iletişimin artabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün senin için günlük işlerin, sorumlulukların ve sağlığın ön planda olacaktır. Gün genelinde ikili ilişkilerin ve ortaklarınla ilgili bazı streslerin olabilir. İlişkilerinde kıskançlık, şüphe, aldatma ve aldatılma gibi düşünceler seni rahatsız edebilir. İletişimde olduğun insanlarla gerginlikler yaşayabilirsin. Kaygılarını ve öfkeni kontrol etmen gereken bir gün olabilir. Günün ikinci yarısında ise işin ve sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların ön planda olacaktır. Gün genelinde sağlığın ve ticari işlerinle ilgili birtakım gündemlerin ve streslerin olabilir. Birlikte çalıştığın ya da yakın çevrende olan bir kadınla ilgili bazı durumlar açığa çıkabilir. Solunum yollarıyla ilgili de hassasiyetlerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise çocuğunun eğitimi, partnerinle iletişimin ya da yakınlarınla keyifli aktivitelerle ilgili birtakım gündemlerin olabilir.