Yaşam

Günlük burç yorumları (20 Ocak 2023)

20 Ocak Cuma gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, günün ilk yarısında iletişimin, iş görüşmelerin, işverenlerinle yapacağın konuşmaların yoğun olabilir. Aynı zamanda gelirlerin, kazançların açısından destekleyici etkilerin var. Para girişlerin yoğun olabilir. Akşam saatlerinde ise öz değer algını güçlendirebilecek bazı sürpriz gelişmeler olabilir. Bugün, Güneş'in Kova burcuna geçmesi ile önümüzdeki dönem, sosyal hayatın ve sosyal çevre senin için ön plana çıkacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, günün ilk yarısında iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Uzun zamandır görmediğin, görüşmediğin tanıdıklarınla ya da uzak şehirlerde yaşayan bazı yakınlarınla haberleşebilir ve görüşebilirsin. Aynı zamanda yayıncılıkla, hukuksal konularla, eğitim ya da seyahatle ilgili bir gündemin de olabilir. Akşam saatlerinde ise sürpriz haberler veyahut seni şaşırtacak telefonlar alabilirsin. Bugün Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem kariyerin, işin ve toplumsal statün ön plana çıkacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, günün ilk yarısında finansal konularla, resmi dairelerle ya da bankalarla bazı görüşmeler yapabilir, birtakım kararlar alabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de önemli görüşmeler yapabilirsin. İşinle ve maddi konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatleri ise sürpriz ve beklenmedik gelişmelere açık bir zaman dilimi. Bugün Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem seyahatlerin, eğitimlerin, uzak şehirlerdeki tanıdıkların ve hukuksal konular senin için ön plana çıkacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, günün ilk yarısında sosyal hayatın, görüşmelerin, iletişimin aktif ve yoğun olabilir. Partnerinle de bir araya gelip sosyalleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise evliliğinle, ilişkinle ya da sosyal çevrenle ilgili bazı sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Ani ve hızlı planlarla sosyal hayatın hareketlenebilir. Bugün, Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem sağlığın ve finansal konular senin için ön plana çıkacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, günün ilk yarısında işinle, kariyerinle veyahut sağlığınla ilgili bazı görüşmeler, konuşmalar yapabilir ve kararlar alabilirsin. Devlet daireleri ile ilgili de bazı işlerini halledebilirsin. Aynı zamanda aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili birtakım görüşmeler söz konusu olabilir.. Akşam saatlerinde ise sürpriz planlar yapabilirsin. Ani ve hızlı gelişmelere açık bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Bugün, Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların senin için ön plana çıkacaktır.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, günün ilk yarısında partnerin ile iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir ve bazı kararlar alabilirsiniz. Birlikte seyahat planları da yapabilirsiniz. Aynı zamanda çocuğunun eğitimi ile ilgili bazı görüşmelerin ve kararların olabilir. Yalnız bir Başaksan da sosyal mecralar aracılığıyla yeni karşılaşmalar yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınla ilgili bazı sürprizler ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün, Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem işin, sorumlulukların ve sağlığın senin için ön plana çıkıyor.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, günün ilk yarısında aile bireyleri ile iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda miras, nafaka ve gayrimenkul konuları ile ilgili de görüşmelerin veyahut birtakım kararların olabilir. Akşam saatlerinde ise evinle, ailenle, aile bireyleriyle veyahut finansal konularınla ilgili bazı sürpriz gelişmelerin olabilir. Bugün, Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatın senin için ön plana çıkacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, günün ilk yarısında kardeşlerinle, yakın çevrenle iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Ticari işlerin, sözleşmelerin, ortaklıkların açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenle, partnerinle ilişkinde bazı sürprizlerle karşılaşabilirsin. Ani bir programa dahil de olabilirsin. Bugün, Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem evin, ailen ve gayrimenkul konuları senin için ön plana çıkacaktır.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, günün ilk yarısında maddi konularınla, gelirlerinle, kazançlarınla, işinle ilgili yakın çevrenle bazı görüşmelerin, konuşmaların ve kararların olabilir. Sağlığınla ilgili de bazı görüşmeler yapabilir kararlar alabilirsin. İşin, kazançların ve sağlığın konusunda destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise bazı sürpriz gelişmeler olabilir, işinden kazanç elde edebilirsin. İş başvuruları için de çok uygun bir zaman. Bugün, Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem kardeşlerin, yakın çevren, seyahatlerin, ticaret hayatın ve eğitim konuların ön plana çıkıyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, günün ilk yarısında iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Partnerin ile bir araya gelip bazı kararlar alabilirsiniz. Çocuğunun eğitimi ile alakalı bazı güzel haberler alabilir, görüşmeler yapabilirsin. Aşk hayatın ve çocuğunla ilişkilerin açısından destekleyici etkileri altında olacaksın. Günün devamında aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise ilişkilerinle ya da çocuğunla alakalı bazı sürpriz ve hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bugün, Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem maddi konuların, gelirlerin ve kazançların senin için ön plana çıkacaktır.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, günün ilk yarısında senin ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı görüşmelerin ve konuşmaların olabilir. Aynı zamanda ailenle, gayrimenkulle ilgili geri planda bazı düşüncelerin ve birtakım kararların da olabilir. Günün devamında da solunum yolları ile ilgili ufak tefek hassasiyetlerinin olması mümkün. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Bugün, Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem enerjin ve motivasyonun yükselecektir. Senin için parlama zamanı.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, günün ilk yarısında sosyal çevrenden kişilerle, arkadaşlarınla iletişimin yoğun olabilir. Arkadaş gruplarında bir araya gelebilir, sosyalleşebilirsin. Aynı zamanda kardeşinle ya da yakın bir dostunla da görüşebilir ve onunla ilgili bir karar verebilirsin. Ticari işlerin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Yalnız günün devamında para harcama eğilimin olabilir. Gereksiz harcamalar yapmamaya dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde ise sürpriz bir haber alabilirsin. Bugün, Güneş'in Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem psikolojik ve fiziksel sağlığın, iç dünyan ve geri plandaki konuların senin için ön plana çıkacaktır.