Gündem

Günlük burç yorumları (22 Mart 2023)

22 Mart Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Habertürk yazarı Rümeysa Ergüden, 22 Mart Çarşamba gününde burçları nelerin beklediğini analiz etti. İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR Aklınız en güçlü aracınızdır! Bugün size önünüzdeki birkaç hafta için sürecek hızlı bir dönemi başlatıyor. Bu süre zarfında, birçok yeni fikir ve ilham verici proje için bir paratoner olacaksınız, bu yüzden yaratıcılığınızın akmasına izin verin. Ayrıca, ister kendiniz yönetin, ister tesadüfen durumun içine düşerek, kendinizi daha fazla olayın merkezinde fark edebilirsiniz. Gün sizi odak noktası yapıyor; bunu kendi yararınıza kullanın.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR Bugün düşüncelerinizin bir şeyler tarafından engellendiğini hissedebilirsiniz. Şimdi üretken olmaktan çok yaratıcı bir zaman geçirirken durumu zihinsel olarak kontrol ediyor olabilirsiniz. Zihninizi yönlendirmeye çalışmaktansa kendi haline bırakın, çünkü düşüncenizi ne kadar zorlarsanız, o kadar karışık hale gelebilir. Bu döngüyü düz yazı değil şiir olarak düşünün ve akışa uyun.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER Sosyal çevreniz kesinlikle bir fırsat yaratmak üzere. Gün, uçarak kanatlarınızı açmanıza ve her zamanki erişiminizin ötesindeki insanlarla iletişim kurmanıza yardımcı oluyor. Çok az tanıdığınız, ancak her zaman yakınlaşmak istediğiniz arkadaşlarınız gibi, çevrenizin sınırında olabilecek insanlarla konuşmak için zaman ayırın. Bu taze bağlar, olgunlaşmak için biraz dikkat ve zaman verildiğinde çok faydalı bağlantılara dönüşebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER Dikkatiniz jilet gibi keskinleşmek üzere. Muhtemelen son zamanlarda geniş terimlerle düşünüyorsunuz ancak bugün, belirli hedeflerinizi vurgulamanın ve büyütmenin zamanı geldi. Bu geçiş sizin için oldukça heyecan uyandıracak ve muhtemelen kariyerinizin bir sonraki aşamasına geçmek için parlak yeni fikirler düşünmenize yardımcı olacak. Hırslarınızı çevreleyen şeyleri tartışmak için özellikle iyi bir zaman, bu yüzden diğer insanlara neyle ilgilendiğinizi söylemeye hazır olun.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR Merak kedi için her zaman kötü değildir, özellikle şu anda. Gün neredeyse bilmediğiniz her şeye ışık tutarken, zihniniz şu anda yeni bilgilere susamış durumda. İster bir eğitim galerisine girmek, ister bir veya iki çevrimiçi kursa kaydolmak olsun, bunun beyninizi canlandırmak için mükemmel bir döngü olduğunu düşünün. Zihninizi sayısız olasılığa açmanın ne kadar tatmin edici olduğuna şaşıracaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR Büyüteç kullanmak ve satır aralarını okumak şu anda harika bir fikir gibi gelebilir. Gün, hayatı her şeyden çok bir polisiye romanı gibi hissettirebilecek şekilde ilerliyor. İnsanların söylenmemiş sözlerini yorumlamaya çalışmak sorun değil ancak çok derinlemesine bakarsanız, o zaman başlangıçta hiç olmayan şeyleri "bulabilirsiniz". Gerçekleri yorumlamak ile hayal gücünüzün sizinle birlikte kaçmasına izin vermek arasında bir fark olduğunu unutmayın.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER Şimdi bir denge duygusu bulmak, bir numaralı görevinizdir! Gün, en değerli bağlarınızı analiz etmenize ve dahil olan herkes için bunların iyi durumda olduğundan emin olmanıza yardımcı oluyor. İşler dengeden çıktıysa, bunu nasıl düzelteceğinizi bulmak için biraz düşünebilirsiniz. Bu geçiş, verilecek sözler için de harikadır çünkü herkese adil davranılacaktır, bu nedenle, şans verilirse bir şeyleri imzalayabileceğinizi bilin.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER İyi bir strateji, kişisel savaşlarınızı kazanmak söz konusu olduğunda büyük fark yaratabilir. Bugün, günlük hayata en deneyimli profesyonellerin tüm özeni ve titizliğiyle yaklaşmanıza yardımcı olacak. Küçük alışkanlıklarınızı ve etkileşimlerinizi analiz etmeye başladığınızda, onları kendi yararınıza olacak şekilde geliştirmenin yollarını bulabileceksiniz, bu yüzden kendi üzerine düşünmekten ve eleştirel düşünmekten korkmayın. Sonuçlar buna değer olmalıdır.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Verimliliğiniz de oldukça yukarıda seyrediyorken bugünü yararınıza kullanmak zorundasınız. İster söyleyecek çok şeyi olan biri olun, ister sanatsal bir yana sahip olduğunuzu düşünmüyor olun, bu zihin kaslarınızı esnetme ve gerçekten yetenekli olduğunuzu ve dünyayla paylaşacak bir şeyiniz olduğunu kanıtlama anınızdır. Mükemmel bir şey yaratma konusunda endişelenmeyin, sadece yaratın!

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR Ailenizi en son aradığınız zaman sandığınızdan çok daha eski bir geçmişte olabilir. Şimdi, en yakınlarınız olarak gördüğünüz insanlarla normalden daha fazla sohbete hazır olun. Son zamanlarda özellikle yakın olmadıysanız, şimdi koordine olmak sizi bir araya getirmenize yardımcı olabilir ancak birbirinizle aynı fikirde olmadan önce bazı eski sorunları çözmeniz gerekebilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR Aniden bir bilgi havuzuna girmiş gibi hissedebilirsiniz. Yakın gelecekte olabildiğince çok insanla konuşmaya özen gösterin, çünkü birisi bir şeyler söyleyebilir veya sizi bir sonraki büyük hedefinize götüren birini tanıyabilir. Kaçırmanın tek yolu sessiz kalmanızdır. Tanışın, konuşun ve anlaşın. Kader ağlarını sizin için örecek!

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR Mali durumunuz artık yüksek bir önceliğe sahip, ister takip ediyor olun ister ne pahasına olursa olsun hesaplarınızdan kaçınıyor olun. Her iki durumda da, gün sizi son zamanlarda kullandığınız her bir parayı incelemeye zorlarken, aklınız bütçelemeye çekilir. Bu döngü aynı zamanda yeni finansal fırsatları değerlendirmek için de iyidir, bu nedenle farklı bir iş arıyorsanız, aradığınız bir şey bulabilirsiniz.