Gündem

Günlük burç yorumları (13 Ocak 2023)

13 Ocak Cuma gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün odağında diğer insanlarla ilişkilerin var. Günün ilk yarısında insanlarla ilişkilerinde ve iletişiminde yargılayıcı olmaya ve abartılı tepkiler vermeye meyilli olabilirsin. Gün genelinde de kariyerin ve kazançlarınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Geçmişteki bir konu tekrar gündeme gelebilir ve yeni kararlar alabilirsin. Gelir ve kazançlarınla alakalı yeni gelişmeler de söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle ve yakın çevrenle iletişimin yoğun, sosyal hayatın aktif olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın, sosyal çevren ve günlük işlerin var. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin olabilir. Günlük işlerinde bazı aksaklıklar, insanlarla iletişiminde de abartılı yaklaşımlar söz konusu olabilir. Gün genelinde de yakın çevrenle, dostlarınla bir araya gelebilir, sosyalleşebilirsin. İletişiminin ve sosyal hayatının çok aktif olacağı bir gün. Aynı zamanda yayıncılık, eğitim, ticaret veya hukuksal konularla ilgili de bazı haberler alabilir, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ya da maddi konularla ilgili bazı girişimlerin olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların var. Günün ilk yarısında partnerinle, çocuklarınla ve sosyal ilişkilerinde yargılayıcı olmaya ve abartılı tepkilere meyilli olabilirsin. Gün genelinde de işin, kariyerin ve maddi konuların ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin, kararlar alabilirsin. Eski bir konu tekrar gündeme gelebilir. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de doktorlarla görüşmen mümkün. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınla veyahut çocuğunla ilgili bazı girişimlerin olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün odağında ailen ve gayrimenkul konuların var. Günün ilk yarısında aile içi ilişkilerinde ya da iş ilişkilerinde bazı pürüzler yaşayabilirsin. Gün genelinde de sosyal hayatın ve iletişimin yoğun olabilir. Partnerinle bir araya gelebilir, sosyalleşebilirsin. Eski dostlarınla da görüşmen mümkün. Yalnız bir Yengeçsen, yeni tanışmalar ve karşılaşmalar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise ailenle veya evinle ilgili konularda geri planda bazı düşüncelerin olabilir. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de harekete geçebilir, girişimlerde bulunabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün odağında yakın çevren, kardeşlerin, iletişimin ve ticaret girişimlerin var. Günün ilk yarısında iletişimle, ulaşımla ve seyahat ile ilgili bazı aksaklıklar yaşayabilirsin. Gün genelinde de kariyerinle veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapman ve kararlar alman mümkün. Eski bir konu tekrar gündemine gelebilir. İşinle ve maddi konularla alakalı destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise iletişimin yoğun ve sosyal hayatın aktif olabilir. Arkadaşlarınla, dostlarına bir araya gelebilirsin.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün odağında maddi konular ve ilişkilerin var. Günün ilk yarısında para harcama eğilimin yoğun olabilir. Gereksiz harcamalara ve para çıkışlarına dikkat etmende fayda var. Gün genelinde de ikili ilişkilerinle, aşk hayatınla ilgili bazı gündemlerin ve kararların olabilir. Partnerinle seyahat planı da yapabilirsiniz. Yalnız bir Başaksan, yeni tanışmalar ve karşılaşmalar açısından şanslı etkilerin var. Aynı zamanda çocuğunun eğitimiyle ilgili de bazı kararların ve görüşmelerin olabilir. Eski bir konu tekrar önüne gelebilir. Akşam saatlerinde ise kazançlarınla, işinle ilgili bazı girişimlerde bulunabilirsin, harekete geçmek isteyebilirsin.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, günün ilk yarısında ikili ilişkilerinde, diğer insanlarla iletişiminde bazı pürüzler yaşayabilirsin. Yargılayıcı olmamaya ve abartılı tepkiler göstermemeye dikkat etmende fayda var. Gün genelinde de kendi sağlığın ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili görüşmeler yapabilir, bazı kararlar alabilirsin. Senin veya ailenin sağlığı ile ilgili gelişmeler olabilir. Aynı zamanda gayrimenkul konuları veya ailenin finansal konularıyla ilgili de gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise seyahatle, eğitimle ya da yayıncılık ile ilgili girişimlerin olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların var. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda, iletişimde olduğun insanları içten içe yargılamaya eğilimli olabilirsin. Gün genelinde de insanlarla iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Partnerinle, eski bir konuyu tekrar görüşüp konuşabilirsiniz. Aşk hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Ticari işlerin açısından da şanslı etkilerin var. Eski bir ticari fırsat tekrar önüne gelebilir. Akşam saatlerinde ise sağlığınla veya finansal konularla ilgili bazı girişimlerin olabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün odağında sosyal hayatın ve sosyal çevren var. Günün ilk yarısında partnerinle ilişkinde veya sosyal çevrendeki insanlarla ilişkilerinde bazı pürüzler yaşanabilir. Yargılayıcı olmamaya ve abartılı tepkiler vermemeye dikkat etmelisin. Gün genelinde de işin ve maddi konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. Para girişlerinde artış olabilir. Sağlığınla ilgili eski bir konu tekrar gündemine gelebilir ve aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün odağında kariyerin var. Günün ilk yarısında ailenle olan ilişkilerinde veyahut işinle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsin. İlişkilerinde yargılayıcı davranışlar sergilememeye özen göstermelisin. Günün ikinci yarısında ise aşk hayatın ve sosyal hayatın hareketleniyor. Partnerinle görüşebilir veyahut çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı kararlar alabilirsin, görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise işinle veyahut sağlığın ile ilgili bazı gündemlerin olabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün odağında seyahat ve eğitim var. Günün ilk yarısında yakın çevrenle iletişiminde bazı pürüzler yaşanabilir. Elektronik eşyalarınla, iletişimle ve ulaşımla ilgili de bazı aksaklıkların olması mümkün. Gün genelinde ise aile bireylerinin sağlığıyla veyahut evinle, gayrimenkul konularınla ilgili geri planda bazı düşüncelerin ve kararların olabilir. Kendi sağlığınla ilgili de görüşmeler yapman ve kararlar alman mümkün. Akşam saatlerinde ise çocuğunun eğitimi ile ilgili girişimlerin ya da partnerinde seyahat planların olabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların var. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda parayla, maddi konularla ilgili de bazı aksaklıklar veya para çıkışları yaşaman mümkün. Gereksiz harcamalara dikkat etmende fayda var. Gün genelinde ise sosyal ilişkilerinin ve iletişiminin yoğun olabileceği etkiler var. Sosyal çevrendeki kişilerle görüşmelerin, konuşmaların hızlı olabilir. Yalnız bir Balıksan da yeni tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsin veyahut eski dostlarınla görüşebilirsin. Sosyal çevrenden destek ve fayda görebileceğin bir gün. Akşam saatlerinde de aile bireylerinin sağlığıyla veya gayrimenkul konuları ile ilgili bazı gündemlerin olabilir.