Gündem

Günlük burç yorumları (22 Şubat 2023)

22 Şubat Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, öğle saatlerinde ikili ilişkilerin, sosyal ilişkilerin ve maddi konularınla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Gün genelinde ise kardeşlerinle, dostlarınla ve sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin, haberleşmen ve görüşmelerin yoğun olabilir. Kardeşlerinle maddi konularla ilgili görüşmeler de yapabilirsin. Aynı zamanda ticari girişimlerin, eğitim ve seyahatle ilgili konular açısından bazı desteklerin olacaktır. Geri planda yürüttüğün işlerle ilgili de bazı fırsatların olabilir. Akşam ve gece saatleri ise iyimser ve umutlu hissedebileceğin, şanslı bir zaman dilimi olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün odağında sağlık konuları ve maneviyat yer alıyor. Öğle saatlerinde bazı yakınlarının, dostlarının sağlığıyla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili de geri planda bazı planlamalar yapman mümkün. Gün genelinde gelirlerin ve kazançlarınla ilgili harekete geçirebilirsin, girişimlerde bulunabilirsin. Kardeşlerinin sağlığı ve parasal konularla ilgili bazı kararların olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise sezgilerin artacaktır. Kendini ruhsal olarak iyi hissedebileceğin bir zaman dilimi söz konusu. Ayrıca, sosyal çevrenden kişilerle ve dostlarınla yardımlaşabileceğin bir gün.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün odağında sosyal çevren ve arkadaşların yer alıyor. Öğle saatlerinde, sosyal çevrenden kişilerle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Sevgi paylaşımları ve ilişkiler senin için ön plana çıkacaktır. Gün genelinde ise yayıncılık, hukuki konular, eğitim ve seyahatle ilgili konularda birtakım girişimlerin, gündemlerin, görüşmelerin ve hareketliliklerin olabilir. Aynı zamanda uzaklarda olan kardeşlerin, akrabaların ve yakın dostlarınla da görüşebilir, haberleşebilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerden destek ve fayda görebilir, iyi ilişkiler içinde olabilirsin. Kariyerinle ilgili bazı şans ve fırsatlarla karşılaşabileceğin bir gün olduğunu da söyleyebilirim.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün odağında işin ve kariyerin yer alıyor. Öğle saatlerinde, birlikte iş yaptığın kişilerle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda partnerin veya dostlarınla da bir araya gelmen mümkün. Gün genelinde ise finansal konularla, kardeşlerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle görüşmeler yapabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Bankalar, krediler, miras konuları gündeminde olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise kendini çok daha iyimser, umut dolu hissedebilirsin. Senin için şanslı ve fırsatlı bir zaman dilimi söz konusu. Bugün seyahat, yayıncılık, eğitim ya da hukuki konularla ilgili bazı fırsatların olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün odağında uzaklar, yayıncılık, seyahat, hukuksal konular ve eğitim yer alıyor. Öğle saatlerinde uzakta yaşayan tanıdıklarınla haberleşebilir, görüşebilir ve bir araya gelebilirsin. Aynı zamanda sosyal medya üzerinden yeni kişilerle tanışman ya da partnerinle seyahate çıkman mümkün. Gün genelinde ise ikili ve sosyal ilişkilerin son derece hareketli olacaktır. Aşk hayatın ve ticari ilişkilerin açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni tanışmalar ve karşılaşmalar yaşayabilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise seyahat ya da eğitimle ilgili bir gündemin olabilir. Bugün finansal konularla, psikolojik ya da fiziksel sağlığınla veyahut ruhsal konularla ilgili bazı şansların, fırsatların ya da gündemlerin olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Öğle saatlerinde maddi konularla ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Verimli bir zaman dilimi olacaktır. Gün genelinde ise iş girişimlerin, iş görüşmelerin, ticari deneyimlerin ve anlaşmalarınla ilgili gündemlerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise maddi konular ve sağlıkla ilgili şanslı bir zaman dilimi. Bugün, ikili ilişkilerle ilgili ya da sözleşmeler, anlaşmalarla ilgili birtakım fırsatların olabilir. Ayrıca, bu gece rüyaların yoğun olacaktır.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların yer alıyor. Öğle saatlerinde özel hayatında, evliliğinde ya da sosyal ilişkilerinde hareketlilikler yaşanabilir. Görüşmelerin, konuşmaların ya da tanışmaların olabilir. Sosyal hayatının hareketli olacağı bir gün senin için. Gün genelinde ise sosyal mecralar üzerinden yeni karşılaşmalar yaşayabilir ya da uzun zamandır görüşmediğin bir tanıdığınla bir araya gelebilirsin. Çocuğunun eğitimiyle ilgili bir gündemin de olabilir. Bugün sağlığınla, işinle ya da evcil hayvanlarınla ilgili bazı şans ve fırsatların da söz konusu olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün odağında işin, sağlığın, sorumlulukların ve günlük işlerin yer alıyor. Öğle saatlerinde, sosyal ilişkilerin yoğun ve hareketli olacaktır. Aynı zamanda iş görüşmelerin ve finansal konularınla ilgili yapacağın bazı görüşmeler olabilir. Gün genelinde ise kardeşlerinle ya da aile bireyleriyle sağlık, gayrimenkul, miras ya da maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilir ve birtakım kararlar alabilirsiniz. Akşam ve gece saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından güzel etkiler altında olacaksın. Daha iyimser ve umutlu olabilirsin. Bugün, sahneyle ya da aşk hayatınla ilgili bazı şansların ve fırsatların olabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Öğle saatlerinde partnerinle ya da çocuğunla sevgi paylaşımın, ilişkilerin yoğun olacaktır. Gün genelinde ise kardeşlerinle, yakın çevrenle görüşebilir ve haberleşebilirsin. Aynı zamanda ticari işlerinle ilgili de birtakım girişimlerin, sözleşmelerin ve anlaşmaların olabilir. Yeni bir eğitime başlaman ya da seyahat planlaman da mümkün. Akşam ve gece saatlerinde ise aşk hayatın ya da çocuklarınla ilgili kendini şanslı hissedebilirsin. Ayrıca, bugün gayrimenkul konularıyla ya da ailenle ilgili birtakım şansların ve fırsatların olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün odağında evin, yuvan ve ailen yer alıyor. Öğle saatlerinde aile bireylerinle bir araya gelebilir ve ilişkilerinizde sevgi paylaşımını yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Ailenle, maddi konularla ilgili de görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise işin ve kazançlarınla ilgili bazı girişimlerin olabilir. Ticari girişimler ve iş görüşmeleri açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda çocuğunun sağlığıyla ilgili görüşmeler de yapabilirsin. Akşam ve gece saatlerine ise iyimser ve umutlu etkiler altında olabilirsin. Bugün ticaret, eğitim veyahut yakın çevrenle ilgili bazı şahısların ve fırsatların olabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün odağında yakın çevren, kardeşlerin, eğitimin, seyahatlerin ve geçmişindeki insanlar yer alıyor. Öğle saatlerinde, yakın çevrendeki kişilerle buluşabilir ya da ticari görüşmeler yapabilirsin. İletişiminin yoğun akabileceği bir zaman dilimi olacaktır. Partnerinle seyahat planı yapman da mümkün. Gün genelinde ise partnerinle iletişimin yoğun olabilir. Çocuğunun eğitimiyle ilgili bazı görüşmeler de yapabilir, kararlar verebilirsin. Akşam ve gece saatlerinde ise kardeşlerinden ya da yakın çevrendeki bazı kişilerden destek ve fayda görebilirsin. Zihinsel olarak daha iyimser ve umutlu hissedebileceğin bir zaman dilimi seni bekliyor. Bugün, maddi anlamda bazı fırsatlarla karşılaşabilirsin.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün odağında maddi konular, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Öğle saatlerinde kardeşlerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili de birtakım gündemlerin ya da görüşmelerin olabilir. Gün genelinde ise gayrimenkulle, aile bireylerinin sağlığıyla veyahut ailenle geri planda yürüttüğün işlerle ilgili bazı girişimlerin, görüşmelerin ya da kararların olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise maddi fırsatların ya da öz değer algını güçlendirebileceğin durumlar gelişebilir.