Gündem

Günlük burç yorumları (24 Mart 2023)

24 Mart Cuma gününde burçları neler bekliyor? Habertürk yazarı Rümeysa Ergüden, 24 Mart Cuma gününde burçları nelerin beklediğini analiz etti. İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR Hayatınızda hızlı değişimlerin yaşandığı bir döneme adım atıyorsunuz. Kafanızda ve yapılacaklar listenizde birçok proje var ve sizi geride tutan şey de tam olarak bu olabilir. Her şeyi bir önem sırasına koymak ve buna uymak oldukça zaman kazandırabilir. Unutmayın ki her şey planlarınıza göre gitmeyecek ama muhtemel size en az kendi planladıklarınız kadar iyi gelecek!

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR Bugünlerde çok fazla plan yapmamaya çalışın çünkü hayat sizin için sürprizlerle dolu! Ani olaylar gelişebilir, değişikliler olabilir ve kendinizi beklenmedik durumların içinde bulabilirsiniz. İç dünyanızda da belirli bir sebebe bağlı olmayan bir neşe ve mutluluk duygusu olabilir. Böylesi bir durum içerisinde ani hamleler yapmamaya ve kalıcı kararlar almamaya özen gösterin.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER Bugün sevgi kavramı sizin için her şeyden önemli. Hayatınızdaki insanların size karşı tam olarak ne hissettiğini bilmek istiyorsunuz ancak bu hiçbir zaman hiç kimse için mümkün değil. Bunun yerine sizde bu bilme isteğini oluşturan şeye odaklanabilirsiniz. Sizi şüpheye düşüren şey ne ve hayatınızda kalmayı hak ediyor mu? Bazı soruları cevapsız bırakmak pahasına da olsa kendi iyiliğinize odaklanın.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER Bugün enerjinizi ve odağınızı maddi olarak kazancınızı arttırmaya yönlendirebilirsiniz. Çalışma motivasyonunuz arttığı gibi yaptıklarınızdan aldığınız verim de katlanıyor. Sorunlar hala karşınıza çıkmaya devam etse de bunlara çok daha kısa sürelerde ve çok daha akılcı bir şekilde çözümler üretebiliyorsunuz. Sizi zorlayan maddi engeller ortadan kalkmak üzere!

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR Şimdi kendinizi duygusal olarak oldukça güçlü hissediyorsunuz ve bu da sizi büyük kararlar almak adına oldukça iyi bir konuma getiriyor. Aranızın açıldığı arkadaşlarınızla durumları düzeltebilir veya aile içindeki huzurun ve barışın kaynağı olabilirsiniz. Girdiğiniz tartışmaları kazanacak yeteneğe kesinlikle sahipsiniz ancak bu enerjinizi harcamak için doğru bir yol mu? Polemikleri bırakın ve kendi gelişiminize odaklanın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR Hayatınızda aranızın daha iyi olmasını istediğiniz kişiler varsa şimdi harekete geçmek için doğru bir zaman. Sağlıklı bir iletişim kurma gücüne sahipsiniz ve bunu istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Maddi sorunlarınız varsa bunları yoluna koymak adına da birkaç fırsatla karşılaşabilirsiniz. Bütün engelleri aşmak için bir şansınız var ancak sizin de istekli ve azimli olmanız gerekiyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER Şimdi yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Dışarıdan gelen eleştirilere kulak asmaz ve biraz kendinize yönelirseniz özgüveninizi ve inançlarınızı tazeleyebilirsiniz. Elinizi attığınız her işte başarıyı yakalayabilecek bir durumdasınız ve bu doğrultuda beklentileriniz de yüksek. Her ne planlıyorsanız maddi ve manevi olarak doğru bir zamandasınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER Bugün nihayet uzun bir süredir verdiğiniz emeklerin karşılığını görmeye başlayabilirsiniz. Damla damla biriktirdikleriniz bu sefer bardağı iyi anlamda taşırabilir ve diğer insanlar tarafından da başarınızı görünür kılabilirsiniz. Aynı anda hem zafer hem de huzur arayışınızda olmanız sizi ruhsal olarak biraz çekişmeli bir duruma sokabilir ancak bu çok uzun sürmeyecektir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR Monotonluktan bunaldığınız ve artık değişim istediğiniz ne varsa şimdi ciddi bir şekilde bunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Ne istediğinizi bildiğiniz sürece hedefle ilerlemek sorun olmamalı ancak mucizeler bekliyorsanız kendinizi biraz üzebilirsiniz. Aileniz veya partnerinizle çatışma yaşadığınız bir konu varsa buna karşı tek taraflı bir bakış açınız olduğunu fark edebilirsiniz. Herkesin iyiliği için farklı düşünmeyi deneyin.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR Şimdi başladığınız iş her neyse başarıyla sonuçlanması muhtemeldir ancak bundan sonra biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlardan ziyade durup var olanı ve geçmişi toparlamayı tercih edebilirsiniz. İnsanlarla olan ilişkilerinizde idare etmeyi bırakıp sınırlarınızı belirginleştirmek iyi bir fikir olabilir. Sürekli verici olduğunuz durumlar pek sürdürülebilir olmayacaktır.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR Maddi konular biraz dikkatinizi gerektirebilir. Önemli bir projeye veya hayatınızda yeni bir sayfaya başlamadan önce biraz beklemeniz gerekli ve yararlı olabilir. Şu an olumlu bir tepki alamayacağınızı bildiğiniz konularda risk almak anlamsız. Başarısız denemeler yapıp kendinizi yormak yerine şu an asıl yapmanız gereken şeyi yapın; bekleyin. Zaman sizin lehinize işleyecek!

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR Şimdi uzun bir süredir peşinden koştuğunuz bir şeyin sizin için yeterli olmadığını fark edebilirsiniz. Bazı kabullenişler ve vazgeçişler mümkün. Size fayda sağlamayan şeylerin hayatınızdan çıkması sizin için bir kutlama sebebi olmalı! Özellikle romantik hayatınızda bazı şeyler istediğiniz gibi gitmeyebilir ancak bunun size nereye götüreceğini bilemezsiniz!