Gündem

Günlük burç yorumları (23 Ocak 2023)

23 Ocak Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, bugün senin için sosyal hayatın ve arkadaşların öne çıkıyor. Öğle saatlerinde sosyal hayatınla ilgili birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda yapman gerekenlerin, sorumluluklarının baskısını üzerinde hissedebilirsin. Gün genelinde kariyerinle ve kazançlarınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Ticari işlerden kazanç elde edebilirsin. Maddi konularla ilgili de destekleyici etkiler altında olacaksın. Fakat önemli görüşmelerini, yenilik ve başlangıçlarını 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve sağlığın, psikolojin, iç dünyan senin için ön plana çıkıyor.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün senin için kariyerin ve toplumsal statün öne çıkıyor. Öğle saatlerinde maddi konularla, sosyal ilişkilerinle ve özel ilişkilerinle ilgili birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda işinle, sorumluluklarınla ilgili veyahut para ile ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Parasal konularla ilgili bir sorumluluk alman gerekebilir. Gün genelinde hukuksal konularla, yayıncılıkla, seyahatle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda, uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarınla da haberleşmen mümkün. Önemli görüşmelerini, yenilik ve başlangıçlarını 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve sosyal çevren, sosyal hayatın senin için ön plana çıkıyor.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün senin için yayıncılık, medya, hukuksal konular, seyahat, eğitim ve uzaklarda yaşayan yakınlar öne çıkıyor. Öğle saatlerinde, bazı engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Bazı tanıdıklarınla ilgili birtakım sorumluluklar üstlenmen gerekebilir. Aynı zamanda uzaklardaki tanıdıklarınla görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Gün genelinde psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili veyahut maddi konularla ilgili bazı görüşmelerin olabilir. Rüyalarının da yoğun olabileceği bir gün. Önemli görüşmelerini, yenilik ve başlangıçlarını 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve kariyerin, işin, statün senin için ön plana çıkıyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün senin için sağlığın ve maddi konuların öne çıkıyor. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir veyahut maddi konularla ilgili engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Ailenin parası, miras, nafaka, ödemelerle ilgili sorumlulukların üzerinde baskı yaratabilir. Aynı zamanda özel ve sosyal ilişkilerin ile ilgili birtakım sorgulamaların, yüzleşmelerin olabilir. İlişki içinde, kendi değerine sorgulayabilir ve ilişkinde sınır çizebilirsin. Gün genelinde de kardeşlerinle bir araya gelebilir, sosyalleşebilirsin. İletişimin, görüşmelerin ve sosyal hayatın aktif olabilir. Önemli görüşmelerini, yenilik ve başlangıçlarını 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve uzaklarda yaşayan tanıdıkların senin için ön plana çıkıyor.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün senin için ikili ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların öne çıkıyor. Öğle saatlerinde diğer insanlarla ilişkilerinde, aşk hayatında ve ortaklıklarında birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Evliliğin ya da birlikteliğinle ilgili karamsarlıklara kapılman mümkün. Aynı zamanda, sosyal hayatında senden yaşça büyük bir kişi üzerinde baskı yaratabilir. Bazı Aslanlar için bir ilişkinin sorumluluğunu almak ve kalıcı bir ilişkiye adım atmak da söz konusu olabilir. Gün genelinde kariyerinle, işinle ilgili bazı görüşmelerin, sözleşmelerin olabilir. Veyahut bir akrabanla ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Önemli görüşmelerini, yenilik ve başlangıçlarını 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve sağlık konuları, maddi konular senin için ön plana çıkıyor.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün senin için işin, kariyerin ve sağlığın öne çıkıyor. Öğle saatlerinde işinle ve maddi konularla ilgili engellerle, gecikmelerle karşılaşabilirsin. Sağlığınla ilgili de birtakım hassasiyetlerinin olması mümkün. Aynı zamanda sosyal ilişkilerin, özel ilişkilerin, aşk hayatın ile ilgili de görüşmelerin ve sorgulamaların olabilir. Gün genelinde partnerinle iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir ve aşk hayatınla ilgili bir karar alabilirsin. Çocuğunla ve çocuğunun eğitimi ile ilgili de bir gündemin olabilir. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve ikili ilişkilerin, evliliğin senin için ön plana çıkıyor.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların öne çıkıyor. Öğle saatlerinde aşk hayatınla, sosyal ilişkilerinle ilgili birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin, karamsarlığa kapılabilirsin. Fakat bazı Teraziler için kalıcı bir ilişkinin sorumluluğunu almak gibi bir durum da söz konusu olabilir. Para ile ilgili de birtakım sorumluluklar alman gerekebilir. Hayattan keyif ve tat almak konusunda bir miktar zorlanabileceğin bir gün sevgili Terazi. Gün genelinde ailenle maddi konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Bankalarla, kredilerle, ailenin parası ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Önemli görüşmelerini, yenilik ve başlangıçlarını 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, sağlığın senin için ön plana çıkıyor.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün senin için evin, ailen ve gayrimenkul konuların öne çıkıyor. Öğle saatlerinde ailenle, evliliğinle, aile büyükleri ile ilgili ve evinle, ev düzeninle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aile bireylerinden birinin sorumluluğunu alman gerekebilir ve bu durum üzerinde baskı yaratabilir. Veyahut partnerinle ilişkinde karamsarlığa kapılabilir ve birtakım engellerle, pürüzlerle karşılaşabilirsin. Ailenle, maddi konularla ilgili de bazı görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde iletişimin, görüşmelerin, ticari anlaşmaların, partnerinle iletişimin yoğun olabilir. İkili ilişkilerinle ilgili de bazı kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve aşk hayatın, çocukların, eğlence hayatın senin için ön plana çıkıyor.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün senin için yakın çevre, iletişim, seyahat, ticaret ve eğitim öne çıkıyor. Öğle saatlerinde kardeşlerinle, akrabalarınla ilişkilerinde mesafeli yaklaşımlar olabilir. Gecikme ve engellerle karşılaşabilirsin. İletişim problemleri yaşanabilir. Aynı zamanda kardeşinle veyahut bir yakınınla ilgili bir konuda sorumluluk alman da gerekebilir. Yeni bir eğitime başlamak, ticari bir iş yapmak, maddi konularla ilgili bir sorumluluk almak ya da bir seyahate çıkmak söz konusu olabilir. Yakınların ile bir para ilişkisi de gündeminde olabilir. Gün genelinde işin ve kazançlarınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Fakat önemli görüşmelerini, yenilik ve başlangıçlarını 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve evin, ailen senin için ön plana çıkıyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün senin için kazançların, gelirlerin, maddi konuların ve öz değer algın öne çıkıyor. Öğle saatlerinde maddi konularla, para girişleriyle ilgili birtakım gecikmeler ve engellerle karşılaşman mümkün. Sosyal çevre ilişkilerinde öz değer algını da sorgulaman mümkün. Bazı Oğlaklar için ise yeni bir iş ve yeni sorumluluklar da söz konusu olabilir. Para ile ilgili birtakım düzenlemeler, planlamalar yapabilirsin. Gün genelinde çocuğunun eğitimi ile ilgili birtakım görüşmeler yapman, kararlar alman mümkün. Fakat önemli görüşmelerini, yenilik ve başlangıçlarını 14.00 öncesinde yapmanı öneririm. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve kardeşlerin, yakın çevren senin için ön plana çıkıyor.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün senin için ilişkilerin, dış görünüşün ve ailen öne çıkıyor. Öğle saatlerinde, gerek sosyal gerekse özel ilişkilerinde sorumlulukların artabilir. Birlikteliğinle ilgili sorumluluk almak ve ciddi kararlar vermek isteyebilirsin. Bazı Kovalar için ise ilişkilerine sınır çizmek, mesafe koymak, uzaklaşmak, soğumak veyahut karamsarlığa kapılmak gibi durumlar söz konusu olabilir. İlişki içinde öz değer algını sorgulayabilir ve kendini değersiz hissedebilirsin. Gün genelinde de evinle, ailenle veyahut gayrimenkul konuları ile ilgili geri planda bazı görüşmeler yapabilir, bazı kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde ise odağın değişiyor ve maddi konuların ve öz değer algın senin için ön plana çıkıyor.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün senin için geri plandaki konular, psikolojik ve fiziksel sağlığın, maddi konuların öne çıkıyor. Öğle saatlerinde sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin olabilir. Özellikle karamsarlığa, psikolojine ve mantalitene dikkat etmende fayda var. Maddi konularla ya da ilişkilerinle ilgili geri planda bazı kaygıların ve düşüncelerin olabilir. Aynı zamanda, geri planda yürüttüğün bazı işlerden kazanç sağlaman da mümkün. Gün genelinde ticari işlerinle ilgili birtakım görüşmelerin, konuşmaların, anlaşmaların, sözleşmelerin olabilir. Sosyal çevrenle iletişiminin de yoğun olabileceği bir gün. Fakat önemli görüşmelerini, yenilik ve başlangıçlarını 14.00 öncesinde yapmanı öneririm.