Gündem

Günlük burç yorumları (11 Şubat 2023)

11 Şubat Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Sosyal çevrenden önem verdiğin kişilerle görüşmeler yapabilir, destek görebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde de senden büyük, otorite figürü olarak gördüğün kişilerle görüşmeler yapabilir ve onların desteğini görebilirsin. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili bazı derneklerle görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise işinle ilgili bazı konular sebebiyle üzerinde baskı hissedebilirsin. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem sosyal çevren, arkadaşların, sosyal hayatın, dernekler ve vakıflar senin için ön plana çıkacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Günün ikinci yarısında ise patronunla veyahut otorite figürü olarak gördüğün kişilerle bazı görüşmeler yapabilirsiniz. İşinle ya da sağlığınla ilgili de gelişmeler söz konusu olabilir. Aynı zamanda sorumluluklarının ön plana çıkacağı bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Akşam saatlerinde, duygusal olarak biraz gergin olabilirsin ve üzerinde baskı hissedebilirsin. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem kariyerin ve iş görüşmelerin senin için ön plana çıkacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Aynı zamanda çocuğunun eğitimiyle veyahut partnerinle, uzak şehirlerdeki yakınlarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir ve görüşmeler yapabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde de bir aile büyüğünle görüşebilir, onlarla ilgili sorumluluklarını yerine getirebilirsin. Yayıncılıkla, seyahatle, eğitimle ve hukuki konularla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise bir miktar gergin ve agresif olabilirsin. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem seyahat, yayıncılık, eğitim ve hukuksal konular ile ilgili görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Ayrıca gayrimenkul, miras, nafaka, finansal konular ve sağlık ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde de maddi konularla ilgili bir aile büyüğünle ya da otorite figürü olarak gördüğün kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili de bazı sorumlulukların olabilir. Akşam saatlerinde ise ailenle ilişkilerinde bir miktar gergin ve agresif olabilirsin. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem finansal konular ve sağlığın ile ilgili birtakım görüşmeler yapabilir ve yeni kararlar alabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Ayrıca yakın çevrenle görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Günün ikinci yarısında da ticari işlerin, sözleşmelerin ve anlaşmaların açısından da destekleyici bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Aile içinden bir büyüğünle görüşme yapabilir, fikir alabilirsin. Akşam saatlerinde ise bir miktar gergin olman mümkün. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların senin için ön plana çıkacak.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Ayrıca işin ve maddi konularına ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Gelirlerin ve kazançların ile ilgili birtakım görüşmeler gerçekleştirebilirsin ve para girişlerin olabilir. Günün ikinci yarısında da sorumlulukların artabilir, günlük hayatında ve işinde bazı düzenlemeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle ya da çocuğunla ilişkinde bir miktar gerginlik yaşaman mümkün. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem işin, sağlığın ve günlük yaşamın ile ilgili yeni kararlar verebilirsin.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Ayrıca çocuğunla ya da partnerinle ilişkilerinin iyi ve uyumlu olacağı bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Öğleden sonraki saatlerde de çocuğunla ilgili bazı sorumluluklarını yerine getirebilir veyahut partnerinle ilişkine daha gerçekçi yaklaşabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireyleri ile ilişkilerinde bir miktar gergin olabilirsin. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem çocuğunla ve partnerinle iletişimin senin için ön plana çıkacak.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Ayrıca aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gayrimenkul konuları ile ilgili de geri planda bazı işlerini yürütebilirsin. Öğleden sonraki saatlerde, aile büyükleriyle görüşmeler yapabilir ve onlarla ilgili bazı sorumluluklar üstlenebilirsin. Akşam saatlerinde ise gerginlikler ya da sağlığınla ilgili hassasiyetler olabilir. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların senin için ön plana çıkacak.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Ayrıca sosyal çevrenden fikrine önem verdiğin kişilerle görüşmeler yapabilirsin. İletişiminin yoğun olabileceği bir gün seni bekliyor olacak. Öğleden sonraki saatlerde de yakın çevrenle, akrabalarınla, senden yaşça büyük kişilerle görüşebilir ve haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise maddi konularla ya da sağlığınla ilgili birtakım gerginliklerin olabilir. Sosyal çevrenden birinin sağlığı ile ilgili bir gündemin de olabilir. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem yakın çevren, kardeşlerin, dostların, akrabaların, iletişimin, seyahatlerin, ticari hayatın ve eğitimin senin için öne çıkacaktır. Yakın çevrenle iletişiminin ve seyahatlerinin de artabileceği bir dönem söz konusu.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Ayrıca kariyerinle ve maddi konularla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Gelirlerin ve kazançların açısından da destekleyici bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Öğleden sonraki saatlerde ise iş yoğunluğun artabilir. Akşam saatleri boyunca da bir miktar gergin olabilirsin. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem gelirlerin, kazançların ve maddi konuların senin için ön plana çıkacak.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Ayrıca uzaklardaki tanıdıklarınla, yakınlarınla ve akrabalarınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Yayıncılık ve hukuki konularla ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde, sorumlulukların ve iş yoğunluğun artabilir. Bir aile büyüğü ile de görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise bir miktar gergin olabilirsin. Bugün, Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem iletişimin ve sosyal ilişkilerin yoğun olacaktır.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, sabahın erken saatlerinde duygularının ve mantığının ahenk içerisinde olacağını söyleyebilirim. Ayrıca sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Öğleden sonraki saatlerde de finansal konularınla ya da bir aile büyüğünün sağlığı ile ilgili bazı işlerle ilgilenebilir, sorumluluk alabilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrenle ilişkilerinde birtakım gerginliklerin olabilir. Bugün Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle de birlikte önümüzdeki dönem psikolojik ve fiziksel sağlığın, iç dünyan ve maneviyat senin için ön plana çıkacaktır.