Yaşam

Günlük burç yorumları (15 Mart 2023)

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar… 15 Mart Çarşamba günü burçları neler bekliyor? İşte detaylar…

Abone Ol

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR Gerçek şu anda çok öznel gelebilir. Gün, dikkatinizi hayatın daha önce düşünmediğiniz bir yönüne çevirecek. Manevi doğanıza yaslanın ve nerede olduğunuz ve nereye gitmek istediğiniz konusunda meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın. Birdenbire birkaç önemli kavrayış beraberlerinde aydınlanmayı getirebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR İnsanlarla bağlantı kurmak için harika bir gün. Şimdi bir ekibin parçası olarak muazzam bir tatmin bulabilirsiniz. Sizin için önemli olan biri sizi kendi arkadaş grubuyla tanıştırabilir ve muhtemelen anında bir bağ kuracaksınız! Yeni tanıştığınız kişiler hızla önemli insanlar haline gelebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER Şu anda zor görevlerin üstesinden ter dökmeden geçmek için iyi donanımlısınız. Gün size her küçük şeyi değerlendirmenizi hatırlatıyor. Bitiş çizgisi ne kadar uzak görünürse görünsün, küçük adımların bile sizi bitiş çizgisine yaklaştıracağını unutmayın. Ayrıca, normalden daha hızlı ve daha uzağa seyahat edebilirsiniz. Yeter ki harekete geçin!

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ Dünya potansiyelle dolu ve siz bundan yararlanmaya çağrılıyorsunuz! Bugün yalnızca pek çok harika fırsatı değerlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda her biri çok iyi sonuçlara ulaşacaksınız. Başka bir güne mümkün olduğu kadar çok normal sorumluluk bırakın ve bunun yerine ufkunuzu genişletmeye odaklanın ve bunu yaparken eğlenmeye özen gösterin.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN Gün boyunca akan duygusal bir hava var. Şimdi insanlarla bağlantı kurmak ve duygularınızın derinliğini artırmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Bir şeye duygusal tepki vermek gayet normal ancak kendinizi kaptırıp bir karanlığa sürüklemeyin. Dürüst ve doğru davranın ve diğer sorunları geleceğe bırakın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK Önemli biri bugün sizin için çok önemli bir görevi üstlenebilir. Muhtemelen aklınızda çok şey var ancak düşündüğünüz her şey hakkında biriyle konuşmak akıllıca olacaktır. Yardımsever bir arkadaş , size önemli bir konuda fikrinizi değiştiren yararlı bakış açıları sağlayabilir, bu nedenle neyin en iyi olduğunu tamamen bildiğinizi varsaymayın.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ Şimdi, hak ettiğiniz şeyi aldığınızdan emin olmak için mükemmel bir gün. Bugün özellikle finansal konuları ön plana çıkarıyor ve anlamsız işlerle zaman kaybetmekten kaçınmanıza yardımcı olacak. Çabalarınızın şu anda aldığınızdan daha değerli olduğunu hissettiğinizde, bu konuda bir şeyler yapmaya hemen başlamalısınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP Kendini öne ve merkeze koymalısınız! Bugün yetenekleriniz kesinlikle öne çıkıyor. Işığınızı bir perdenin altına saklıyorsanız veya yardımcı bir karakter olarak oynuyorsanız, bunu bir şeyleri sarsmak için bir işaret olarak kabul edin ve herkesin sizi görebileceği spot ışığında yerinizi alın. Normalde perde arkasında çalışmayı tercih etseniz bile takdir edilmeyi hak ediyorsunuz.

YAY VE YÜKSELEN YAY Bugün etrafınızdaki tüm telaşa rağmen muhtemelen kendi hızınızda hareket etmekten mutlusunuzdur. Her şeyi istediğiniz gibi yapabilirsiniz. İçinize sinmeyen konuları mümkün olduğunca başka bir güne erteleyin. Evde oyalanmak ve küçük işleri halletmek için biraz zaman ayırın. Rahatladıktan sonra, gelecekteki heyecan verici projeleri düşünmeye başlayabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK Önemli konuşmalar aniden gündeminize düşebilir. Hayati bilgiler için kulaklarınızı dört açın, bunu kaçırmak istemeyeceksiniz! Bugün, evden çıkma şansınız hiç eksik olmamalı ve zihninizi olumlu yollarla meşgul etmelisiniz. Anti-sosyal olmaya karar verirseniz, sizin için çok amaçlanan bir şeyi kaçırabilirsiniz, bu yüzden saklanmayın ve evrenin tüm harika ödüllerini yakalama fırsatını edinin.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA Çok fazla çaba harcamadan normalden daha fazlasını başarabilirsiniz. Bugün, değerinizin her kuruşunu almanızı sağlamak istiyor! Son zamanlarda gösterecek çok şey olmadan çok çaba sarf ettiyseniz, bu her an değişebilir ve değişmese bile, bu size daha iyi ödeme yapan bir gelecek fırsatı aramanız için ilham verebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK Yolunuza çıkan özel bir ilham kıvılcımı var. Gün, birçok eski sorunu ortadan kaldıracak ve dünyayı çok daha geniş görmenize yardımcı olacaktır. Başarı için yeni fırsatlar her köşede parlar ve onları hiç ter dökmeden yakalamanıza olanak tanır. Bu şansları başka birinin yakalamasını bekleyerek bırakmayın, çünkü sizin için önemli bir şeyi başkalarının sahiplendiğini görmek istemeyeceksiniz. (Hande Ergüden - HABERTÜRK)