Yaşam

Günlük Burç Yorumları (16 Mayıs 2023)

Habertürk'ten Rümeysa Ergüden, 16 mayıs salı gününde burçları nelerin beklediğini analiz etti. Aşk, aile, sağlık ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Abone Ol

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR Şimdi beklemeyi, ertelemeyi bırakın ve hayatınızı şekillendirmek için gücünüzü geri kazanmaya odaklanın. Düşüncelerinizi "Bu mümkün değil" modundan uzaklaştırmayı ve "Bunu nasıl mümkün yapabilirim?" moduna geçirmeyi unutmayın. Sizi siz yapan şeyleri hayatınıza daha çok dahil etmeye öncelik vermek iyi bir başlangıç noktası olabilir çünkü bu, özgünlüğünüzü ortaya çıkarmanızı, amaç ve tutku dolu bir hayat yaratmanızı sağlayacaktır. Arzularınız size daha iyisini hak ettiğinizi söylemek için buradalar ve yolunuzu bulmak için bir pusula olarak kullanılabilirler.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR Şimdi önünüze büyük bir adım atmanızı gerektirecek bir kapı açılabilir. Bunu bir şeyleri kaçırmaktan korktuğunuz için değil, kendinizi ve hayatınızı daha iyisine ilerleyecek kadar sevdiğiniz için yapın. Koşmayı seven, bir yere varmak için değil, sadece o anda özgür hissetmenin keyfini çıkaran vahşi bir at gibi olun. Bereket, siz onu kabul ettiğiniz sürece hayatınızda bu yüzden arzu ettiğiniz şeyi çekmek için hayata ve insanlara karşı nazik yaklaşımınızı kullanın. Manzaranızı onurlandırın ve bir yere varmak için acele etmeyin. Kendinizin ve hayatınızın en iyi versiyonuna uyumlanmak için sezgilerinizi takip ettiğinizde, maddi ihtiyaçlarınız zaten sağlanacaktır.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER Bugün, çelişkili düşüncelerle veya huzurunuzu kaçıran bir durumla karşılaştığınızda, tam olarak nasıl hissettiğinizi ve nedenini anlamaya çalışın. Aniden tepki vermek yerine düşüncelerinizi gözden geçirmeniz ve buna göre harekete geçmeniz yardımcı olacaktır. Beklentilerinizi ve bunun nedenlerini net bir şekilde anlamak, kendi içinizde ve yaşamınızda deneyimlediğiniz şeyleri anlamlandırırken sizi ileriye götürenlere odaklanmanıza da olanak tanır. Zihin, beden, ruh dengesini korumak için şimdi harekete geçmezseniz bir şeyleri kaçıracağınızı hissetmek yerine hayatınızı daha güzel hissettirmeye odaklanın. Zorla güzellik, günü kurtarabilir ancak uzun vadede size bir fayda sağlamaz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER Son zamanlarda duygusal olarak sizi zorlayan bir durumdan çıkmak için çalışıyorsunuz. Bunun için öncelikle geçmişteki başarısızlıklarınızı ve korkularınızı bırakmanız gerekiyor çünkü bugün sizi çevreleyen her şey size hak ettiğiniz için gönderildi, kesinlikle sıkı çalışmanızın bir sonucu ve onu sizden hiçbir şey alamaz. Nasıl doğa kendi hızında çalışıyorsa, siz de öylesiniz. Bir şey hayatınızdan çıkıyorsa onu engellemeye çalışmayın, yerine gelecek daha iyilerini bekleyin. Bu insanlar veya sizi geride tutan sınırlayıcı kalıplar olabilir. Hayatınız üzerindeki kontrolü yeniden ele alın.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR Kendinizi etkili ve neşeyle ifade etmeyi öğrenmek bugün yapabileceğiniz en iyi şey olabilir. Hemen sonuca varmak yerine, insanlardan açıklama isteyin ve gününüzde diyalog için yer açın. Zihninizi rahatlatın ve aradığınız sonucun ne olduğu konusunda netlik kazanın, ardından ona ulaşmanın sakin bir yolunu bulun. Olaylar çok yönlü olabilir ve daha büyük resmi görmek için biraz uzaklaştırmanız gerekebilir. Her konuda size rehberlik ediliyor, güvenin ve ihtimallere açık kalın. Biri ya da bir şey sizi tetikliyorsa, kendinize nedenini sorun ve sonra kendinizle içten nasıl barışabileceğinizi anlayın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR İletişimde açık olun ve kartlarınızı açık oynayın. Güzel düşünceleriniz ve haklı ihtiyaçlarınız için sizi destekleyenlerin sayısına hoş bir şekilde şaşıracaksınız. Yapmak istediğiniz ile yapmanız gerektiğini düşündüğünüz şey arasında bir çelişki varsa, yapmak istediğiniz şeyle devam edin çünkü gerçekten sizin için tek temel amaç mutlu olmaktır. Elbette artıları ve eksileri tartabilir ve size en çok uyan şeyi seçebilirsiniz. Hayatınızı ve döngülerini nesnel olarak görmek, sizin açınızdan biraz sabır ve dürüstlük gerektirebilir ancak bir kez anladığınızda, buna değdiğini göreceksiniz. Başarı sizi bekliyor, siz ona hazır mısınız?

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER Bu sizin için yoğun bir zaman ve çok fazla potansiyel, destek ve sevgi ile çevrilisiniz. Hayatın size getirdikleriyle akışa geçmeniz, ilhamı ve fırsatları yolunuza getirmesine izin vermeniz mümkün. Bugün sizin için bambaşka bir hayatın kapıları aralanıyor. Bu ihtimali kullanmak için biraz ısrarcı olmanız gerekebilir ancak nihayetinde, varmanız gereken yere varacaksınız. İlk adımlarınızda, seçiminiz konusunda bazı kararsızlıklarınız olabilir ancak korkularınızın yersiz olduğunu yakın zamanda fark edeceksiniz. Bu, sizin için yeni ve alışılmadık bir şey olabilir ancak hayatınızı değiştirme potansiyeline de sahip!

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER Hayatta ilerlemekten korkuyorsanız, bugünün sizi adeta ileriye iten enerjisi ile hızlanabilirsiniz. Sizin için hazırlanan yolda nazikçe ama emin adımlarla ilerlemeniz mümkün. Hayattaki yeni bulduğunuz amacı onurlandırın ve artık size doğru gelmeyen her şeyi ortadan kaldırın. Endişelerinizi bir başka zamana bırakın ve yaşamınızı mümkün olan en iyi şekilde uyumlu hale getirmelerine izin verin. Nereye gitmeniz gerektiğini biliyorsunuz ve size düşen tek şey yola koyulmak. Çatışma, büyüme için alan yaratır, bu nedenle, kendinizi mevcut senaryonuzun dışına itmek için daha geniş bir bakış açısı kullanın.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR Gölgelerinize veya kendinizin pek sevilmeyen kısımlarına hitap etmek bugün iyi bir fikir olabilir ve bunu yaparken, değiştiremiyorsanız onları bir parçanız olarak kabul etmeyi de unutmayın. Düşüncelerinizin, duygularınızın veya olayların kurbanını oynamanıza izin vermeyerek hayatınızın sorumluluğunu üstlenin. İnançlarınız için ayağa kalkma ve bu konuda bir şeyler yapma cesaretini gösterin. Sevdikleriniz sizi bırakmayacak, gerçekten önemli olanlar doğru nedenlerle yanınızda olacak. İç gözlem, sabır ve kabul, uzun vadede en güvenilir kaynaklarınız olacak.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR Bugün neyin kabul edilebilir neyin olmadığı konusunda sağlıklı sınırlar oluşturmak iyi bir fikir. Görünüşte kaotik zamanlarda bile net iletişim hatları açılıyor, bu yüzden takviminizi ve zihninizi temizlemeye odaklanın ve kalbinizden konuşun. Gerekirse etrafınızdan yardım isteyin ve anlaşıldığınıza veya en azından sonunda tamamen anlaşılacağınıza güvenin. Diğer insanlardan benzer fikirler duyabilir veya ileriye doğru attığınız adımlarla ilgili sezgisel isabetler alabilirsiniz. Fikirlerinizi veya düşüncelerinizi bir yere yazmak için zaman ayırın, bugün olmasa bile daha sonra işinize yarayacaktır.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR Doğru hamleler yapmak için gereken tüm bilgileri toplamış olabilirsiniz. Şimdi farkında olmadan yaratıcılığınıza yüklemiş olabileceğiniz sınırlamaları temizlemenin zamanı geldi. Onları hayata geçirmek için hayallerinize ve hedeflerinize biraz daha odaklanın. Sahip olduklarınıza şükretmek, yolunuza daha fazlasını getirir ve bu muhtemelen ilerleyişinizi de hızlandırır. Herkesin göremediğini görme konusunda bir yeteneğiniz var ve insanlar bilgeliğiniz için size geliyor. Şimdi tam olarak bu role adım atın. Korkularınızın ve endişelerinizin kendilerini çözmelerine ve kabul edilmek için ortaya çıkmalarına izin verin.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR Derin sularda yüzerek iyileşme yeteneğine sahipsiniz ve bugün bu becerinizi iyi bir şekilde kullanmak için ideal bir gün. Zihninizi ve alanınızı dağınık hissettiren her şeyden arındırın ve yolunuzun ne kadar açık olduğunu fark edin. Bu basit ama güçlü arınmanın yaşamınızda yarattığı tüm boşluğa bakın ve ona daha fazla güzellik katmanıza izin verin. Bakış açınız ve olayları daha yüksek bir bakış açısından görme yeteneğiniz oldukça keskin. Bir şeyleri deneyimlemenin tadını çıkarın. Yaşamınız, siz anın peşinde koşarken beklemediğiniz kadar güzelleşebilir ve kendinizi başka türlü bulamayacağınız kadar yüksek bir zirvede bulabilirsiniz.