Yaşam

Günlük burç yorumları (16 Mart 2023)

Gökyüzü 16 Mart günü için neler öneriyor… İşte 16 Mart 2023 günlük burç yorumları…

Abone Ol

Astrolog Latife Tekin, günlük burç yorumlarını derledi. KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR Aşk hayatınızla ilgili konularda emek verdiğiniz, çaba gösterdiğiniz ilişkiniz için istediğiniz güzel sonuçları alabilir, güzel değişimler yaşayabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz insanla iletişimde bulunarak, geleceğinize dair planlamalar yapabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR İletişim kuramadığınız sevdiğiniz kişi ile bugün konuşmak, buluşmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın cazibesine hayranlık duyabilir, güzel iltifatlarda bulunabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER İş hayatınızda beklediğiniz terfi ve maaş konusunda bugün kesin bir karar alabilmek için patronlarınızla bir araya gelebilir, olumlu konuşmalar yapabilirsiniz. Yeni bir çalışma yapılanmasına girebilir, yeni maaş iyileştirmeleri yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER Partnerinizle yaşadığınız güç savaşlarını bugün sonlandırabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın yaklaşımlarını sıcak ve ılımlı bularak, sizde kendi sevgi ve şefkatinizi göstererek duygusal bir büyüme yaşayabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR Sevdiğiniz kişi ile bir araya gelerek mutlu, neşe dolu bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi hakkında güzel kararlar alabilir, ilişkinize gereken özeni göstererek, geleceğe dair güzel sohbetler yapabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR Bugün yakın akraba ziyaretlerin de bulunabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz sevdiğiniz bir akrabanızla görüşebilir, geçmişle alakalı konuları gündeme getirerek bilmediğiniz bazı olayları öğrenebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER Partnerinize bugün güzel bir hediye, bir sürpriz hazırlamak isteyebilirsiniz. Partnerinizin sizinle ilgili konularda, daha net kararlar almasını isteyebilir yaşadığınız ikilemleri sonlandırmak isteyebilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER Ailenizde hasta olan bir büyüğünüzün hastane işlemleri ile ilgilenmek isteyebilir, sorumluluk duygunuzu yaşayarak, maddi ve manevi destek sağlayabilir, kendinizi biraz duygusal hissedebilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR Evinizle ilgili tamirat işlerinizi bitirmek, yeni bir eve taşınmak için çalışmalara başlayabilirsiniz. Evinizde istediğiniz düzeni oturtmak için belli bir maddi desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR Yakın bir dostunuzla beklemediğiniz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yolculuk sonunda biraz tatsız konuşmalar yapabilir, ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR Bugün kendinize zaman ayırarak sosyal alanlarda bulunabilir, kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmanın size iyi geleceğini düşünebilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR Uzun zamandır üst üste yaşadığınız sağlık problemlerinden dolayı aksattığınız işlerinizin birikmesinden dolayı yoğun ve yorucu bir gün yaşayabilir, stresli ve gergin zamanlar yaşayabilirsiniz.