Gündem

Günlük burç yorumları (23 Şubat 2023)

23 Şubat Perşembe gününde burçları neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç ve Yükselen Koçlar Sevgili Koç, sabah saatlerinde sağlıkla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Yine de kendi kendini motive etmeyi başarabilirsin. Öğle saatlerinde ise kardeşlerinle, sosyal çevrenle, yakın dostlarınla iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Ticari işlerin açısından da verimli bir gün olabilir. Akşam saatlerinde de ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın.

Boğa ve Yükselen Boğalar Sevgili Boğa, bugün senin için sağlığın ve geri planda yürüttüğün işlerin önem kazanıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili hassasiyetler ya da enerji düşüklüğü yaşayabilirsin. Öğle saatlerinde de kariyerinle ve maddi konularınla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda kardeşlerinle ve akrabalarınla da bir araya gelebilir, sosyalleşebilirsin. Akşam saatlerinde ise ilişkilerle ilgili geri planda bazı sorgulamalar yapabilirsin.

İkizler ve Yükselen İkizler Sevgili İkizler, bugün odağında sosyal hayatın ve sosyal çevren yer alıyor. Sabah saatlerinde, kendi sağlığın ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Öğlen saatlerinde ise uzun zamandır görüşmediğin bazı tanıdıklarından ya da uzakta yaşayan akrabalarından haber alabilir ve birlikte plan yapabilirsiniz. Yayıncılıkla ilgili de bazı görüşmelerin, haberleşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise ilişkiler ve iş birlikleri açısından destekleyici etkilerin olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sevgili Yengeç, bugün odağında işin ve kariyerin yer alıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir ve görüşmeler yapabilirsin. Enerji düşüklüğünün olması da mümkün. Öğle saatlerinde ise yakınlarınla ve kardeşlerinle finansal konularla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Miras, nafaka konuları veyahut bir akrabanın sağlığıyla ilgili konular önüne gelebilir. Akşam saatlerinde de evliliğin, ilişkiler, ortaklıklar, iş birlikleri ve sözleşmeler önem kazanıyor olacak.

Aslan ve Yükselen Aslanlar Sevgili Aslan, bugün senin için yayıncılık, seyahat ve eğitim ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, bir tanıdığının sağlığıyla ilgili haber alabilir veyahut kendi sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Öğle saatlerinde ise yakınlarınla, kardeşlerinle ya da eşinle sosyal hayatın ve iletişimin yoğun olabilir. Yalnız Aslanlar için yeni karşılaşmalar da söz konusu olabilir. Uzun zamandır haber almadığın kişilerle irtibat kurman mümkün. Akşam saatlerinde de ilişkiler, iletişim ve sosyal medya odağında olabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar Sevgili Başak, bugün senin için sağlık ve finansal konular önem kazanıyor. Sabah saatlerinde, psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin, görüşmelerin olabilir. Öğle saatlerinde ise finansal konularla, işinle, kariyerinle, veyahut sağlığınla ilgili görüşmelerin ve kararların olabilir. Akşam saatlerinde de ilişkilerin ya da ortaklıklarınla ilgili iç dünyanda bazı yüzleşmelerin ve sorgulamaların olabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler Sevgili Terazi, bugün senin için ikili ilişkilerin, evliliğin ve işbirliği yaptığın kişiler önem kazanıyor. Sabah saatlerinde, senin sağlığın veya partnerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin ve görüşmelerin olabilir. Öğle saatlerinde ise partnerinle, çocuğunla ya da uzaktaki akrabalarınla görüşebilir, bir araya gelebilir ve haberleşebilirsin. Akşam saatlerinde de iş birlikleri açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İlişkilerinle ilgili de birtakım gündemlerin olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler Sevgili Akrep, bugün senin için işin, sorumlulukların ve sağlığın önem kazanıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Öğle saatlerinde ise aile bireylerinle, kardeşlerinle gayrimenkul ya da miras konularıyla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aile bireylerinin ya da tanıdıklarının sağlığıyla ilgili de görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde de evliliğin, ilişkin ya da ortaklıkların ön plana çıkacaktır.

Yay ve Yükselen Yaylar Sevgili Yay, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların önem kazanıyor. Sabah saatlerinde, çocuğunun ya da partnerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Öğle saatlerinde ise partnerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle iletişimin ve görüşmelerin artıyor. Senin veya çocuğunun eğitimiyle ilgili de bir gündemin olabilir. Haberleşmenin ve bilgi akışının yoğun olabileceği bir zaman dilimi olacaktır. Akşam saatlerinde de partnerinde keyifli vakit geçirebilir, işbirliği içinde olabilirsin.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar Sevgili Oğlak, bugün senin için evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Öğle saatlerinde ise aile bireyleriyle iletişimin artacaktır. Ailenden kişilerin sağlığı veyahut maddi konularla ilgili görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Gayrimenkul konularıyla ilgili de görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise ailenle işbirliği içerisinde olabilirsin.

Kova ve Yükselen Kovalar Sevgili Kova, bugün senin için yakın çevre, akrabalar, eğitim, iletişim ve ticaret önem kazanıyor. Sabah saatlerinde, senin sağlığın veya kardeşinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Solunum yolu hassasiyetleri yaşaman mümkün. Öğle saatlerinde ise iletişimin, konuşmaların, haberleşmen ve bilgi akışın yoğun olabilir. Partnerinle ya da çocuğunla ilgili de birtakım gündemlerinin olması mümkün. Akşam saatlerinde ise ticari ortaklıkların ve işbirliklerinin açısından bazı kararlar verebilirsin.

Balık ve Yükselen Balıklar Sevgili Balık, bugün senin için maddi konuların ve gelirlerin ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, sağlığınla ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Öğle saatlerinde ise kardeşinin, çocuğunun, aile bireylerinin ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Gayrimenkulle, geri planda yürüttüğün işlerle ilgili de görüşmeler yapman mümkün. Akşam saatlerinde ise ortakların ve işbirliği yaptığın kişilerle görüşebilirsin. Partnerinle de ortak işler yürütebilirsin.