Gündem

Günlük burç yorumları (14 Şubat 2023)

14 Şubat Salı gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün odağında eğitim hayatın, uzaklardaki tanıdıkların, medya, yayıncılık, seyahat ve inanç gibi konular yer alıyor. Öğle saatlerinde, sosyal çevrenden ve bazı tanıdıklarından haber alabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gün içinde de sosyal çevrenle ilgili ya da aşk hayatınla ilgili birtakım konuşmalar, kuruntular ve entrikalar söz konusu olabilir. Kurumlar, dernekler, gruplar ve çocuklarla ilgili de arkandan birtakım işler çevrilebilir. Akşam saatlerinde ise sezgilerin ve duyguların yüksek olacaktır. Meditasyon, dua gibi şifa tekniklerinden fayda görebilirsin.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün odağında sağlık ve finansal konular yer alıyor. Öğle saatlerinde, ailenden bir kadının sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda aile içindeki bazı konuşmalar, dedikodular, entrikalar kulağına gelebilir. Kardeşlerinin sağlığı ile ilgili de haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde ise gerek sağlığınla ilgili gerekse geri planda yürüttüğün işler ve finansal konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sezgilerin yüksek olacaktır. Meditasyon, dua gibi şifa tekniklerinden fayda görebilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün odağında diğer insanlarla ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Öğle saatlerinde, yakın çevrenden veya akrabalarından bir kadınla görüşebilirsin. Uzaklarda yaşayan bir tanıdığından, arkadaşından ya da akrabandan da haber alman, görüşmen mümkün. Aynı zamanda yakın çevren içinde dönen bazı konuşmalar ve entrikalar da kulağına gelebilir. Bugün elektronik aletlerine dikkat etmeni öneririm. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın hareketleniyor ve sosyal çevrenle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Arkadaşlarından dostlarından yardım ve destek görebilirsin.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün odağında işin, sorumlulukların ve sağlığın yer alıyor. Öğle saatlerinde, sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Ayrıca sağlığınla ya da maddi konularla ilgili birtakım korkuların ve endişelerin açığa çıkabilir. Solunum yolları, kalp, ritim ve anksiyete gibi durumlara da gün içinde dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından, kariyerin ve işin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Çok daha iyimser olabilir ve rahatlayabilirsin. İşin ve kariyerin ile ilgili birtakım fırsatlarla da karşılaşabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve hobilerin yer alıyor. Öğle saatlerinde partnerinle iletişimin ya da yakın çevrenle görüşmelerin olabilir. Partnerinden bir haber alabilirsin. Aynı zamanda ikili ilişkilerinde birtakım kuruntuların, kaygıların ve endişelerin olabilir. Kıskançlıklar, aldatma ve aldatılma gibi konular gündeme gelebilir. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerin hakkında bazı sorgulamalar ve konuşmalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal medyadan, seyahatten ve eğitimden faydalar görebilirsin. Kendini daha iyimser hissedebileceğin bir zaman dilimi olacaktır.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Öğle saatlerinde aile bireylerinle, çocuklarınla ve kardeşlerinle görüşebilir, haberleşebilirsin. Evinle ve gayrimenkul konularınla ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Aynı zamanda çocuğunla ya da akrabalarınla ilgili bazı sağlık sorunları veya kaygıların gündeme gelebilir. Senin de solunum yolları ve sindirim sistemi hassasiyetlerine dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığı, kendi sağlığın veyahut miras, nafaka konuları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün odağında kardeşlerin, yakın çevren, dostların, akrabaların, eğitim hayatın, ticaret girişimlerin ve seyahat planların yer alıyor. Öğle saatlerinde kardeşlerinle, akrabalarınla ya da yakın çevrenle görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda sosyal çevrenden bir kadınla ilgili bazı kaygıların, kuruntuların ve kızgınlıkların olabilir. Birtakım entrikalar kulağına gelebilir. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenle görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir. İkili ilişkilerden destek ve fayda görebilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün odağında maddi konular, gelirlerin, kazançların ve sağlığın yer alıyor. Öğle saatlerinde aile bireyleriyle, kardeşlerinle ya da çocuklarınla maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aile bireylerinin sağlığı da gündemine gelebilir. Aynı zamanda ailenle veyahut evinle ilgili bazı korkuların, kaygıların açığa çıkabilir. Akşam saatlerinde ise işinle, kazançlarınla ve sağlık konularınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir sağlık gündemin varsa olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün Ay, burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır. Öğle saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle akrabalarınla, dostlarınla haberleşebilir veyahut seyahat edebilirsin. Ticari işlerinle ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün içinde ise uzaklardaki tanıdıkların, yakınların ile ilgili kaygıların ve korkuların açığa çıkabilir. Akşam saatlerinde de partnerinden ya da çocuklarından yardım ve destek görebilirsin. Kendini, psikolojik olarak daha iyi ve iyimser hissedebileceğin bir zaman dilimi olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün odağında sağlığın, iç dünyan ve geri plandaki konuların yer alıyor. Öğle saatlerinde, sağlığınla ilgili ya da maddi konularınla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsin. Aynı zamanda senin veya çocuğunun sağlığıyla, maddi konularınla ilgili bazı korku ve kaygıların açığa çıkabilir. Kendi sağlığına ve çocuğunun sağlığına dikkat etmen gereken bir gün olacaktır. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinden yardım ve destek görebilirsin. Rüyaların da bu gece yoğun olabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün odağında sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. Öğle saatlerinde sosyal çevrendeki kişilerle görüşmelerin, konuşmaların ve iletişimin yoğun olabilir. Aynı zamanda partnerinle, ortaklarınla veyahut diğer insanlarla ilgili bazı korku ve kaygıların açığa çıkabilir. İlişkinde şüphe, kıskançlık, kızgınlık gibi duygular gündem olabilir. Entrikalara dikkat etmen gereken bir gün. Psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili hassasiyetlerin olması da mümkün. Akşam saatlerinde ise kardeşlerin, dostların, akrabaların ve yakın çevrenle konuşmaların yoğun olabilir. Yakınlarındaki kişilerden de yardım ve destek görebilirsin.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün odağında işin ve kariyerin yer alıyor. Öğle saatlerinde işinle ilgili geri planda, kendi içinde bazı düşüncelerin olabilir ve kararlar alabilirsin. Doktor görüşmeleri yapman da mümkün. Aynı zamanda, psikolojik ve fiziksel sağlığına dikkat etmende fayda var. Kaygıların ve kuruntuların artabilir. Birlikte çalıştığın bir kadınla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Maddi konularda fayda görebilirsin.