Gündem

Günlük burç yorumları (16 Şubat 2023)

16 Şubat Perşembe gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün odağında işin ve kariyerin yer alıyor. Gün genelinde sosyal çevrenle, arkadaşlarınla ve derneklerle görüşmeler yapabilirsin. Sosyal hayatınla ilgili bazı engel ve gecikmelerle karşılaşman da mümkün. Sosyal çevrendeki kişilerle alakalı bazı sorumluluklar altına girebilirsin. Akşam saatlerinde ise kariyerin ve maddi konularınla ilgili birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Gece saatlerinde de eleştiriyi, karamsarlığı ve yargıyı abartmamanı öneririm.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün odağında uzaklar, uzaklarda yaşayan tanıdıkların, seyahatlerin ve eğitim hayatın yer alıyor. Gün genelinde işinle, kariyerinle, sağlığınla ilgili sorumluluklarının ve iş yükünün artabileceği etkiler söz konusu. Gün içinde yapacağın işlerde bazı engel ve gecikmelerle karşılaşman da mümkün. Gerçekçi, mesafeli ve bazıları için karamsar yaklaşımların olabilir. Akşam saatlerinde ise eğitimle, seyahatle ya da uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün odağında finansal konuların, psikolojik ve fiziksel sağlığın yer alıyor. Gün genelinde hukuki konularla, seyahatle, eğitimle ve yayıncılıkla, uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla ya da aile büyüklerinle ilgili bazı gündemlerin ve sorumlulukların söz konusu olabilir. Aynı zamanda birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Olaylara daha gerçekçi ve ciddi yaklaşabileceğin bir gün. Günün ikinci yarısında da psikolojik ve fiziksel sağlığınla ya da geri planda yürüttüğün işlerle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Gece saatlerinde ise karamsarlıklara ve evhama dikkat etmende fayda var.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Gün genelinde, sağlığınla ya da finansal konularınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Ödemeler, bankalar, krediler gibi konularla ya da sağlık konularıyla ilgili görüşmeler yapabilir, sorumluluk alabilirsin. Sorumluluklarının artabileceği, bazı engel ve gecikmelerle karşılaşabileceğin bir gün olabilir. Ödemelerin ile ilgili bazı düzenlemeler de yapabilirsin ve kalıcı çözümler üretebilirsin. Aynı zamanda senin veya bir aile büyüğünün sağlığı ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Durumlara gerçekçi ve ciddi yaklaşabilirsin. Akşam saatlerinde ise sosyal hayatın, görüşmelerin ve iletişimin hareketlenebilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün odağında sağlığın, işin ve sorumlulukların yer alıyor. Gün genelinde ise diğer insanlarla ilişkilerinde, evliliğinde, ortaklıklarında ve aşk hayatında mesafeli ve soğuk yaklaşımlar sergileyebilirsin. İlişkilerinde engel ve mesafelerle karşılaşabilirsin. Bazı Aslanlar için yeni veya süregelen bir ilişkinin ya da iş ortaklığının sorumluluğunu almak, kalıcı adımlar atmak da söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise kariyerin, sağlığın ve günlük işlerinle ilgili bazı gündemlerin olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Gün genelinde, işinle ve sağlığın ile ilgili bazı gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin ve ekstra sorumluluk alman gerekebilir. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. Birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşman da mümkün. Akşam saatlerinde ise seyahatlerin, çocuğunu eğitimi, çocuğunun sağlığı ve aşk hayatın ile alakalı gelişmeler söz konusu olabilir. Yaşanan durumlara karşı soğukkanlı ve gerçekçi yaklaşabilirsin.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Gün genelinde çocuğunla ilgili ya da partnerinle, aşk hayatınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aşk hayatınla ilgili kalıcı ve gerçekçi bir karar verebilir veyahut engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Çocuğunla, aile büyüklerinle ya da partnerinle ilgili ekstra sorumluluk alman gerekebilir. İlişkinde mesafeli ve soğuk yaklaşımlar olabileceği gibi kalıcı ve ciddi bir boyuta taşınması da mümkün olabilir. Akşam saatlerinde de aile bireylerinin, aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün odağında kardeşlerin, akrabaların, yakın çevren, iletişimin, eğitim hayatın, seyahatlerin ve ticaret girişimlerin yer alıyor. Gün genelinde de ailenle, evinle ve aile büyüklerinle ilgili sorumlulukların artabilir. Aile büyüklerinin sağlığı, senin sağlığın veya gayrimenkul, ev konularınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Gerçekçi, ciddi ve katı olabileceğin bir gün seni bekliyor. Engel ve gecikmelerle de karşılaşabilirsin. Akşam saatlerinde ise iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olacaktır.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün odağında maddi konular, gelirlerin, kazançların ve öz değer algın yer alıyor. Gün genelinde yakın çevrenle, kardeşlerinle, eğitimle, ticari işlerinle ilgili birtakım sorumluluklar alman gerekebilir. Aynı zamanda, solunum yolları ve boğaz bölgenle alakalı sağlık gündemlerin de olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gerçekçi, mantıklı ve ciddi düşünebileceğin, iletişiminin kuvvetli olabileceği bir gün olacaktır. Akşam saatlerinde ise işin, gelirlerin ve sağlığın ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün odağında çocuğun, ailen ve maddi konuların yer alıyor. Gün genelinde parasal konularla, senin veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir ve sorumlulukların artabilir. Kazançlarınla ilgili de birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda iskelet sistemine, bel ve eklem ağrılarına dikkat etmende de fayda var. Akşam saatlerinde ise çocuğunla, partnerinle ve ailenle ilgili gündemlerin olabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün odağında sağlığın ve geri plandaki konuların yer alıyor. Gün genelinde sağlığınla, bedeninle, ilişkilerinle ve aile büyüklerinle ilgili birtakım sorumlulukların ve gündemlerin olabilir. Bazı konularda engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Olaylara mantıklı ve gerçekçi yaklaşman gerekebilir. Kısıtlamalar, sınırlamalar ve sorumlulukların da söz konusu olabilir. Karamsarlıklara kapılmamaya ve konu her neyse yerine getirmeye dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise ailenle ve yakın çevrenle görüşmeler yapabilirsin.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün odağında sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Gün genelinde senin veya aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin ve sorumlulukların olabilir. İskelet sistemine, bel ve eklem hassasiyetlerine bu birkaç gün dikkat etmende fayda var. Karamsarlıklarının, endişelerinin artabileceği ve kendini depresif hissedebileceğin bir gün olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrenle iletişimin ve görüşmelerin artacaktır.