Gündem

Günlük burç yorumları (17 Şubat 2023)

17 Şubat Cuma gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün senin için kariyerin ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde kariyerinle ve maddi konularınla ilgili hızlı, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerden, arkadaşlarından haber alabilir ve görüşebilirsin. Aynı zamanda gece saatleri de maneviyatının, sezgilerinin ve yaratıcılığının yüksek olabileceği saatler olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün senin için eğitimin, yayıncılık işlerin, seyahatlerin, yurt dışı bağlantılı işlerin ve uzaklarda yaşayan tanıdıkların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde eğitimle ya da yayıncılıkta ilgili sürpriz bir gündemin olabilir veyahut uzaklardaki bir tanıdığından haber, mesaj alabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise sosyal çevrenden yardım ve destek görebilirsin. Aynı zamanda işin, eğitimin ve yakın dostların ile ilgili bazı olumlu gelişmeler yaşanabilir ve güzel haberler alabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün senin için sağlık ve finansal konular ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde sağlığınla ilgili doktor görüşmelerin olabilir veyahut maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise sağlığınla ilgili olumlu gelişmeler, iyileşmeler söz konusu olabilir. Aynı zamanda uzaklarda yaşayan akrabalarından, kardeşlerinden haber alabilirsin ve iletişim kurabilirsin.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün senin için ikili ilişkiler, evliliğin ve ortaklıkların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde sosyal çevrendeki bazı kişilerle iletişimin, görüşmelerin, haberleşmelerin yoğun olabilir. Bazı sürpriz haberler alabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise uzaklarda yaşayan tanıdıklarından yardım ve destek görebilirsin. Aynı zamanda sağlığınla veyahut maddi konularınla, işinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün senin için işin, sağlığın ve günlük işlerin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde iş yoğunluğun ve koşturmacan olabilir. Güne hızlı bir başlangıç yapabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise uzaklarda yaşayan bazı tanıdıklarınla, ahbaplarınla görüşebilirsin. Haberleşebilir, bir araya gelebilirsin. Aynı zamanda, senin veya yakınlarının sağlığı ile ilgili de bazı olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde çocuklarının eğitimiyle, uzak şehirler veyahut yurt dışı ile ilgili bazı sürpriz ve hızlı gelişmeler yaşanabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise aşk hayatın ve partnerinle ilişkin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinden yardım ve destek görebilirsin. Aynı zamanda çocuklarının, yakınlarının veyahut senin sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapman ve olumlu sonuç alman da mümkün.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün senin için evin, ailen ve gayrimenkul konuların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde finansal konularla veyahut aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Bazı ödemeler yapabilir veyahut alacaklarını tahsil edebilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise senin veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda partnerinle, akrabalarınla ya da çocuğunla görüşebilir, haberleşebilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün senin için kardeşlerin, yakın çevren, iletişimin, eğitim hayatın ve ticaret girişimlerin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde partnerinle, yakın çevrenle ya da ticari ortaklarınla görüşmeler yapabilirsin. Hızlı ve sürpriz gelişmelere açık etkilerin var. Akşam ve gece saatlerinde ise partnerinle iletişiminde sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Partnerinden yardım ve destek görebilirsin. Aynı zamanda aile bireylerinin, kardeşlerinin, çocuklarının sağlığı ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir, güzel haberler alabilirsin.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün senin için gelirlerin, kazançların ve maddi konuların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde işin, gelirlerin, kazançların ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığıyla, gayrimenkul konularıyla ya da ailenle para ilişkilerin hakkında birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda partnerinle ya da dostlarınla iletişiminin yoğun olabileceği ve bazı haberler alabileceğin bir zaman dilimi söz konusu olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün senin için çocukların ve yakın çevren ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde çocuğunla ya da partnerinle, aşk hayatınla ilgili hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise yakın çevrenin yardım ve desteğini görebilirsin. Aynı zamanda ailenden maddi destek görmen ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili olumlu gelişmelerin yaşanması da mümkün.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün senin için sağlığın ve geri plandaki konuların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde evinle, aile bireyleriyle, seninle ya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise maddi konularla, sağlığınla ve öz değer algınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Kendini iyi ve değerli hissedebilirsin. Aynı zamanda yakın çevrenle iletişimin artabilir. Arkadaşlarından, akrabalarından ve dostlarından haber alabilirsin.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün senin için sosyal çevren ve sosyal hayatın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde yakın çevrenle, kardeşlerinle, dostlarınla, akrabalarınla iletişim halinde olabilirsin ve sürpriz haberler alabilirsin. Ticari görüşmelerin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam ve gece saatlerinde ise sosyal çevrenden biri kişiye yardım ve destekte bulunabilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili geri planda, kendi içinde bazı kararlar alabilirsin.