Gündem

Günlük burç yorumları (11 Mart 2023)

11 Mart cumartesi günü burçları neler bekliyor? İşte 11 Mart günlük burç yorumları…

Abone Ol

Habertürk’te yer alan analizde Rümeysa Ergüden, 11 Mart cumartesi günü burçların durumunu açıkladı. KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR Koçlar için ilişki konuları ön plana çıkıyor. Ergüden bunu sadece aşk olarak düşünülmemesini her türlü ilişkiler olarak kabul edilmesini söylüyor. Arkadaş, aile, dostluk ve iş ilişkileri… Ve koçları uyarıyor, kendinizi çok zorlamadan yalnızca üzerinize düşen vazifeyi yapın kendinizi çok yormayın diyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR Boğaların hafta sonuna tam kapasite enerjiyle başlayacağına vurgu yapan Ergüden “İlk önce biraz egzersiz yapın ve besin açısından zengin bir kahvaltı yapın, ardından gerekli tüm araçlara sahip olduğunuzu bilerek sorumluluklarınızın üstesinden gelin ve işlerin nasıl yapıldığını herkese gösterin” diyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER Boğalar gibi hafta sonuna enerjik başlayacak olan ikizlerin yapacağı en mantıklı işin Daha ciddi meseleleri başka bir güne bırakmak” olduğuna vurgu yapan Ergüden Görevlerinizden tamamen kaçmamalısınız ancak gerekli seyleri hallettikten sonra, arkanızı dönüp rahatlayabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER Hemen ayaklarınızı yerden kesmenize gerek yok. Şimdi daha ciddi herhangi bir şeyle uğraşmak yerine evinizin etrafındaki meselelerle uğraşmanıza ve bunlarla ilgilenmenize izin veriliyor. Üretken olma ihtiyacı hissediyorsanız, yeni bir şeye başlamak yerine dikkatinizi bekleyen tüm önemli ev işleri üzerinde çalışmayı düşünün. Yapılacaklar listenizde daha az şey olduğunda daha fazlasını almaya daha iyi hazırlanacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR Bugün oldukça meşgul olabilirsiniz! Gün, size yapacak çok şey ve görecek insanlar veriyor. Programınız boş olsa bile, bir anda dolmaya başlarsa şaşırmayın. Dışarı çıkıp neler olup bittiğini görmek için herhangi bir boş zamandan yararlanın. Hızla favori bir yer haline gelen yeni bir mağaza veya restoran keşfedebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR Finans konusu şu anda keskin bir göze ihtiyaç duyabilir. Gün, bütçenizi kontrol etmenizi istiyor. Bu, hesaplarınızı gözden geçirmek ve her şeyin yolunda olduğunu onaylamak için harika bir fırsat. Gördüklerinizden pek hoşlanmadığınıza karar verirseniz, harcamalarınızı ayarlamayı veya yeni bir gelir akışı bulmayı planlayın. Her şey sizin lehinize dengeleniyorsa, küçük bir ödül almaktan çekinmeyin.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER Şu anda kendi arzularınıza normalden daha kolay dokunabilirsiniz. Bu aydınlanma, size hayattan tam olarak ne istediğinizi hatırlatan ekstra özel bir şey verir. Normalde başkalarının liderliği almasına izin verseniz bile, bu sizin solo performansınızdır: kendinizi ön planda tutun ve kalabalığın arasından sıyrılmak için kendinize izin verin! Muhteşem bir yol gösterici ışık olma yeteneğine sahip olduğunuzu unutmayın.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER Dünyadan çıkış yapmak kulağa ideal gelebilir. Zihniniz bilinçaltınızın hülyalarına doğru kayıyor, diğer her şeyi ayarlayıp sadece içinizde olup bitenlere odaklanmanız için sinyalini veriyor. Herhangi bir duygusal durum veya diğer önemli sorunların bir şekilde çözülmesi gerekiyorsa, anlaşmayı şimdi imzalamak için elinizden gelenin en iyisini yapın, böylece daha da büyük bir baş ağrısına dönüşebilecekken hattın sonunda bununla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR Tahmin edebileceğinizden daha geniş bir ağ var. Gün, sizi dünyayla yeniden bağlıyor ve her şeyin bir olması gerekmediğini size hatırlatıyor. Belki de arkadaşlarınızla dolaşarak ve diğer herkesin neler yaptığını görerek zihninizi rahatlatabilirsiniz. Gelecekte değerli ödüllere yol açan biriyle tanışabilir veya bir arkadaşlığı yeniden alevlendirebilirsiniz, bu yüzden anti-sosyal olmaktan kaçının.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR Hırslarınız kozmik bir spot ışığı altında parlıyor. Siz bitiş çizgisine doğru koşarken ve gün size ekstra bir enerji patlaması verirken gözünüz ödülde. Bununla birlikte, bugün onu geçmenize gerek yok, sadece halihazırda içinde bulunduğunuz maratonu koşmaya devam edin. Yavaş ve istikrarlı olan kazanabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR Dünyanın genel olarak size sunacağı çok şey var. Şimdi evren sizi her zamanki sınırlarınızın ötesine bakmanız için teşvik ediyor ve onları aramak için zaman ayırırsanız sizi bekleyen tüm fırsatları size gösteriyor. İster yeni bir seyahat, ister o ücra yer için bilet rezervasyonu yapın, fikrinizi genişletmek için çaba sarf etmeyi düşünün. Vahşi maviliğin içinde sizi bekleyen bir macera var!

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR İşlerin normalde tercih ettiğiniz kadar kaygısız görünmediğini fark edebilirsiniz. Gün, size her türlü karmaşık bağı hatırlatır. Bu eğlenceli görünmese de, herhangi bir sorunla başa çıkmanız için size bir ateş patlaması sağlar, bu yüzden onlara karşı gelmeyin. Bunun yerine, önünüze çıkan sorunları çözmek için ihtiyacınız olan araçlara sahip olduğunuzu bilerek yola devam edin.