Gündem

Günlük burç yorumları (20 Şubat 2023)

20 Şubat Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, seni manevi, ruhsal, psikolojik ve fiziksel sağlık alanından etkileyecek. Aynı zamanda sosyal çevre, sosyal hayat ve aşk alanından da etki alabilirsin. Bugün ve Yeniayı takip eden günlerde, maddi konularla ilgili birtakım görüşmeler yapabilir ve girişimlerde bulunabilirsin. Parasal konularla, öz değer algınla, sevgi alışverişi ve sevgi paylaşımlarınla alakalı bazı sorgulamaların, düşüncelerin ve değişimlerin olabilir. Sosyal hayatının hareketlenmeye başlayabileceği ve iletişiminin, görüşmelerinin yoğunlaşacağı bir dönem olacaktır. Bununla birlikte yeni bir eğitime başlaman, aile büyüklerinin sağlık gündemlerinin olması, bedensel ve ruhsal sağlığın için yeni kararlar alman da mümkün.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, seni sosyal hayat, sosyal çevre ve aşk hayatı alanından etkileyecek. Bugün ve Yeniayı takip eden günlerde, sosyal çevrendeki arkadaşlarınla bir araya gelebilir, görüşebilirsin. Arkadaşlarınla yardımlaşma ve güçlü sevgi bağı kurma açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Uzun zamandır görüşmediğin ya da uzaklarda yaşayan dostlarınla, arkadaşlarınla da görüşebilir, haberleşebilirsin. Sosyal çevrendeki kişilerin sağlık gündemleri olabilir. Bazı Boğalar için, yeni bir aşk ilişkisi olarak da etki edebilir. Aynı zamanda iş görüşmeleri ve kariyerinle, kazançların ve maddi konularınla ilgili birtakım girişimlerin, görüşmelerin de olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, seni iş, kariyer ve sorumluluklar alanından etkileyecek. Genel olarak sorumluluklarının artabileceği bir dönem senin için. İşin, kariyerin ve maddi konularınla ilgili birtakım girişimlerin, kararların ve düzenlemelerin olabilir. Sağlığınla ilgili de işlerin, sorumlulukların artabilir. Aynı zamanda uzaklarda yaşayan tanıdıkların, kardeşlerin ve akrabalarınla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Seyahat, eğitim ya da yayıncılıkla ilgili bir başlangıç da senin için söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, seni seyahat, akrabalar, yayıncılık, ticaret, eğitim ve yurt dışı alanından etkileyecek. Ticari ve hukuki işlerinle alakalı sorumluluk alabilir ve bir başlangıç yapabilirsin. Aynı zamanda, uzaklarda yaşayan bir tanıdığının ya da sosyal çevrenden birinin sağlığıyla ilgili bir gündemin olabilir. Çocuğunun ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili girişimde bulunabilirsin. Maddi konularla alakalı da bazı kararların ve düzenlemelerin olabilir. Hem özel hem sosyal ilişkilerini güçlendirebileceğin günler seni bekliyor.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, seni maddi konular ya da psikolojik ve fiziksel sağlık alanından etkileyecek. Kendi sağlığınla ya da aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Finansal konularla ilgili de birtakım başlangıçların olabilir. Ayrıca sosyal çevrenle, akrabalarınla, yakınlarınla iletişiminin ve görüşmelerinin yoğun olabileceği bir hafta seni bekliyor olacak. Bazı Aslanlar için gayrimenkul yatırımı, aile bireylerinin sağlığı ya da evliliğiyle, ikili ilişkileri ile ilgili ani bir karar söz konusu olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, seni evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanından etkileyecek. Partnerinle, ortaklarınla ve diğer insanlarla olan ilişkilerinde bir yenilik ve başlangıç yaşanabilir. Yeni ticari ortaklıklar ya da yeni sözleşmeler de yapabilirsin. Yalnız Başaklar için ise yeni bir ilişkiye adım atma durumu söz konusu olabilir. İşinle, kariyerinle ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Çocuklarının eğitimiyle ilgili de yeni ve hızlı kararlar vermen gerekebilir. Kendi sağlığın ya da çocuklarının sağlığı ile ilgili hassasiyetlere de bu dönem dikkat etmende fayda var.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, seni sağlık, iş, sorumluluklar ve evcil hayvanlar alanından etkileyecek. İşin ve maddi kazançlarınla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Kendi sağlığınla, evcil hayvanlarınla, aile büyüklerininle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Sağlığın ve yaşam tarzınla ilgili de spor yapmak, sağlıklı beslenmek, diyet yapmak gibi yeni kararlar verebilirsin. Aynı zamanda yayıncılıkla ilgili görüşmelerin, partnerinle seyahat planların ya da sosyal medya aracılığıyla yeni tanışmaların olabilir. Çocuğunun sağlığı ya da yeni ilişki başlangıçları da söz konusu olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, seni aşk hayatı, ikili ilişkiler, çocuklar ve hobiler alanından etkileyecek. Yakınlarının, kardeşlerinin, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aile bireylerinle ya da eşinle ilişkinde beklenmedik, hızlı ve ani kararlar alabilirsin. Yeni bir aşk ilişkisine başlama, çocuk haberi ya da yeni bir hobi edinmek gibi gelişmelerde söz konusu olabilir. Halihazırda var olan ilişkinle ilgili bir karar vermen de gerekebilir. Ailenle ilgili ya da evinle ilgili sorumlulukların artabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, seni ev, yuva, aile ve gayrimenkul konuları alanından etkileyecek. Ailenle, aile bireyleriyle ilişkilerinle ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda kardeşlerinin, çocuklarının ya da akrabalarının sağlığı ile ilgili de bazı haberler alabilirsin. Bugün ve Yeniayı takip eden günlerde iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların, ikili ilişkilerin çok hareketli ve yoğun olabilir. Bazı Yaylar için yeni bir eğitime başlama gibi konular da söz konusu olabilir. Eğitimle, kardeşlerinle ve yakın çevrenle ilgili sorumlulukların artabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün, Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay seni; kardeşler, çocuklar, yakın çevre, eğitim, seyahat, iletişim ve ticaret alanlarından etkileyecek. Eğitimle, ticari işlerinle, seyahatle ve sosyal çevrenle alakalı birtakım gündemlerin olabilir. Yeni bir iş girişimin ve anlaşmaların, sözleşmelerin olabilir. Maddi konularla ve kazançlarınla ilgili görüşmeler yapabilir, hızlı kararlar alabilirsin. Bununla birlikte aşk hayatınla, çocuğunun sağlığıyla ya da çocuğunun eğitimiyle ilgili de bazı kararlar gündeme gelebilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bir Yeniay gününden merhaba. Bugün, Balık burcunun ilk derecesinde gerçekleşecek olan Yeniay, seni maddi konular, gelirler ve kazançlar alanından etkileyecek. Yeni iş fırsatları ve kazanç fırsatları gündeme gelebilir. Parasal bir konuyu veya işinle ilgili bir konuyu sonuçlandırabilirsin. Aynı zamanda evinle, ailenle ilgili de sürpriz haberler ya da hızlı kararlar gündemine gelebilir. Bununla birlikte partnerinle ya da çocuğunla iletişiminin, görüşmelerinin hızlı ve yoğun olabileceği bir hafta olacaktır. Çocuğunun eğitimiyle ilgili de görüşmeler yapabilir, kararlar verebilirsin.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, seni dış görünüşünle ve bedeninle ilgilenmeye itebilir. İşinle, ilişkilerinle ve hayatınla ilgili yeni bir başlangıç yapmaya da çalışabilirsin. Aynı zamanda seyahat, ticari işler, yayıncılık, sözleşmeler ve anlaşmalar da gündemine gelebilir. Kardeşlerinle, yakın çevrenden kişilerle fikir ayrılıkları yaşaman ya da eğitim, ticaret gibi konularda hızlı kararlar alman mümkün. Aile bireylerinin sağlığı ya da gayrimenkulle ilgili geri planda yürüttüğün bazı işlerin sonuçlanmasıyla ilgili konular da önüne gelebilir. Bunlarla birlikte, psikolojik ya da fiziksel sağlığın ile ilgili sorumluluk alman gerekebilir.