Gündem

Günlük burç yorumları (2 Mart 2023)

2 Mart Perşembe gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, sabah saatlerinde aile bireylerinle, gayrimenkul konularıyla veyahut sağlık konularıyla ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. Gün içinde, aile bireyleriyle ya da yakın çevrendeki kişilerle görüşmelerin, iletişimin ve sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Öğle saatlerinde de bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Gün genelinde ise sosyal çevren ve sosyal hayatın ile ilgili bazı engeller, gecikmeler, pürüzler ya da tamamlanma ve sonuçlanmalar yaşayabilirsin. Karamsarlıklara kapılmamaya özen gösterirsen iyi olur.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, sabah saatlerinde senin ya da bir yakınının sağlığı ile ilgili gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. İletişimle, ulaşımla ilgili aksaklıklar yaşaman da mümkün. Gün içinde yakın çevrendeki kişilerle, akrabalarınla, kardeşlerinle ya da doktorlarla, hastanelerle görüşmelerin yoğun olabilir. Ticari işlerin ile alakalı da geri planda bazı görüşmeler yapabilirsin. Maddi konularla ilgili de akrabalarınla ya da kardeşlerinle görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise sağlığınla, kariyerinle, kardeşlerinle ya da çocuklarınla ilgili bir tamamlanma, sonuçlanma yaşayabilirsin. Ulaşıma ve iletişime de dikkat etmen gereken bir gün olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, sabah saatlerinde bir tanıdığının sağlığıyla ya da maddi konularla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Stresli bir zaman dilimi olabilir. Gün içinde yapacağın görüşmelerden, sosyal ilişkilerinden fayda görebilirsin. İlişkilerinde sevgi paylaşımın yoğun olabilir ve sosyal çevrenden maddi destek görebilirsin. Gün genelinde ise hukuki konularla, medya/yayıncılık ile, eğitimle ilgili bir sonuçlanma veya tamamlanma yaşayabilir, nihai bir karar verebilirsin.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde sağlığınla ya da işinle ilgili bazı streslerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gün içinde kariyerin ve maddi konularınla ilgili birtakım görüşmelerin olabilir ve bu görüşmelerden de bazı fırsatların ve şansların doğabilir. Gün genelinde ise finansal ilgili veyahut sağlığınla ilgili bir sonuçlanma, tamamlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Yapacağın görüşmelerden nihai bir sonuç çıkabilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, sabah saatlerinde sağlığınla ya da uzakta yaşayan tanıdıklarının sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin, streslerin ve görüşmelerin olabilir. Gün içinde uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla haberleşebilir, görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda hukuki konularla, eğitimle, yayıncılıkla ilgili de bazı görüşmeler yapman mümkün. Bu alanlardan maddi kazanç da sağlayabilirsin. Gün genelinde ise evliliğinle ilişkilerinle ya da ortaklıklarınla ilgili bir konuda görüşmeler yapabilir ve tamamlanma, sonuç alma, kapanış yaşayabilirsin.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, sabah saatlerinde sağlığınla ya da maddi konularınla ilgili bazı streslerin olabilir ve görüşmeler yapabilirsin. Sosyal çevrenden bir kişinin sağlığı ile ilgili de gündemlerin olabilir. Gün içinde maddi konularla ve işinle ilgili görüşmelerin de yoğun olabilir. Eşinin ya da ailenin parası, miras, nafaka konuları ile ilgili de görüşmeler yapabilirsin ve bu görüşmelerden kazanç sağlayabilirsin. Gün genelinde ise işinle ya da sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilir ve bir sonuçlanma, tamamlanma, kapanış yaşayabilirsin.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, sabah saatlerinde iş ilişkilerinde, ikili ilişkilerinde ve evliliğinde birtakım streslerin, gündemlerin olabilir. Görüşmelerin, haberleşmen yoğun olabilir. Senin veya partnerinin bir sağlık gündemi de olabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinle, aşk hayatın ve evliliğinle alakalı birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgi paylaşımın yoğun olabilir ve öz değer algın güçlenebilir. Aynı zamanda gün genelinde, çocuklarınla ya da aşk hayatınla ilgili bir konuda tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşayabilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, sabah saatlerinde senin ya da uzakta yaşayan bazı tanıdıklarının sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda işin, iş ilişkilerin ve maddi konularla ilgili de birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Uzaktaki tanıdıklarınla görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir. Gün içinde ise işinle, sağlığınla ya da ilişkilerinle alakalı yapacağını görüşmelerden fayda sağlayabilir ve öz değer algını güçlendirebilirsin. Gün genelinde de ailenle, kardeşlerinle, evin ya da gayrimenkul konularınla ilgili bir sonuçlanma, tamamlanma ve kapanış yaşayabilirsin.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, sabah saatlerinde maddi konularla, senin veya çocuğunun sağlığıyla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Gün içinde aşk hayatınla, partnerinle vayahut çocuğunla ilişkin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgi paylaşımı, sanatsal aktiviteler ve yeni karşılaşmalar açısından değerlendirebilirsin. Gün genelinde de kardeşlerinle, ticari işlerinde, eğitimle ya da yakın çevrenle ilgili bir sonuçlanma, tamamlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Zihinsel olarak karamsarlığa yatkın olabileceğin bir gün. İletişime, elektronik eşyalarına ve ulaşım konularına da dikkat etmende fayda var.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde aile bireylerinin sağlığıyla ya da aile bireyleriyle ilişkilerinle ilgili bazı streslerin olabilir. Gün içinde ailenle, maddi konularınla ilgili görüşmeler yapabilirsin ve bu görüşmelerden fayda sağlayabilirsin. Gün genelinde de maddi konularla, kardeşlerinle arandaki para mevzularıyla ilgili birtakım gelişmeler yaşayabilirsin. Bir sonuçlanma, tamamlanma ve kapanış yaşanabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, sabah saatlerinde kardeşinin, çocuğunun ya da senin sağlığınla ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. Gün içinde ticari işlerinle, maddi konularınla alakalı birtakım görüşmelerin ve kazançların olabilir. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerinde sevgi paylaşımın da yoğun olabilir. İletişiminin, görüşmelerinin aktif olabileceği bir gün. Gün genelinde ise hayatında sosyal, ticari ve özel ilişkilerin ile alakalı ya da eğitimle alakalı bir konuda tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Gerçekçi kararlar alabileceğin bir gün.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, sabah saatlerinde çocuğunun sağlığı, partnerinle ilişkin ya da maddi konularla ilgili bazı gündemlerin ve streslerin olabilir. Gün içinde parasal konularla ilgili görüşmelerin yoğun olabilir ve fayda görebilirsin. Para girişlerin olabilir. Gün genelinde ise geri planda yürüttüğün ticari işlerinle ve çocuğunun, kardeşlerinin ya da aile büyüklerinin sağlığı ile alakalı bir konuda tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşayabilirsin.