Gündem

Günlük burç yorumları (15 Şubat 2023)

15 Şubat Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün senin için yurt dışı bağlantılı konular, eğitim ve bazı uzak tanıdıkların ön plana çıkıyor. Güne hızlı ve bir miktar gergin başlayabilirsin. Gün içinde ve özellikle akşam saatlerinde, bir yakınının sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrenden kişiler tarafından hayal kırıklığına uğrayabilme, kandırılabilme ve sosyal medya üzerinden yaptığın alışverişlerden maddi anlamda dolandırılma riskin olabilir. Bir taraftan da ilişkilerinle ilgili iç dünyanda bazı şifalanmalar yaşayabilirsin. Gün genelinde de şeker tüketimine dikkat etmende fayda var.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün senin için sağlık ve maddi konular ön plana çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde para veya sağlıkla ilgili bir gündemle güne başlayabilirsin. Gün genelinde ve özellikle akşam saatlerinde, sosyal çevrenle ilişkin senin için ön plana çıkıyor. Arkadaşlarından destek ve yardım görebileceğin gibi onların sağlığıyla da ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda yapacağın alışverişlerde dikkatli olmanda fayda var. Gün genelinde ise beslenmene ve şeker tüketimine dikkat etmeni öneririm.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün senin için ikili ilişkilerin ve evliliğin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde güne biraz hızlı ve hareketli başlayabilirsin. Bir miktar gergin olman da mümkün. Gün genelinde ve özellikle akşam saatlerinde, işinle, ortaklıklarınla, maddi konularınla, evliliğinle ve iş birliği yaptığın kişilerle ilgili bazı kafa karışıklıkların, kararsızlıkların ve belirsizlikler olabilir. Aynı zamanda gün genelinde harcamalarına, beslenmene ve şeker tüketimine de dikkat etmende fayda var.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün senin için işin, sağlığın ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde sağlık hassasiyetlerin, baş ağrıların ve bir miktar gerginliğin olabilir. Gün genelinde ve özellikle akşam saatlerinde, uzaklardaki bazı tanıdıklarım ile ilgili alınganlıkların ve hassasiyetlerin olabilir. İlişkilerinle ilgili hayal kırıklıkları, yanılgılar ve kafa karışıklıkları da yaşayabilirsin. Aynı zamanda, gün genelinde harcamalarına, beslenmene ve şeker tüketimine dikkat etmende fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların ön plana çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde sosyal çevrendeki kişilerle ilgili bazı streslerin olabilir. Güne bir miktar gergin başlayabilirsin. Gün genelinde ve özellikle akşam saatlerinde, maddi konularla ve ilişkilerinle ilgili belirsizlikler, kafa karışıklıkları ve kararsızlıklar yaşayabilirsin. İlişkilerinde hayalperest yaklaşımlara ve sınır ihlaline dikkat etmende de fayda var. Gerek sosyal gerekse özel ilişkilerinde daha gerçekçi yaklaşmalı ve sınırlarını çizmelisin. Aynı zamanda parasal konulardaki bazı belirsizlikler canını sıkabilir. Gereksiz para harcama ve fazla şeker tüketme eğilimin olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün senin için ailen ve evin ön plana çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde ailenle ilişkilerinde gerginlik yaşayabilirsin. Gün genelinde ve özellikle akşam saatlerinde, partnerinle ya da ailenle ilişkinde merhamet ve sevginin ön plana çıkacağı gibi, bir yandan da belirsizlikler ve kafa karışıklıkları oluşabilir. Aile bireylerinin ya da partnerinin sağlığı ile ilgili gündemlerin de olabilir. Ayırca alınganlıklara, duygusal hassasiyetlere, aşırı yeme ve şeker tüketimine dikkat etmende fayda var.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün senin için kardeşlerin, akrabaların ve yakın çevren ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde iletişim trafiğin yoğun olabilir. Yakın çevrendeki kişilerle iletişiminde tepkisel yaklaşımlar ve fevri çıkışlar yaşanabilir. Gün genelinde ve özellikle akşam saatlerinde de işinle, maddi konularla ve sağlığınla ilgili bazı belirsizlikler, kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Parasal konularla ve senin ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aile bireyleri ile ilişkilerinde de alınganlıklar ve küslükler yaşanabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün senin için maddi konular, kazançların ve öz değer algın ön plana çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde parasal konularla ilgili birtakım gündemlerin ve para girişlerin olabilir. Gün genelinde ve akşam saatlerinde de aşk hayatın, çocuklarının sağlığı ve partnerinle ilişkin önem kazanıyor. Partnerinle ilişkinde merhamet, sevgi, yardımseverlik ve hayalperest yaklaşımlar ön plana çıkarken bir yandan da belirsizlikler, yanılgılar, alınganlıklar ve küslükler de yaşanabilir. İlişki içinde kendini değersiz hissedebilirisin ve bu konu da kafanı karıştırabilir. Aynı zamanda masrafların, şeker tüketimin ve yeme isteğin artabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün güne enerjik ve hızlı başlayabilirsin. Sabahın erken saatlerinde iletişimin yoğun, hızlı, belki bir miktar da tepkisel olabilir. Gün genelinde ve özellikle akşam saatlerinde, aile bireyleriyle ilişkilerin, sağlığın ve evinle ilgili konuların senin için önem kazanıyor. Aile içi ilişkilerinde merhamet, yardımlaşma ve sevgi alışverişi yoğun olabilir. Bir taraftan da evin ile ilgili ya da aile ilişkilerinle, ailenin sağlığı ile ilgili kafa karışıklıkların, belirsizliklerin ve kararsızlıkların olabilir. Evinle ilgili ekstra masrafların, aşırı şeker tüketimin ve yeme isteğin de artabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün senin için psikolojik ve fiziksel sağlığın ön plana çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde sağlık kontrollerin veyahut doktor görüşmelerin olabilir. Gün genelinde de kardeşlerinle, akrabalarınla ve yakın çevrenle ilişkilerinde merhamet, yardımlaşma, sevgi paylaşımları ve fedakarlık yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise sağlığınla ilgili hassasiyetler veyahut yakın çevrenle iletişiminde alınganlıklar, kırgınlıklar ve küskünlükler yaşanabilir. Kafa karışıklıkların, kararsızlıkların, aşırı yeme isteğin ve şeker tüketiminde de artış görülebilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün senin için sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde sosyal çevrenden veyahut partnerinden bir haber alabilirsin. Aynı zamanda partnerinle iletişiminde gerginlikler ve fevri çıkışlar yaşaman da mümkün. Gün genelinde, maddi konuların ve ilişkilerin içindeki öz değer algın senin için önem kazanıyor. Gerek sosyal ilişkilerin gerekse özel ilişkilerin içerisinde sevgi paylaşımın, merhamet ve yardım duygun yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerle ilişkilerinde kendi değerini sorgulayabilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. Ayrıca maddi konularla ilgili de belirsizliklerin, kafa karışıklıkların ve kararsızlıkların olabilir. Gereksiz harcamalara, aşırı yeme dürtüsüne ve şeker tüketimine dikkat etmende de fayda var.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün senin için işin ve kariyerin ön plana çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde, güne hızlı başlayabilirsin. Ailenle olan iletişimin yoğun olabilir. Gün genelinde ise genel ve özel ilişkilerinde merhamet, sevgi alışverişi, yardımlaşma ve hayalperest yaklaşımların yoğun olabilir. Akşam saatlerinde de ilişkilerinde ve maddi konularda hayal kırıklığı, kafa karışıklıkları, kararsızlıklar ve belirsizlikler yaşayabilirsin. Gereksiz alınganlıklara, duygusal hassasiyetlere, aşırı yeme dürtüsüne ve beslenme problemlerine dikkat etmende fayda var.