Gündem

Günlük burç yorumları (19 Ocak 2023)

19 Ocak Perşembe gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, sabahın erken saatlerinde sosyal çevrenle iletişimin, haberleşmelerin aktif olabilir. Bazı haberler alabilirsin. Rüyaların da güçlü olabilir fakat günün ilk yarısında kafa karışıklıklarının, içsel huzursuzluklarının ve yanılgılarının da olması mümkün. Öğleden sonrasında ise rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün, Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem kariyerinde, işinde zorlandığın alanlarda açılmalar ve rahatlamalar olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, sabahın erken saatlerinde maddi konularla ilgili bir gelişme yaşayabilirsin. Sosyal çevrenden de destek görebilirsin. Öğle saatlerinde ise sağlığınla ilgili ufak tefek hassasiyetlerinin olması mümkün. Aynı zamanda işinle, sorumluluklarınla ilgili harekete geçebilirsin. Gereksiz para harcamamaya ve ödemelerin konusunda sorumluluklarını yerine getirmeye dikkat etmende de fayda var. Öğle sonrasında ise rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem yayıncılık, hukuksal konular ve eğitimle ilgili aksayan işlerin tekrar hızlanacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, sabahın erken saatlerinde uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarından bir haber alabilirsin veyahut yayıncılıkla, hukuksal konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Öğle saatlerinde ise partnerinde ilişkinde, ortaklıklarında yanılgılara ve kafa karışıklıklarına müsait etkilerin var. Öğleden sonrasında ise rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem psikolojik veyahut fiziksel sağlığınla, finansal konularınla, ailenin parasıyla ilgili aksayan ve duraksayan işler hız kazanacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, sabahın erken saatlerinde işin ve maddi konularla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Öğle saatlerinde ise sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin söz konusu olabilir. Kaygıya, yanılgılara ve kafa karışıklığına müsait etkiler var. Aynı zamanda bazı finansal düzenlemeler, hesaplar yapabilirsin. Öğleden sonrasında da rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem iletişim problemleri ve anlaşmazlıklar sona erebilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, sabah saatlerinde partnerinden bir haber alabilir güne uyumlu ve pozitif başlayabilirsin. Öğle saatlerinde ise aşk hayatın veyahut çocuğunun sağlığıyla ilgili bazı kafa karışıklıkların olabilir. Karamsarlıklara ve yanılgılara müsait etkiler var. İlişkilere gerçekçi yaklaşmak faydana olacaktır. Öğle sonrasında ise rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem işinle, ticari girişimlerinle, evcil hayvanlarınla ve mental sağlığınla ilgili zorlandığın durumlar yoluna girmeye başlayacaktır.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, sabahın erken saatlerinde aile bireyleriyle parasal konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Öğle saatlerinde ise eşinle ilişkinle veyahut evinle, ailenle ilgili birtakım kafa karışıklıkları ve yanılgılar yaşaman mümkün. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de gündemlerin olabilir. Öğleden sonrasında ise rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem aşk hayatınla ve çocuklarınla ilgili zorlandığın alanlarda açılmalar, çözülmeler olacaktır.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, sabahın erken saatlerinde kafanda aşk hayatınla ilgili bazı düşüncelerle güne başlayabilirsin, Veyahut partnerinden gelecek bir mesajla güne başlangıç yapabilirsin. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin ya da işinle ilgili kafa karışıklıkların, odaklanma problemlerin olabilir. Aynı zamanda çocuğunla ilgili sorumluluk alman gerekebilir. Öğleden sonrasında ise rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem evinle, evinin düzeniyle ve aile içi ilişkilerinle ilgili bazı aksaklıklar yoluna girmeye başlayacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, sabahın erken saatlerinde maddi konularla ilgili birtakım gündemlerin ya da düşüncelerin olabilir. Evinle ilgili bazı harcamalar yapmayı düşünebilirsin. Öğle saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili kafa karışıklıkların, kararsızlıkların olabilir. Partnerinle ilişkinde öz değer algını sorgulayabilirsin. Aynı zamanda çocuğunun sağlığı ile ilgili de gündemlerin olabilir. Aile bireylerinin sorumluluğunu alman gerekebilir. Öğleden sonrasında ise rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem ticari işlerinle, iletişimle, yakın çevrenle ve kardeşlerinle ilgili yaşamış olabileceğin aksaklıklar ve pürüzler yoluna girmeye başlayacaktır. Geçmişi çok fazla düşünmüş olabilirsin fakat önüne bakmaya ve ilerlemeye başlayacaksın.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, sabahın erken saatlerinde yakın çevrenden bir haberle, mesajla güne başlayabilirsin. Öğle saatlerinde ise aile bireyleri ile ilişkinde veyahut aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı pürüzlerin olabilir. Aynı zamanda yakın çevrenden birinin sorumluluğunu da alman gerekebilir. Öğleden sonrasında da rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem maddi konularla ilgili kararsızlıkların, kafa karışıklıkların ve düzensizliklerin yoluna girmeye başlayacaktır. Ödemelerini ve gelir gider dengeni düzene sokabilirsin.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, sabahın erken saatlerinde maddi konularla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Öğle saatlerinde ise sağlığınla ya da yakın çevrenden birinin sağlığıyla ilgili bazı kafa karışıklıkların, belirsizlikler ve kararsızlıkların olabilir. Aynı zamanda parasal konular ile ilgili bazı düzenlemeler ve görüşmeler yapabilirsin. Öğleden sonrasında ise rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem karamsarlıkların sona erecektir. İlişkilerinde, iletişiminde yaşanmış olabilecek bazı aksaklıklar yoluna girmeye başlayacaktır.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, sabahın erken saatlerinde bir arkadaşından haber alabilir ve görüşme yapabilirsin. Öğle saatlerinde ise maddi konularla veyahut sosyal çevre içinde öz değer algınla ilgili bazı kafa karışıklıkların ve sorgulamaların olabilir. Aynı zamanda sorumlulukların da artış görülebilir. Bir yakınının sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Öğleden sonrasında ise rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem iç dünyandaki sorgulamaların, yüzleşmelerin, karamsarlıkların sona erecektir.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, sabahın erken saatlerinde ilişkilerinle, maddi konularla, iç dünyandaki bazı düşünceler ve sorgulamalarınla güne başlayabilirsin. Para girişlerin de olabilir. Öğle saatlerinde ise dalgınlıklara, unutkanlıklara, kafa karışıklıklarına dikkat etmende fayda var. Yön bulmakta zorlanabilirsin. Sağlığınla ilgili de birtakım hassasiyetler gündeme gelebilir. Aynı zamanda işinle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin, sorumlulukların artabilir. Öğleden sonrasında ise rutininde kalmanı ve yarım kalan işlerine odaklanmanı öneririm. Başlatacağın işlerden sonuç alman zor olabilir. Bugün Merkür Retrosu'nun bitmesiyle önümüzdeki dönem ilişkilerinde yaşamış olabileceğin iletişim problemleri ve aşk hayatınla ilgili karamsarlıkların, kafa karışıklıkların sona erecektir.